Canlı Tv Uygulama Önerisi

Tolga9403

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Canlı TV için program var mı, öneri yapabileceğinizi, yaşlı babama Android tv aldım ama uygulama bulamadım. Tavsiyeleriniz varmı sadece ulusal kanallar olsa yine yeterli, teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba arkadaşlar Canlı TV için program var mı, öneri yapabileceğinizi, yaşlı babama Android tv aldım ama uygulama bulamadım. Tavsiyeleriniz varmı sadece ulusal kanallar olsa yine yeterli, teşekkür ederim şimdiden.
Bizim Uygulama var ama şuan TV için geçerli sürüm yok 1 ay içinde gelecek .
Sadece TV için değil aynı zaman da Film & Dizi de mevcuttur.

Android cihaza kurulum için.

Son düzenleme:
Bizim Uygulama var ama şuan TV için geçerli sürüm yok 1 ay içinde gelecek .
Sadece TV için değil aynı zaman da Film & Dizi de mevcuttur.

Android cihaza kurulum için.
Teşekkür ederim, deneme yapıcam.

@Adnan K. Üstadın uygulaması varkene başka canlı TV tanımam
İltifat için teşekkürler :)

1757497574748

Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki
Telegram Adresimiz

FuTv Buradan İndirin İyi Seyirler....

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam secenek cok sız kedınız deneyımleyın burda ıyı ısler cıkaran arkadaslar var onlarda sans verın acın sıze yazan hepsını deneyımle sık kullakdıklarına bak stbıl vs deneyımle sonra karar ver.. hemen kestırıp atma dıger arkadaslarında saglam apk ları var haberın olsun.

Eğer içeriğin daha geniş olmasını istiyorsan rec tv öneririm onbinlerce içerik(film,dizi,belgessl)barındırırken kanal açısından birçok kanalı bulunmakta ve sürekli olarak gücelemeye tabi tutulan bir uygulama ama ben netflix havasını verirken içeriğide izletsin diyorsan sana kesin önerilerim dizivense veya play tv

Ama inat tv önermiyorum ne kadar güvenli olduğunu idea etsede birçok çakmaları bulunuyor ve orginal uygulamada senin çerezlerimi alıyor birde üstüne reklam sunuyor

İlk mesajı okumaktan aciz insanlar görüyorum , yaşlı bir amcamız için kullanımı basit ulusal kanalların yeterli olacağı bir uygulama istenmiş. Sunulan uygulamaların çoğu benim için bile; gereksiz,karışık, basitlikten uzak.

Ama inat tv önermiyorum ne kadar güvenli olduğunu idea etsede birçok çakmaları bulunuyor ve orginal uygulamada senin çerezlerimi alıyor birde üstüne reklam sunuyor
hocam sen sankı uyelık mı alıyorsunkı reklam polıtıkası gayet guzel kı adamlar ılerı sarma koymus sozum sıze degıl sız tarayıcıda atıyorum dırek ılk cıkana herseye sorgulamadan tıklarsanız sızede tıklarlar arastırmak onemlı. ve tavsıyem hangı apk olursa olsun mobıl cıhazlarınıza bankacılık olan cıhazlara kesınlıkle kurmayın ıstersenız babanızın oglu olsun sıze tavsıyem tablet box tv farklı bır gmaıl acın o ısler ıcın dertsız basınız agrımasın saygılar..

hocam sen sankı uyelık mı alıyorsunkı reklam polıtıkası gayet guzel kı adamlar ılerı sarma koymus sozum sıze degıl sız tarayıcıda atıyorum dırek ılk cıkana herseye sorgulamadan tıklarsanız sızede tıklarlar arastırmak onemlı. ve tavsıyem mobıl cıhazlarınıza bankacılık olan cıhazlara kesınlıkle kurmayın ıstersenız babanızın oglu olsun sıze tavsıyem tablet box tv farklı bır gmaıl acın o ısler ıcın dertsız basınız agrımasın saygılar..
adam yaşlı babasına canlı tv uygulaması arıyor siz burda polemiğe giriyorsunuz

adam yaşlı babasına canlı tv uygulaması arıyor siz burda polemiğe giriyorsunuz
ben sorun cıkarmak ıcın yazmıyorum sadece bunca zaman gorduklerım ıcın sadece bılgı vermek ıstıyorum. arkadasıma ben sozu soylerım arıf olan ders alsın cahıl olan tavır alsın..

Geri