Fazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ellerine sağlık teşekkürlerFazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ulusal kanallar aktif sin**olanlar hariçTeşekkurler televizio da liste geldi full ama kanalları açmadı vpn mi istiyor
Bende de aynı. Televizoda kanallar geliyor ama açılmıyorTeşekkurler televizio da liste geldi full ama kanalları açmadı vpn mi istiyor
Kurallara göre düzeltelim lütfen;Fazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Usta eline sağlık fakat kanalların kimisi açılıyor kimisi açılmıyor. Bir test etsen iyi olur.Fazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kanalların hiç biri şu an açılmıyor ustaFazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Liste çok cilveli.
Gösterecekmiş gibi yapıyor ama göstermiyor.
Verecekmiş gibi yapıyor ama vermiyor.
Akşam hiçbiri açılmıyordu, şu anda sinema ile belgeseller açılmıyor. Onun dışındakilerde sorun yok sanki.Bende de aynı. Televizoda kanallar geliyor ama açılmıyor