abc123
Üye
- Konular
- 3
Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda yapıp yayınladığım canlı tv uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli ve uygulamanın geliştirilmesi için de önemli. O yüzden siz değerli forum üyeleri ile uygulamayı paylaşıp sizden fikir almayı çok isterim.
Uygulamada şuan sadece Yerli TV kanalları vardır. Fakat forum üyelerine özel inatbox benzeri bir uygulama da çıkarmayı düşünüyorum.
Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve 5 YILDIZ vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli
Şimdiden teşekkür ederim
Konu altında da görüşlerinizi bildirirseniz aşağıda beyin fırtınası yapabiliriz.
Eklenmesini İstediğiniz Kanallar Var ise Konu Altında Bildirin Lütfen.
GÜNCELLEME: BİR ÇOK YENİ KANAL EKLENDİ. ÇOK YAKINDA ALMANYADA'DAKİ KANALLAR DA AYRI BİR KATEGORİ AÇILARAK EKLENECEK
Uygulamada şuan sadece Yerli TV kanalları vardır. Fakat forum üyelerine özel inatbox benzeri bir uygulama da çıkarmayı düşünüyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve 5 YILDIZ vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli
Şimdiden teşekkür ederim
Konu altında da görüşlerinizi bildirirseniz aşağıda beyin fırtınası yapabiliriz.
Eklenmesini İstediğiniz Kanallar Var ise Konu Altında Bildirin Lütfen.
GÜNCELLEME: BİR ÇOK YENİ KANAL EKLENDİ. ÇOK YAKINDA ALMANYADA'DAKİ KANALLAR DA AYRI BİR KATEGORİ AÇILARAK EKLENECEK
Son düzenleme: