abc123
Üye
- Konular
- 3
Uygulamayı indirip denemenizde fayda var çünkü bazı kullanıcılar sorunsuz çalıştığını söylüyor 1-2 kişi de olmadığınıTv box ta kullanılabiliyor mu sadece cep için mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulamayı indirip denemenizde fayda var çünkü bazı kullanıcılar sorunsuz çalıştığını söylüyor 1-2 kişi de olmadığınıTv box ta kullanılabiliyor mu sadece cep için mi ?
Hocam bazı kişiler çalışıyor diyor bazı kişiler çalışmıyor diyor. Denemekten zarar gelmez bir deneyin derimTv box ta kullanılabiliyor mu sadece cep için mi ?
Ben teşekkür ederim. Keyif alarak izlemeniz dileğiyleTeşekkürler
Çok güzel bir fikirEmeğine sağlık
Almanca belgesel kanallar mümkün mü?
Sizin verdiğiniz (google play) androit TV ler için geçerli değil sadece telefonlar için geçerliMerhabalar arkadaşlar yakın zamanda yapıp yayınladığım canlı tv uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli ve uygulamanın geliştirilmesi için de önemli. O yüzden siz değerli forum üyeleri ile uygulamayı paylaşıp sizden fikir almayı çok isterim.
Uygulamada şuan sadece Yerli TV kanalları vardır. Fakat forum üyelerine özel inatbox benzeri bir uygulama da çıkarmayı düşünüyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve yıldızlarınızı vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli
Şimdiden teşekkür ederim
Konu altında da görüşlerinizi bildirirseniz aşağıda beyin fırtınası yapabiliriz.
Eklenmesini İstediğiniz Kanallar Var ise Konu Altında Bildirin Lütfen.
GÜNCELLEME: BİR ÇOK YENİ KANAL EKLENDİ. ÇOK YAKINDA ALMANYADA'DAKİ KANALLAR DA AYRI BİR KATEGORİ AÇILARAK EKLENECEK
Evet hocam doğrudur. En yakın zamanda tamamen android tv ler ile uyumlu bir uygulama daha paylaşacağım iptv benzeri. Fakat bu uygulama da bizlere pratiklik sağlayıp televizyonu cebimize sığdırıyorSizin verdiğiniz (google play) androit TV ler için geçerli değil sadece telefonlar için geçerli
Merhaba, mi box’ta denedim calisiyor: programdan cikmak sorun. Secenegi tuslayamiyorsun. Zank remote’lede olmuyor.Uygulamayı indirip denemenizde fayda var çünkü bazı kullanıcılar sorunsuz çalıştığını söylüyor 1-2 kişi de olmadığını
Merhabalar, Kumandanızda herhangi bir tuş olabilir seçenek için eğer yok ise televizyonlara bağlanan mouse veya dokunmatik klavyeler ile bu sorunu halledebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Çalışmasına ve kullanabilmenize sevindim. Umarım tuşlama sorununa da böylece bir çözüm bulursunuzMerhaba, mi box’ta denedim calisiyor: programdan cikmak sorun. Secenegi tuslayamiyorsun. Zank remote’lede olmuyor.
Arayüzü beğenmenize sevindimEline sağlık dostum arayüz harika daha fazla kanal eklenebilir
Malum kanalları isteriz ayrı bir uygulama geliştirirsen ilerleyen zamanlardaArayüzü beğenmenize sevindimEğer bana kanal önerisinde bulunursanız hemen eklerim şuan teşekkürler umarım güle güle izlersiniz kullanırsınız uygulamayı
Ayrı bir uygulama geliştirirsem APK olarak sizlere sunarım seve seveMalum kanalları isteriz ayrı bir uygulama geliştirirsen ilerleyen zamanlarda
AHaber başarılı.Gorsel olarak guzel amq bir kqac kanal acilmiyor a haberr cncb gibi basarilar
AHaber başarılı.![]()
National GeographicÇok güzel bir fikirayrı bir kategori açıp alman belgesel kanalları eklenebilir. Bana özelden belgesel kanal isimlerini yazarsanız bu akşam eklemeye çalışırım. Teşekkürler
Hocam teliften dolayı uygulama zarar görebilir ama deneyeceğim araştırıp bakacağım. Bu uygulamaya eklemesem bile yakında başka bir uygulama yapacağım ona kesin eklerim APK sını da burada paylaşırm sizlerleNational Geographic
National Geographic Wild
Animal planet
Geo
Discovery
Dmax
Ben teşekkür ederim hocam umarım işinize yarar ve güzel günlerde kullanırsınız. Rica etsem uygulamaya 5 yıldız ve Canlı TV kelimesi geçen bir yorum da atabilir misinizTeşekkürler hocam, ellerinize sağlık.