🔴CANLI TV Kanalları Artık Cebinizde !

Emeğine sağlık
Almanca belgesel kanallar mümkün mü?

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda yapıp yayınladığım canlı tv uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli ve uygulamanın geliştirilmesi için de önemli. O yüzden siz değerli forum üyeleri ile uygulamayı paylaşıp sizden fikir almayı çok isterim.

Uygulamada şuan sadece Yerli TV kanalları vardır. Fakat forum üyelerine özel inatbox benzeri bir uygulama da çıkarmayı düşünüyorum.

Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve yıldızlarınızı vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli

Şimdiden teşekkür ederim :)

Konu altında da görüşlerinizi bildirirseniz aşağıda beyin fırtınası yapabiliriz.

Eklenmesini İstediğiniz Kanallar Var ise Konu Altında Bildirin Lütfen.

GÜNCELLEME: BİR ÇOK YENİ KANAL EKLENDİ. ÇOK YAKINDA ALMANYADA'DAKİ KANALLAR DA AYRI BİR KATEGORİ AÇILARAK EKLENECEK
Sizin verdiğiniz (google play) androit TV ler için geçerli değil sadece telefonlar için geçerli

Sizin verdiğiniz (google play) androit TV ler için geçerli değil sadece telefonlar için geçerli
Evet hocam doğrudur. En yakın zamanda tamamen android tv ler ile uyumlu bir uygulama daha paylaşacağım iptv benzeri. Fakat bu uygulama da bizlere pratiklik sağlayıp televizyonu cebimize sığdırıyor

Uygulamayı indirip denemenizde fayda var çünkü bazı kullanıcılar sorunsuz çalıştığını söylüyor 1-2 kişi de olmadığını
Merhaba, mi box’ta denedim calisiyor: programdan cikmak sorun. Secenegi tuslayamiyorsun. Zank remote’lede olmuyor.

Merhaba, mi box’ta denedim calisiyor: programdan cikmak sorun. Secenegi tuslayamiyorsun. Zank remote’lede olmuyor.
Merhabalar, Kumandanızda herhangi bir tuş olabilir seçenek için eğer yok ise televizyonlara bağlanan mouse veya dokunmatik klavyeler ile bu sorunu halledebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Çalışmasına ve kullanabilmenize sevindim. Umarım tuşlama sorununa da böylece bir çözüm bulursunuz

Çok güzel bir fikir :) ayrı bir kategori açıp alman belgesel kanalları eklenebilir. Bana özelden belgesel kanal isimlerini yazarsanız bu akşam eklemeye çalışırım. Teşekkürler
National Geographic
National Geographic Wild
Animal planet
Geo
Discovery
Dmax

National Geographic
National Geographic Wild
Animal planet
Geo
Discovery
Dmax
Hocam teliften dolayı uygulama zarar görebilir ama deneyeceğim araştırıp bakacağım. Bu uygulamaya eklemesem bile yakında başka bir uygulama yapacağım ona kesin eklerim APK sını da burada paylaşırm sizlerle

Geri