Merhaba arkadaşlar Canlı TV için program var mı, öneri yapabileceğinizi, yaşlı babama Android tv aldım ama uygulama bulamadım. Tavsiyeleriniz varmı sadece ulusal kanallar olsa yine yeterli, teşekkür ederim şimdiden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bizim Uygulama var ama şuan TV için geçerli sürüm yok 1 ay içinde gelecek .Merhaba arkadaşlar Canlı TV için program var mı, öneri yapabileceğinizi, yaşlı babama Android tv aldım ama uygulama bulamadım. Tavsiyeleriniz varmı sadece ulusal kanallar olsa yine yeterli, teşekkür ederim şimdiden.
Teşekkür ederim, deneme yapıcam.Bizim Uygulama var ama şuan TV için geçerli sürüm yok 1 ay içinde gelecek .
Sadece TV için değil aynı zaman da Film & Dizi de mevcuttur.
Android cihaza kurulum için.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
hâlâ duruyor telefonumda güzel uygulama cidden
İltifat için teşekkürler@Adnan K. Üstadın uygulaması varkene başka canlı TV tanımam
Merhaba arkadaşlar Canlı TV için program var mı, öneri yapabileceğinizi, yaşlı babama Android tv aldım ama uygulama bulamadım. Tavsiyeleriniz varmı sadece ulusal kanallar olsa yine yeterli, teşekkür ederim şimdiden.
İçinde mor yok demi ona göre aman dikkat edelimFuTv Buradan İndirin İyi Seyirler....
Olmadığına emin misiniz?aynen mor yok![]()
hocam sen sankı uyelık mı alıyorsunkı reklam polıtıkası gayet guzel kı adamlar ılerı sarma koymus sozum sıze degıl sız tarayıcıda atıyorum dırek ılk cıkana herseye sorgulamadan tıklarsanız sızede tıklarlar arastırmak onemlı. ve tavsıyem hangı apk olursa olsun mobıl cıhazlarınıza bankacılık olan cıhazlara kesınlıkle kurmayın ıstersenız babanızın oglu olsun sıze tavsıyem tablet box tv farklı bır gmaıl acın o ısler ıcın dertsız basınız agrımasın saygılar..Ama inat tv önermiyorum ne kadar güvenli olduğunu idea etsede birçok çakmaları bulunuyor ve orginal uygulamada senin çerezlerimi alıyor birde üstüne reklam sunuyor
adam yaşlı babasına canlı tv uygulaması arıyor siz burda polemiğe giriyorsunuzhocam sen sankı uyelık mı alıyorsunkı reklam polıtıkası gayet guzel kı adamlar ılerı sarma koymus sozum sıze degıl sız tarayıcıda atıyorum dırek ılk cıkana herseye sorgulamadan tıklarsanız sızede tıklarlar arastırmak onemlı. ve tavsıyem mobıl cıhazlarınıza bankacılık olan cıhazlara kesınlıkle kurmayın ıstersenız babanızın oglu olsun sıze tavsıyem tablet box tv farklı bır gmaıl acın o ısler ıcın dertsız basınız agrımasın saygılar..
ben sorun cıkarmak ıcın yazmıyorum sadece bunca zaman gorduklerım ıcın sadece bılgı vermek ıstıyorum. arkadasıma ben sozu soylerım arıf olan ders alsın cahıl olan tavır alsın..adam yaşlı babasına canlı tv uygulaması arıyor siz burda polemiğe giriyorsunuz
haksızsınBen şimdi bu argo konuşsam haklımıyım