CINE10 TV HAKKINDA

sonerist34

Üye
Konular
2
SEVGİLİ ADMİN LÜTFEN SİLMEYİN HERKES OKUSUN BUNDAN 35 GÜN ÖNCE 750 TL ÜCRET ÖDEYEREK CINE10 TV YAPIMCISINDAN 1 YILLIK ÜYELİK SATIN ALDIM KARMAKARIŞIK BİR LİSTE HALİNDE M3U DOSYASI ATTI VE VPN OLMADAN ÇALIŞMAYACAĞINI SÖYLEDİ NEYSE DEDİM VPN KURAR KULLANIRIM ANCAK KENDİSİNEDE VPN OLMADAN KULLANABİLECEĞİM BİR LİSTE İSTEDİĞİMİ BELİRTTİM BAYRAMDAN HEMEN SONRA HALLEDECEĞİNİ SÖYLEDİ VERDİĞİ M3U LİNKİDE ÇOK KISA SÜRE SONRA PATLADI BAYRAM GEÇTİ YAZDIM CEVAP YOK OKUYOR CEVAP VERMİYOR BENDE BENİDE ALDIĞI VE SADECE ÜCRET ÖDEYENLERİN OLDUĞU VİP GRUP ADMİNLERİNE YAZDIM KISA TUTACAĞIM BİR TANESİ CİNE10 SAHİBİNİN HASTA OLDUĞUNU DİĞERİ İSE BİLGİSAYARININ ANA KARTININ YANDIĞINI O GELENE KADAR BİR ŞEY YAPILAMAYACAĞINI SÖYLEDİM CINE10 SAHİBİ DE BU ADMIN YAZIŞMALARIMDAN SONRA BANA VE GRUPLARA YAZMIŞ ANA KARTIM BOZULDU SİSTEMLER ÇÖKTÜ TAMİR OLUR OLMAZ SORUN GİDERİLECEKTİR KUSURA BAKMAYIN DİYE YAZMIŞ ÜCRET İADESİNİ KENDİNDEN VE ATADIĞI ADMİNLERDEN ONA SÖYLEMESİNİ İSTEDİĞİM HALDE YAPMADI GRUPTAN YAZDIĞIM BİR KAÇ KİŞİ DOLANDIRILDIK GALİBA DİYE MESAJ ATTI TÜM İYİ NİYETİME RAĞMEN NE ÜCRET İADEM YAPILDI NEDE İPTV YAYINLARINI İZLEYEBİLDİM CINE10 SAHİİNDEN BİR ŞEY ALIRKEN 1 KERE DEĞİL 1000 KERE DÜŞÜNÜN VE SAKIN ALMAYIN BİZLER GİBİ MAĞDUR OLMAYIN VIP GRUPTA 70 KİŞİ VARDI VE TOPLANAN ÜCRET 52500 EDİYORDU 70 KİŞİYİ MAĞDUR ETMEK GERÇEKTEN BÜYÜK BAŞARI YAPAMADIĞIN BİR ŞEYİN ÜCRET İADESİNİ YAPMAMAK NE KADAR AHLAKA VE VİCDANA SIĞAR TAKDİRİ SİZLERE BIRAKIYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE KISALTARAK YAZDIM UZUN OLDUYSA KUSURA BAKMAYIN HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM

Ekli dosyalar

• C1.PNG
    C1.PNG
    473.6 KB · Görüntüleme: 221
  • C2.PNG
    C2.PNG
    605.5 KB · Görüntüleme: 153
Ben sorun yaşamadım ama gerçekten sana hak veriyorum Maalesef bu tür olaylar yaşanıyor O yüzden bildiğin ıptv'leri alsan Bence çok iyi olur ve Sana tavsiyem hakkını ara Peki bu IPTV yasal mı Yani Cine10 tv Eğer yasal ise bunu şikayet et Eğer yasal değilse Bu senin kendi sorumluluğundadır

Ben sorun yaşamadım ama gerçekten sana hak veriyorum Maalesef bu tür olaylar yaşanıyor O yüzden bildiğin ıptv'leri alsan Bence çok iyi olur ve Sana tavsiyem hakkını ara Peki bu IPTV yasal mı Yani Cine10 tv Eğer yasal ise bunu şikayet et Eğer yasal değilse Bu senin kendi sorumluluğundadır
Dünyayı bilmem ama, ülkemiz de yasal İPTV diye bir şey yok.. Yasal olmayan bir şeyi de şikayet etmek :cool:

@sonerist34 öncelikle geçmiş olsun...Hocam yaklaşık 10 yıldır farklı İPTV ler kullandım...Ya arkadaş, ya da forumlar da güvenilir kişilerin tavsiyesi ile aldım..Maalesef her iş de olduğu gibi, bu iş de de çok dolandırıcı var...

