birdirbir
Paylaşımcı
- Konular
- 33
Liste çok cilveli.
Gösterecekmiş gibi yapıyor ama göstermiyor.
Verecekmiş gibi yapıyor ama vermiyor.
hötöröfleşti

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Liste çok cilveli.
Usta televizo uygulamadan çalışmıyor kanalların yüzde90 i ulusal kanallar çat pat çalışıyorsayın @Mehmet türk; Link : Patlak, Çatlak Değildir.
sayın @Mehmet türk; Link : Süresizdir.
sayın @Mehmet türk; Link : Kişi Sayısı Yoktur, Çoklu Kullanımdır.
Liste çok cilveli.
Hocam öncelikle emeğine sağlık konuya gelen mesajlar doğrultusunda listeyi televizo ile denedim bazı kanallar açılırken bazıları açılmıyor sinema kanalları çalışmadı ama ulusallarda denediğim kadarıyla bir sorun yok gibi tekrar emeğine sağlık.Fazla Kasmayın, Art Niyetli Tutum Oluşmasın Lütfen. Panel vs. Ekleme Çıkartma Olursa Bağlantıyı Kapatırım, Umarım Gerek Kalmaz. Buyurun;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Patlak çatlak diyenler var diye kapatmayın usta. Herkes gördüğünü söylüyor. Şimdiye kadar bu tür paylaşılan linklerin hepsi patladığı için arkadaşlar patlar çatlar diyor. Linkiniz inşallah devam eder. Kanalları manuel sıralama yapacağım, boşuna yapmış olurum yoksa. Eline sağlık, çok teşekkür ederiz.Arkadaşlar Adım Hıdır, Yapacağım Budur. Daha İyisini Yapan Biri Olursa Onu Kullanırsınız.Madem Çalışmıyorsa Kapatırız Musluğu İsraf Olmasın, Ayrıca Akşama Ahanda Desmart Paylaşacaktım Vazgeçtim.
Bence sende bir problem var , bende çalışıyor , haksızlık yapıyorsun , emeğe saygısızlık yapıyorsun.link patlak boşuna uğraşmayın ..atacağınız link kaç kişilik nekadar süre lik emin olmadan atmayın.. attınız link kapalı hiçbir kanal açılmadı
Arada bir densizler çıkar dert etmeArkadaşlar Adım Hıdır, Yapacağım Budur. Daha İyisini Yapan Biri Olursa Onu Kullanırsınız.Madem Çalışmıyorsa Kapatırız Musluğu İsraf Olmasın, Ayrıca Akşama Ahanda Desmart Paylaşacaktım Vazgeçtim.
liste vlc de çalışıyor denedim gayet güzel cloudstream üzerinde kendi playerinde denedim 1-2 saniye oynatıp kapattıHocam öncelikle emeğine sağlık konuya gelen mesajlar doğrultusunda listeyi televizo ile denedim bazı kanallar açılırken bazıları açılmıyor sinema kanalları çalışmadı ama ulusallarda denediğim kadarıyla bir sorun yok gibi tekrar emeğine sağlık.