Canlı Tv Uygulama Önerisi

Arkadaş şimdi sen bir film tüketicisin reklam çıkmasını istemen demi bende bundan bahsediyorum birde uygulamanın tasarımı kötü yani güceleme desen yok yapsalar anca film,dizi ekliyolar yeni özelik falan eklemiyolar sonuçta sen reklam izlediğin için onlar para kazanıyor onlar senin üzerinden para kazanacaklarsa seni münün etmeleri gerekmiyormu

Arkadaş şimdi sen bir film tüketicisin reklam çıkmasını istemen demi bende bundan bahsediyorum birde uygulamanın tasarımı kötü yani güceleme desen yok yapsalar anca film,dizi ekliyolar yeni özelik falan eklemiyolar sonuçta sen reklam izlediğin için onlar para kazanıyor onlar senin üzerinden para kazanacaklarsa seni münün etmeleri gerekmiyormu
polemiğe girecekseniz yer burası değil adamın açtığı konuyu baltalamayın.

Doğru diyorsun kusura bakma ama kendimin haklı olduğumu düşünüyorum sence ben haklımıyım evet veya hayır konu kapatacam

Merhaba arkadaşlar Canlı TV için program var mı, öneri yapabileceğinizi, yaşlı babama Android tv aldım ama uygulama bulamadım. Tavsiyeleriniz varmı sadece ulusal kanallar olsa yine yeterli, teşekkür ederim şimdiden.
Sadece tv kanalları yeterliyse, GooglePlay'den Tivimate indirmeniz ve bir m3u listesi eklemeniz yeter diye düşünüyorum.
Çünkü Tivimate'de kumandanın yukarı/aşağı vs. tuşlarıyla, televizyon misali kolayca kanal değiştirebiliyorsunuz.
Babanız için çok karmaşık olmaması açısından bunu öneriyorum, menüler, kategoriler arası gir çık yapmasına gerek olmayacağı için.
Liste için de şu konumdaki kısa linki girebilirsiniz:
📺Legal IPTV/M3U Liste - 180 Kanal - Türkiye, Azerbaycan, KKTC - CanlıTVme
Ya da forumdaki diğer listelerden seçebilirsiniz. Saygılar, sevgiler.

Sadece tv kanalları yeterliyse, GooglePlay'den Tivimate indirmeniz ve bir m3u listesi eklemeniz yeter diye düşünüyorum.
Çünkü Tivimate'de kumandanın yukarı/aşağı vs. tuşlarıyla, televizyon misali kolayca kanal değiştirebiliyorsunuz.
Babanız için çok karmaşık olmaması açısından bunu öneriyorum, menüler, kategoriler arası gir çık yapmasına gerek olmayacağı için.
Liste için de şu konumdaki kısa linki girebilirsiniz:
📺Legal IPTV/M3U Liste - 180 Kanal - Türkiye, Azerbaycan, KKTC - CanlıTVme
Ya da forumdaki diğer listelerden seçebilirsiniz. Saygılar, sevgiler.
Kesinlikle haklısın, bunu da alternatif olarak bırakıyorum.

''My Dream TV'' İptv Player

Yaşlı, yapamaz diye düşünmemek lazım. Ben 80 lik valideye kablotv aldım, 1 haftada alıştı. Kulaklar duymuyordu, işitme cihazı aldım, şimdi pilini bile kendi değiştiriyor. Hem yakın, hem uzak görme sorunu vardı, multifocal gözlük aldım, 2 haftada alıştı. Bir süre yanında olacaksanız, herşeyi yaparlar. Bir akıllı telefonu çözemedi ☺️

Yaşlı, yapamaz diye düşünmemek lazım. Ben 80 lik valideye kablotv aldım, 1 haftada alıştı. Kulaklar duymuyordu, işitme cihazı aldım, şimdi pilini bile kendi değiştiriyor. Hem yakın, hem uzak görme sorunu vardı, multifocal gözlük aldım, 2 haftada alıştı. Bir süre yanında olacaksanız, herşeyi yaparlar. Bir akıllı telefonu çözemedi ☺️
Benim babam da 75 yaşında yürüyemiyor ama tiktok kaydırıyor. :) Öneri yaparken en kötü senaryoyu düşünmek gerek.

👍 Uzun ömürleri olsun.
Benim annem de 90 a dayandı , WhatsAppa benden hızlı yazıyor, şaşırıyordum... Meğer konuşarak yazmayı keşfetmiş.

Geri