500 lira yıllıkÜcret ne süreye ne ödedin sorması ayıp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
500 lira yıllıkÜcret ne süreye ne ödedin sorması ayıp
750 tlÜcret ne süreye ne ödedin sorması ayıp
bu ne demek böyle satıcı degiliz diyip parayla satıosun sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu sen hariç digerlerine iptv verilecek diyosun şakamısın senDostum öncelikle selamlar....
Ben tüm üyelerime Telegramda Duyur Yaptım.
Sende dahil özelden bildirimde yaptım.
Sağlık ve bir kaç sebep + PC tamen çökmesi ki tüm bilgilerim datalarım gitmesi.
Yeni Pc Toplamamız ... Bunları yazdım.
Geri bilgi ve datayı topladıgım zaman yayınlar akkif olucak dedim. ?
Şuan tek tek kanal listemiz gncelleniyor.
Bu bilgileri veridğim Halde gelip sağ sola bu tarz yazı yazmak neyin nesi.
Bilgi vermesem cevap vermesem Forumda o ayrı bir olay.
Ve lütfen biraz anlayış... herkezin başına geleck bir şey bunlar.
Bu sefer bizim başımıza geldi.
Biz 4 Yıldır bedava Hizmet veriyoruz.
Biz emek verdik.
750 tl İçinmi bunlardan vazgecicez.
Hiç sanmıyorum.
Ve Şunuda söylemek istiyorum.
Sen hariç Diğer kişilerin İPTv verilcek
iyi günler
selam aleyküm. arkadaşım burası bilgi paylaşım forum u kimse kimseye zorla birşey de satmıyor herkes kendi isteği ile almış. ha ip tv legal mi.. kesinlikle değil avrupa da bazı ülke ler de ip tv yasak aldı mahkemeler hapis cezasına varan yaptırım lar bile uyguluyor lar.. arkadaş cümle içerisinde sağdan soldan ip tv linkler i toplayıp uygulamaya atıyorum diyor yani kendi linkleri değil kapanan kanallar uygulama ile uğraşan arkadaşın hatası değil yayin yapan kanal ticari ise değişen linkler inden kaynaklı oluyor ....şimdi kanallar göstermiyor deyip şikayet etmeniz yersiz ve hata dır.. yapımcı arkadaşlar emeğim var deyip birazcık emek hakkı istemesi normal ama bu işin yasal ve legal olmadığı da bilmeniz gerekiyor.. yayin alın yada almayın demiyoruz .. sizin özgür iradeniz in kararı yapımci arkadaş açıklamasını gayet güzel de açıklamiş kişisel sorunlar yaşamış eksikleri de düzeltecegim demiş buraya yaygara nin manasını anlamadım.. telegram dan da birebir dönüş yaptı demiş sin grup dan da yazmış.. bence senin hatan bu yaygara yapman la alakalı..bu ne demek böyle satıcı degiliz diyip parayla satıosun sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu sen hariç digerlerine iptv verilecek diyosun şakamısın sen
sinetech admini lutfen forum üzerinden bu tür ip tv liste satış yapan kişileri yasakla gerek yok bunlara ücretsizlerde donarak izleyin uğraşmayın bunlarla
Arkadaşım sana zahmet , şöyle aptala anlatır gibi "cihazınıza bir kodi kuru" dan başlayarak ; nasıl , nereden kuracağız , nasıl çalıştıracağız gibi anlatırsan biz de bu nimetten yararlansak.normalde illegal iptv yayini satmakta almakta dünyanin cogu ülkesinde suctur. bir bilgi sayariniz varsa önce android tv ve ya box cihaziniza bir kodi kurun ve intette wold repostory den vavoo iptv zip dosyalari mevcut tüm dünya kanallari bu eklentilerde m3u uzantilari otomatik kendisi güncelleme yapmakta kurun uzun vadeli takilmadan cökmeden sorun yasamadan ve en önemlisi güncel m3u uzantlari aramassiniz. ücretli iptv satisi yapanlarin tümünün garantisi yoktur bunlar bu gün vardirlar yarin kimseyi bulamassin verdigin paraya bir bardak su icin
selam aleyküm. arkadaşım burası bilgi paylaşım forum u kimse kimseye zorla birşey de satmıyor herkes kendi isteği ile almış. ha ip tv legal mi.. kesinlikle değil avrupa da bazı ülke ler de ip tv yasak aldı mahkemeler hapis cezasına varan yaptırım lar bile uyguluyor lar.. arkadaş cümle içerisinde sağdan soldan ip tv linkler i toplayıp uygulamaya atıyorum diyor yani kendi linkleri değil kapanan kanallar uygulama ile uğraşan arkadaşın hatası değil yayin yapan kanal ticari ise değişen linkler inden kaynaklı oluyor ....şimdi kanallar göstermiyor deyip şikayet etmeniz yersiz ve hata dır.. yapımcı arkadaşlar emeğim var deyip birazcık emek hakkı istemesi normal ama bu işin yasal ve legal olmadığı da bilmeniz gerekiyor.. yayin alın yada almayın demiyoruz .. sizin özgür iradeniz in kararı yapımci arkadaş açıklamasını gayet güzel de açıklamiş kişisel sorunlar yaşamış eksikleri de düzeltecegim demiş buraya yaygara nin manasını anlamadım.. telegram dan da birebir dönüş yaptı demiş sin grup dan da yazmış.. bence senin hatan bu yaygara yapman la alakalh
Mehmet bey yaygara koparmakla beni kastediyorsanız sizi kınıyorum ben hem kendi yaşadığım sorunu anlattım hem de diğer kişiler için uyarı da bulundum etik olarak her satıcı ücret aldığı hizmeti karşılamalı alan kişiyi de mağdur etmemelidir cine10 sahibi coşmuş burada sorun kendisine 35 gündür neredeymiş ? defalarca yazdım niye cevap vermemiş ? ücreti öderken iyi ücretim karşılığını talep edince kötü mü oldum ? cine 10 admini benim gözümde kötü niyetlidir çünkü yazılanları okumuş cevap vermeye tenezzül etmemiştir ücret iadesi istediğimde de yapmamıştır yetkisiz adminler atamış onlarda hiç bir şey çözememiştir aynı tarihlerde adminlerin biri hasta derken diğeri ana kartı yanmış dedi hangisine inanayım ? hastadır diye adama geçmiş olsun mesajı da attım ekran görüntüsünü de konuya ekledim ben ödediğim 750 tl nin 1 kuruşunu bile helal etmiyorum süper karakterli şahıs helal olmayan parayı harcasın kullansın size tavsiyem haksızın değil haklının yanında olun Mehmet bey iyi günlerselam aleyküm. arkadaşım burası bilgi paylaşım forum u kimse kimseye zorla birşey de satmıyor herkes kendi isteği ile almış. ha ip tv legal mi.. kesinlikle değil avrupa da bazı ülke ler de ip tv yasak aldı mahkemeler hapis cezasına varan yaptırım lar bile uyguluyor lar.. arkadaş cümle içerisinde sağdan soldan ip tv linkler i toplayıp uygulamaya atıyorum diyor yani kendi linkleri değil kapanan kanallar uygulama ile uğraşan arkadaşın hatası değil yayin yapan kanal ticari ise değişen linkler inden kaynaklı oluyor ....şimdi kanallar göstermiyor deyip şikayet etmeniz yersiz ve hata dır.. yapımcı arkadaşlar emeğim var deyip birazcık emek hakkı istemesi normal ama bu işin yasal ve legal olmadığı da bilmeniz gerekiyor.. yayin alın yada almayın demiyoruz .. sizin özgür iradeniz in kararı yapımci arkadaş açıklamasını gayet güzel de açıklamiş kişisel sorunlar yaşamış eksikleri de düzeltecegim demiş buraya yaygara nin manasını anlamadım.. telegram dan da birebir dönüş yaptı demiş sin grup dan da yazmış.. bence senin hatan bu yaygara yapman la alakalı..
hocam olan olmuş geçmiş olsun yapıcakların belli burda sana relax olan verilmiş sanırım forum da var çalışanları yada hiç kasma cloudstream kullan dizi film yükle 2 3 bilindik apk vavoo yu da byedpi apk sını yukle kullan yada ochtoide vpn ile kodi filan kasmaya da gerek yok seneye de 150 haftada 1 kahve 2 sigar parasına al bein sp kafan da rahat eder yada google da yaz ne izlemek istiyosan web tarayıcısından izle bitsin gitsinMehmet bey yaygara koparmakla beni kastediyorsanız sizi kınıyorum ben hem kendi yaşadığım sorunu anlattım hem de diğer kişiler için uyarı da bulundum etik olarak her satıcı ücret aldığı hizmeti karşılamalı alan kişiyi de mağdur etmemelidir cine10 sahibi coşmuş burada sorun kendisine 35 gündür neredeymiş ? defalarca yazdım niye cevap vermemiş ? ücreti öderken iyi ücretim karşılığını talep edince kötü mü oldum ? cine 10 admini benim gözümde kötü niyetlidir çünkü yazılanları okumuş cevap vermeye tenezzül etmemiştir ücret iadesi istediğimde de yapmamıştır yetkisiz adminler atamış onlarda hiç bir şey çözememiştir aynı tarihlerde adminlerin biri hasta derken diğeri ana kartı yanmış dedi hangisine inanayım ? hastadır diye adama geçmiş olsun mesajı da attım ekran görüntüsünü de konuya ekledim ben ödediğim 750 tl nin 1 kuruşunu bile helal etmiyorum süper karakterli şahıs helal olmayan parayı harcasın kullansın size tavsiyem haksızın değil haklının yanında olun Mehmet bey iyi günler
android 15 alıcak mıyeni sürüm geldi
çok güzel yorum teşekkür ederimAdamı parasıyla rezil etmişsiniz anladığım kadarıyla..
Veremediğiniz hizmetin karşılığı para iadesi olacaktır ama siz paranın üstüne konup iade yapmamışsınız anlaşçok güzel yorum teşekkür ederim
teşekkür ederimbu ne demek böyle satıcı degiliz diyip parayla satıosun sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu sen hariç digerlerine iptv verilecek diyosun şakamısın sen
sinetech admini lutfen forum üzerinden bu tür ip tv liste satış yapan kişileri yasakla gerek yok bunlara ücretsizlerde donarak izleyin uğraşmayın bunlarla
Nerdeyeni sürüm geldi
ben burda daha öncede paylasmistim. zip dosyalarinin oldugu genel sayfa link atiyorum bakarsin.Keşke bi world repositorynin linkini falan koysanız aradığımız da bulamıyoruz çünkü
teşekkürler uğur bey çok güzel yorumBekleyin demek ne demek sebebi ne olursa olsun bu insanlara bekleyin diyemessin bu insanların parasını geri ver ozaman anlayışsız insanlardan hoşlanmassın öylemi neyden hoşlanırsın insanları dolandırmaktanmı admin bu adamları hala buradamı tutuyorsunuz
teşekkür ederimBu tür alışverişler referansla , tavsiye ile daha sağlıklı oluyor, macera aramaya hiç gerek yok. Geçmiş olsun.