🔴CANLI TV Kanalları Artık Cebinizde !

abc123

Üye
Konular
3
Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda yapıp yayınladığım canlı tv uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli ve uygulamanın geliştirilmesi için de önemli. O yüzden siz değerli forum üyeleri ile uygulamayı paylaşıp sizden fikir almayı çok isterim.

Uygulamada şuan sadece Yerli TV kanalları vardır. Fakat forum üyelerine özel inatbox benzeri bir uygulama da çıkarmayı düşünüyorum.

Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve 5 YILDIZ vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli

Şimdiden teşekkür ederim :)

Konu altında da görüşlerinizi bildirirseniz aşağıda beyin fırtınası yapabiliriz.

Eklenmesini İstediğiniz Kanallar Var ise Konu Altında Bildirin Lütfen.

GÜNCELLEME: BİR ÇOK YENİ KANAL EKLENDİ. ÇOK YAKINDA ALMANYADA'DAKİ KANALLAR DA AYRI BİR KATEGORİ AÇILARAK EKLENECEK

Son düzenleme:
Gorsel olarak guzel amq bir kqac kanal acilmiyor a haberr cncb gibi basarilar

Gorsel olarak guzel amq bir kqac kanal acilmiyor a haberr cncb gibi basarilar
Sağolun çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Açılmayan bir kaç kanalın farkındayım bu gece hepsini tek tek halledeceğim. Kanalların logolarını da ekleyeceğim ve daha fazla kanal getireceğim. Bütün kablolu kanalları getireceğim en yakın zamanda.

Uygulamaya yorum ve yıldız da bırakırsanız minnettar kalırım gelişimim için çok önemli. Tekrardan değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

Kral miboxds calisyor mu apksi varsa indireyim kullanırım türksat kanalları lazım

Kral miboxds calisyor mu apksi varsa indireyim kullanırım türksat kanalları lazım
Merhabalar, Buradan indirme sağlayıp deneyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar :)

Playstore üzerinden yıldız ve yorum atarsanız çok sevinirim

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda yapıp yayınladığım canlı tv uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli ve uygulamanın geliştirilmesi için de önemli. O yüzden siz değerli forum üyeleri ile uygulamayı paylaşıp sizden fikir almayı çok isterim.

Uygulamada şuan sadece Yerli TV kanalları vardır. Fakat forum üyelerine özel inatbox benzeri bir uygulama da çıkarmayı düşünüyorum.

Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve yıldızlarınızı vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli

Konu altında da görüşlerinizi bildirirseniz aşağıda beyin fırtınası yapabiliriz.

Not: Lütfen uygulamayı indirdikten sonra hemen silmeyin google eksi puan yazıyor ve üst sıralara çıkmayı etkiliyor
Eline saglik kolay gelsin

Hocam elinize sağlık uygulama çok güzel olmuş.Bir sorum var acaba bein sports eklenecek mi yada diger s sports vs

Hocam elinize sağlık uygulama çok güzel olmuş.Bir sorum var acaba bein sports eklenecek mi yada diger s sports vs
Hocam teşekkür ederim beğenmenize sevindim şuanlık sadece bei haber olanı var diğerinin ekleneceğini zannetmiyorum playstore uygulamayı kaldırır direkt marketten. Fakat apk şeklinde başka bir uygulama yapılabilir. :)

yanlis anlasilmasin cep tlf güvenlik nedeniyle uzantisini bilmedigim herhangi bir eklenti yüklemiyorum. zaten istesemde yükleme yapamiyorum. iphone tlf da olmuyor bunun cözümünü ben söyle buldum. tlf opera mini kurdum vavoo huhu da favori olarak kaydettim. tlf izlemek istedigimde opera mini yi aciyorum aktif olan 3 senecenkten herhangi birini aciyorum yerli yabanci ulusal futbol hepsini takilmadan donmadan uzun süredir bu sekilde izliyorum..

Not: Lütfen değerli yorumlarınızı playstore üzerinden de yapmayı ve yıldızlarınızı vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Şu an ki projenin geliştirilmesinde ve gelecekteki projeler için çok önemli

Eline saglik kolay gelsin

yanlis anlasilmasin cep tlf güvenlik nedeniyle uzantisini bilmedigim herhangi bir eklenti yüklemiyorum. zaten istesemde yükleme yapamiyorum. iphone tlf da olmuyor bunun cözümünü ben söyle buldum. tlf opera mini kurdum vavoo huhu da favori olarak kaydettim. tlf izlemek istedigimde opera mini yi aciyorum aktif olan 3 senecenkten herhangi birini aciyorum yerli yabanci ulusal futbol hepsini takilmadan donmadan uzun süredir bu sekilde izliyorum..
Hocam uzantısını bilmediğim bir şey yüklemiyorum diyorsunuz iyi de yapıyorsunuz da bu uygulama playstore da yüklü. Playstore'a kötü amaçlı yazılım yüklemek öyle her babayiğidin harcı değildir. Nasıl rahat hissediyorsanız oradan izlersiniz hocam teşekkürler yine de değerli yorumunuz ve bilginiz için :) :)

Tv box ta kullanılabiliyor mu sadece cep için mi ?

Geri