Son düzenleme:
AKİF bey maalesef para çöp oldu yasal yollara gitsekte çözülmez ilginize teşekkürler

SEVGİLİ ADMİN LÜTFEN SİLMEYİN HERKES OKUSUN BUNDAN 35 GÜN ÖNCE 750 TL ÜCRET ÖDEYEREK CINE10 TV YAPIMCISINDAN 1 YILLIK ÜYELİK SATIN ALDIM KARMAKARIŞIK BİR LİSTE HALİNDE M3U DOSYASI ATTI VE VPN OLMADAN ÇALIŞMAYACAĞINI SÖYLEDİ NEYSE DEDİM VPN KURAR KULLANIRIM ANCAK KENDİSİNEDE VPN OLMADAN KULLANABİLECEĞİM BİR LİSTE İSTEDİĞİMİ BELİRTTİM BAYRAMDAN HEMEN SONRA HALLEDECEĞİNİ SÖYLEDİ VERDİĞİ M3U LİNKİDE ÇOK KISA SÜRE SONRA PATLADI BAYRAM GEÇTİ YAZDIM CEVAP YOK OKUYOR CEVAP VERMİYOR BENDE BENİDE ALDIĞI VE SADECE ÜCRET ÖDEYENLERİN OLDUĞU VİP GRUP ADMİNLERİNE YAZDIM KISA TUTACAĞIM BİR TANESİ CİNE10 SAHİBİNİN HASTA OLDUĞUNU DİĞERİ İSE BİLGİSAYARININ ANA KARTININ YANDIĞINI O GELENE KADAR BİR ŞEY YAPILAMAYACAĞINI SÖYLEDİM CINE10 SAHİBİ DE BU ADMIN YAZIŞMALARIMDAN SONRA BANA VE GRUPLARA YAZMIŞ ANA KARTIM BOZULDU SİSTEMLER ÇÖKTÜ TAMİR OLUR OLMAZ SORUN GİDERİLECEKTİR KUSURA BAKMAYIN DİYE YAZMIŞ ÜCRET İADESİNİ KENDİNDEN VE ATADIĞI ADMİNLERDEN ONA SÖYLEMESİNİ İSTEDİĞİM HALDE YAPMADI GRUPTAN YAZDIĞIM BİR KAÇ KİŞİ DOLANDIRILDIK GALİBA DİYE MESAJ ATTI TÜM İYİ NİYETİME RAĞMEN NE ÜCRET İADEM YAPILDI NEDE İPTV YAYINLARINI İZLEYEBİLDİM CINE10 SAHİİNDEN BİR ŞEY ALIRKEN 1 KERE DEĞİL 1000 KERE DÜŞÜNÜN VE SAKIN ALMAYIN BİZLER GİBİ MAĞDUR OLMAYIN VIP GRUPTA 70 KİŞİ VARDI VE TOPLANAN ÜCRET 52500 EDİYORDU 70 KİŞİYİ MAĞDUR ETMEK GERÇEKTEN BÜYÜK BAŞARI YAPAMADIĞIN BİR ŞEYİN ÜCRET İADESİNİ YAPMAMAK NE KADAR AHLAKA VE VİCDANA SIĞAR TAKDİRİ SİZLERE BIRAKIYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE KISALTARAK YAZDIM UZUN OLDUYSA KUSURA BAKMAYIN HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM
IPTV yi kendi sağlayıcısından alın aracı satıcılardan almayın mesela sunx panel aldı geçen bı tanıdığım sitesinden hiç bı mağduriyet yaşamadı ama yazdığınız metine göre cine10 admini burda size bedavaya paylaştığımız linkleri parayla satmış galiba link patladığına göre eğer satılan iptvde relax TV ise bilin ki bedava m3uları parayla kakalamış IPTV alımlarında dikkatli olmak lazım istersen linki özelden at bı inceliyim

Dünyayı bilmem ama, ülkemiz de yasal İPTV diye bir şey yok.. Yasal olmayan bir şeyi de şikayet etmek :cool:

