CabloTV M3U

Teşekkurler televizio da liste geldi full ama kanalları açmadı vpn mi istiyor

Fazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;
Kurallara göre düzeltelim lütfen;
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Fazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;
Usta eline sağlık fakat kanalların kimisi açılıyor kimisi açılmıyor. Bir test etsen iyi olur.

PC üzerinden VLC Player ile Deneyin Sunucu Kasılıyorsa App Playerde Acmayabilir. Alternatif DNS Adresinizi 1.0.0.1 ve/veya 1.1.1.1 Olarak Ayarlayın

selam,

pc de her uygulamada sıkıntısız, fakat enigma2 cihazımda göstermiyor.

Enigma2 Linux Tabanlı Bir Cihaz İse Segment Döngüsü Oluşmaz ve Yayınlar Açılmaz

Bu Site Üzerinden Aldığım Sunucuda Sorunlar Yaşıyorum Dün Format Atıp PHP yi Yükledim Çalıştı Sonrasında Sizlerle Paylaşım Yaptım Fakat Şimdi Alan Adı DNS Çözümleme Hatası Alıyorum. Alan Adı Çözümlenince İnşallah Yayınlar Yeniden Aktif Olacak.

Bende dünkü durum devam ediyor, bazı kanalları açılıyor bazıları açılmıyor.
Mesela ulusallar açılıyor, sinema falan açılmıyor. Televizo+VLC denedim aynı.

Geri