CabloTV M3U

🤣 link patlak boşuna uğraşmayın ..atacağınız link kaç kişilik nekadar süre lik emin olmadan atmayın.. attınız link kapalı hiçbir kanal açılmadı

Arkadaşlar Adım Hıdır, Yapacağım Budur. Daha İyisini Yapan Biri Olursa Onu Kullanırsınız.Madem Çalışmıyorsa Kapatırız Musluğu İsraf Olmasın, Ayrıca Akşama Ahanda Desmart Paylaşacaktım Vazgeçtim.

Son düzenleme:
Fazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;
Hocam öncelikle emeğine sağlık konuya gelen mesajlar doğrultusunda listeyi televizo ile denedim bazı kanallar açılırken bazıları açılmıyor sinema kanalları çalışmadı ama ulusallarda denediğim kadarıyla bir sorun yok gibi tekrar emeğine sağlık.

Arkadaşlar Adım Hıdır, Yapacağım Budur. Daha İyisini Yapan Biri Olursa Onu Kullanırsınız.Madem Çalışmıyorsa Kapatırız Musluğu İsraf Olmasın, Ayrıca Akşama Ahanda Desmart Paylaşacaktım Vazgeçtim.
Patlak çatlak diyenler var diye kapatmayın usta. Herkes gördüğünü söylüyor. Şimdiye kadar bu tür paylaşılan linklerin hepsi patladığı için arkadaşlar patlar çatlar diyor. Linkiniz inşallah devam eder. Kanalları manuel sıralama yapacağım, boşuna yapmış olurum yoksa. Eline sağlık, çok teşekkür ederiz.

Televizo programında hemen hemen hepsi çalışıyor,
Bazı kanallarda ise bu video formatı desteklemiyor diye yazıyor. Acaba hangi formatli bir player bulmak lazım?
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim

Arada bir densizler çıkar dert etme
Emeğine yüreğine sağlık

bu arkadaş böyle paylaşım yapıyor biraz eleştiri gelince kabloyu keserim haaa deyip kapatıyor. manuel liste vs yapmayın yani. kodda problem var ayrıca m3u8 yerine php uzantılı iniyor bu da bazı playerlarda hataya neden oluyor. sfvip player da denedim hiçbir kanal açılmadı. tarayıcıdan denedim php uzantılı manifest indi.

arkadaşlar arkadaşın dediği gibi vlc üzerinden açılıyor şu an denedim gayet güzel
Hocam öncelikle emeğine sağlık konuya gelen mesajlar doğrultusunda listeyi televizo ile denedim bazı kanallar açılırken bazıları açılmıyor sinema kanalları çalışmadı ama ulusallarda denediğim kadarıyla bir sorun yok gibi tekrar emeğine sağlık.
liste vlc de çalışıyor denedim gayet güzel cloudstream üzerinde kendi playerinde denedim 1-2 saniye oynatıp kapattı
oynat tuşuna uzun basıp vlc üzerinden oynatınca oynattı

Son düzenleme:

Geri