@sonerist34 öncelikle geçmiş olsun...Hocam yaklaşık 10 yıldır farklı İPTV ler kullandım...Ya arkadaş, ya da forumlar da güvenilir kişilerin tavsiyesi ile aldım..Maalesef her iş de olduğu gibi, bu iş de de çok dolandırıcı var...
KARTAL06 çok teşekkür ederim

IPTV yi kendi sağlayıcısından alın aracı satıcılardan almayın mesela sunx panel aldı geçen bı tanıdığım sitesinden hiç bı mağduriyet yaşamadı ama yazdığınız metine göre cine10 admini burda size bedavaya paylaştığımız linkleri parayla satmış galiba link patladığına göre eğer satılan iptvde relax TV ise bilin ki bedava m3uları parayla kakalamış IPTV alımlarında dikkatli olmak lazım istersen linki at bı inceliyim
BURAK bey haklısınız bir hata ettim evet relax tv idi

sevgilili dostlar 5ay kadar önce bende aldımcine10vip bir15gun kadar sorunvardı ama paralı panellerde sıkıntı yaşamadım admin bugunlinkleri tekrardan yeniliyor ben memnunum

uygulamada bile hayır yoktu nicin para verip aldın gecmiş olsun

Ücretli iptv ne gerek var 3 yıl önceye kdar bir kaç kez almıştım hep donuyordu şu an gayet yeterli apklar ve içerikleri.

Cine 10 heyecanlı daha toy bir arkadaş öyle dolandırıcı va olduğunu düşünmüyorum. Zaman verin gereğini yapar zaten rakamlar komik fakat maneviyat daha önemli.

2018, den beri apk isinim icindeyim cok seyler gordum cok seyler yasadim önceleri sensi tv vardi apk ile piyasaya girdi sonra iptv saticisi ile anlasip iptv satmaya basladi o donem mitari binlere varan insanlar magdur edildi aciklamasinda iptv satan kisinin sistemi kapatmasi olarak gosterdi ayni kisi bir kac ay sonra gene iptv olayina girdi ve malesef millet gene tokatlandi bi ata sozu var eşşek bile ayni cukura 2 kere dusmez diye neyse malesef apk ile ugrasipta iptv olayina girenler boyle husran yasamasi kacinilmaz kendisini ile bende telegramda muhabbet etmisligim var ark niyetli biri olsa telegramini tamamen silip ortadan kaybolur sadece bagzi seyleri zamanla yasayarak ogrenecek tabiki bu arada magduriyetlerde oluyor malesef bekleyip zaman verin derim

Bir zamanlar cccam cgf satın alırdık, senelik verirlerdi bir sene giderse çok iyi derdik aldıklarımız hop 3-4 olur hop1 diye satarlardı onkardan bıktık aliekspresten satın alırdık hemde yüzde on fiyata öylesine aklıma geldi. Bu forum açıldıda rahata erdik bu zamanda ücret verip iptv almak hiç mantıklı degil. Forumu araştırırsanız sizde yapabilirsiniz.

Bende aynı mağdurlardan biriyim yapılcak bi şey yok dolandırıldık haram zıkkım olsun

foruma üye olup da ne bulmayıp da forum da üye olan birinin forumda paylaşılan listeye para verip aldınız geçmiş olsun benim tavsiyem yani arkadaşlar alın 1 tane android ucuz telefon veya box tabi box alın da 1 box ne kadar 1500 filan nextler veya stick 1200 mu ne cloudstream yükle 2 3 apk yukle kullan ya hiçbişe de yükleyemıyosan web tarayıcısı diye bişe var sene 2025 dgtrk almıyosan web tarayıcısı var ne istersen de bulursun zaten keyif yapmak isteyen kişi de gider dgtrk alır maç için haftada 1 tane kahve 2 sigara gibi paralara bu cep telefonu konusu da mesela bana aynı geliyor yd kayıtlı cihaz sırf daha ucuz ama en iyi telefon olsun al normal garantili o paraya yok sonra patlarsa imei giderse benzer şeyler iyi forumlar

Mağduriyet veya şikayetinizi ilgili kategoriye açmanız gerekiyor. Bu kategori ticaret, ürün ve hizmet satışı yapılması amacıyla açılmıştır. Konunuzu “Forum dışı şikayetler” kategorisine taşıyorum.

İkinci olarak forumda tamamı büyük harfle yazmak yasaktır. Bu nedenle uyarı puanı veriyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri