Yardım Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.

Birde onu kurayım o zaman ondada ayni sorun var yazıyordu gerci
Bence cihazda fark eder diye düşünüyorum, çok karmaşık sistem olmazsa az sorun oluyor bence, intel 2 çekirdek , onboard ekran kartı, 8 ram , 128 ssd, wifi ve bluetooth da sorunsuz şimdilik ;)

Bu sürümde arka plandaki uygulamaları kapatmak için bir çözüm bulan var mı ?

Arkadaşlar ekte verdiğim linkteki Txt de yazanları aynen uyguluyarak sabit diskinize mükemmel çalışan bir google tv sisteminiz olacak.bu konudaki Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı. google tv hızlı şekilde kalıcı ayarlarıyla kasma ,video oynatma sorun olmadan kullanın,android sisteminiz hayırlı olsun.

bu konu @LAperdesi arkadaşın önerisi ile açılmıştır.

Ekli dosyayı görüntüle 6773Ekli dosyayı görüntüle 6774Ekli dosyayı görüntüle 6775Ekli dosyayı görüntüle 6776
Merhaba
Benim bilgisayarımda tek disk ssd 128 gb ve tek parça C sürücüsü var. Txt de yazılan birim küçült 1000 mb sfs dosyası hariç kopyala işlemi ve diğer parçaya da atıyorum 64 gb yaptım varsayalım ss dosyasını da oraya atacağım. Açılışta bana Windows 10 mu Google tv mi diye soracak mı?
HAtalı bi işlem yapıp Windows OS bozmak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz.

Oluyor sorun yok , diğer konuda yazıldı yapıldığı, gelişen bir sistem eksikler var sürekli güncelliyor geliştiricisi, takipteyiz ;)
Merhaba
Benim bilgisayarımda tek disk ssd 128 gb ve tek parça C sürücüsü var. Txt de yazılan birim küçült 1000 mb sfs dosyası hariç kopyala işlemi ve diğer parçaya da atıyorum 64 gb yaptım varsayalım ss dosyasını da oraya atacağım. Açılışta bana Windows 10 mu Google tv mi diye soracak mı?

Merhaba
Konu ile ilgili kanalını takip edin , hem windows hem android x86 nın beraber çalışacağı sistem için bir video gelecek yakında ;)

Merhaba
Merhaba bahsettiğim video geliyor , takip edin lütfen istediğiniz gibi windows ve android beraber oluyor

işte herkesin sabırsızlıkla beklediği video geliyor ;) teşekkürler @Sinetech

Konuyu görüntüleyenler

Geri