Yardım Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.

sanırım boot ekranını seçmiyorsun bir tuş var boot diye ona bastığında hangisiyle başlatacağını sorar bunları zaten bildiğini düşünüyorum bazı sistemleri windoowsun boot ekranına entegre olmaz hele farklı bir disk seçtiyseniz açılışta boot menüsü açıp hangi diske kurduysanız onu seçmeniz lazım...he windowsun yanına kurduysanız eğer kendi grub bootlader ı yoksa direk windows açar bu çok normal

Arkadaşlar, bir süre önce YouTube'da siyah ekran veya bazı yayın uygulamalarının çalışmadığını bildirenler lütfen bu son sürümü kullanmayı deneyin. Bruno, FFMPEG'yi varsayılan kodek yaparak güncelledi. Umarım bu güncelleme bu soruna bir çözüm olabilir. Ben denedim ve kullandığım tüm yayın uygulamaları iyi çalışıyor

Geliştiricinin yeni sürümlerini paylaşıyorum sizlerle,
*** Google tv ve android tv temelde aynıdır. Ancak aralarında çok az fark vardır: Google TV, Android TV işletim sisteminin üzerine inşa edilmiş daha yeni, yeniden tasarlanmış bir arayüzdür, Android TV ise temel platformdur. Google TV içerik keşfi ve kişiselleştirilmiş önerilere odaklanırken, Android TV uygulama erişimini ve daha geleneksel bir TV deneyimini vurgular

Android TV 11 BRTDTV (27.04.2025)

Base: BlissOS 14.10.3

Kernel: 6.1.69, 6.1.112, 6.7.10, 6.9.9

Houdini: 11.0.1b

Mesa: 24.0.8

DRM: Widevine L3

Codec: FFMPEG e BRTDTV (Google)
Eklendi: Kernel 6.1.69, varsayılan kodek olarak FFMPEG, Aptoide mobile, Xtmapper.

Hatalar: Geliştirici seçenekleri, ekran koruyucuda bir süre kaldıktan sonra sistem uyku moduna geçiyor.

Daha hızlı sistem.

Links Download:

Google TV 11 BRTDTV (27.04.2025)

Eklendi: Kernel 6.1.69, varsayılan kodek olarak FFMPEG, Aptoide, Xtmapper.

Hatalar: Geliştirici seçenekleri, Google TV Home güncelleme sırasında hata veriyor, sistem ekran koruyucuda bir süre kaldıktan sonra uyku moduna geçiyor.

Daha hızlı sistem.

Links Download:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bir süre önce YouTube'da siyah ekran veya bazı yayın uygulamalarının çalışmadığını bildirenler lütfen bu son sürümü kullanmayı deneyin. Bruno, FFMPEG'yi varsayılan kodek yaparak güncelledi. Umarım bu güncelleme bu soruna bir çözüm olabilir. Ben denedim ve kullandığım tüm yayın uygulamaları iyi çalışıyor

Eklendi: Kernel 6.1.69, varsayılan kodek olarak FFMPEG, Aptoide mobile, Xtmapper.

Hatalar: Geliştirici seçenekleri, ekran koruyucuda bir süre kaldıktan sonra sistem uyku moduna geçiyor.

Daha hızlı sistem.

Links Download:

Hatalar: Geliştirici seçenekleri, Google TV Home güncelleme sırasında hata veriyor, sistem ekran koruyucuda bir süre kaldıktan sonra uyku moduna geçiyor.

Daha hızlı sistem.

Links Download:
bunlar hazır iso herhalde usb den direkt kurulabiliyordur diye düşünüyorum

Yine x86 tabanlı Android TV 13 izini buldum takipteyim , kaynak yakalarsam onu da paylaşacağım buradan ;)

1745853112760

Son düzenleme:
bunlar hazır iso herhalde usb den direkt kurulabiliyordur diye düşünüyorum

Daha hızlı sistem.

Links Download:

Daha hızlı sistem.

Links Download:
Youtube iptv perde goruntu geliyorum peki

sanırım boot ekranını seçmiyorsun bir tuş var boot diye ona bastığında hangisiyle başlatacağını sorar bunları zaten bildiğini düşünüyorum bazı sistemleri windoowsun boot ekranına entegre olmaz hele farklı bir disk seçtiyseniz açılışta boot menüsü açıp hangi diske kurduysanız onu seçmeniz lazım...he windowsun yanına kurduysanız eğer kendi grub bootlader ı yoksa direk windows açar bu çok normal
Şimdi benim bilgisayar masaüstü değil laptop laptoplarda bu gibi sistemler kurarken boot menüsü farklı zaten direk seçmen gerekler ekrana çıkıyor ordada genellikle USB 2. Sırada oluyor bu birinci sıraya al diye seçenek olmaz USB basardın bir sonraki açılışta zaten USB ile kendisi otamatik başlar yani masaüstü gibi 1. Sıraya al diyebileceğin yer yok sistemi bu şekilde USB nerde ise ona basardın onu kendi bir sonraki açılışta 1. Sırada açar şimdi sinetech'in anlattığı ile burda kısa snlatımda fark var sinetech in ankatımında data diye klasör oluşturuyor o klasörü boş bırakıyor burda ise data klasörüne rar dan çıkarttıklarını data ya kopyala diyor sinetech'in anlattığı yanlış o zaman zaten video nün altındaki yorumlardada herkes hata almış yorumlar o şekilde

bios dan diski gösterip kaydet yaptınızmı.
Benim bilgisayar masaüstü değil laptop laptop bios menüsü farklı ilk girdiğinde direk sürücüler çıkıyor ordada zaten USB 2 veya 3 sırada olur ona tıkladığınızda zaten bundan sonraki açılışlarda yani kurulum bitene kadar sürekli USB ile açar kendi otamatik USB birinci sıraya al ve kaydet diye birşey olmaz masaüstü ile farklı bios yapısı var eğer biosun diğer detaylarınada girmek istersen altta boot menü yazar oraya girersin ama ordada sıralama menüsü olmaz sadece biosla ilgili diğer ayarlar olur

Benim bilgisayar masaüstü değil laptop laptop bios menüsü farklı ilk girdiğinde direk sürücüler çıkıyor ordada zaten USB 2 veya 3 sırada olur ona tıkladığınızda zaten bundan sonraki açılışlarda yani kurulum bitene kadar sürekli USB ile açar kendi otamatik USB birinci sıraya al ve kaydet diye birşey olmaz masaüstü ile farklı bios yapısı var eğer biosun diğer detaylarınada girmek istersen altta boot menü yazar oraya girersin ama ordada sıralama menüsü olmaz sadece biosla ilgili diğer ayarlar olur
kardesim farketmez bendede var leptop usb yi öne cek işin bitince cıkar hhd al ordan direk acar

10 numara beş yıldız mx box pc oldu çatır çatır goruntude geldi emeği gecenlerin eline saglik

Olmuyor nedense herşeyi harfiyen yapıyorum reboot deyip flash diski çıkarıyorum Windows başlıyor kurulum ekranı gelmiyor direk Windows açılıyor anlamadım
Ustad az once son surumu kurdum pc ye guzelce uygularsan ve kaydederken oluyor video kaydet dediği yerleri yaptinmi boot ve andoid kısmı olursutrukdan sonra

Ustad az once son surumu kurdum pc ye guzelce uygularsan ve kaydederken oluyor video kaydet dediği yerleri yaptinmi boot ve andoid kısmı olursutrukdan sonra
Benim sorun farklı boot menüsüne girdiğimde SSD yi görüyor HDD yi görmüyor bende Windows'u HDD ye kurup Android'i SSD ye kuracağım bilgisayar açıldığında SSD de HDD de görünüyor ama boot menüsünde HDD yi görmüyor anlamadım

*** Google tv ve android tv temelde aynıdır. Ancak aralarında çok az fark vardır: Google TV, Android TV işletim sisteminin üzerine inşa edilmiş daha yeni, yeniden tasarlanmış bir arayüzdür, Android TV ise temel platformdur. Google TV içerik keşfi ve kişiselleştirilmiş önerilere odaklanırken, Android TV uygulama erişimini ve daha geleneksel bir TV deneyimini vurgular

Daha hızlı sistem.

Links Download:

Daha hızlı sistem.

Links Download:
Herşey çok guzrl kurdum görüntü de geldi seste var bir süre sonra Google ekrana atıyor ve kalıyor ekranda kapatıp açmadan kapanmıyor ben hocanın videoda verdiği 677 MB kurdum icinede senin ilk link attığın Google tv içine attım sorun nerede anlamadım sanırım hatalar kısmındaki bir süre sonra uyku moduna geciyor ve butta kalıyor yazmıs sende böyle sorun varmı? Olayı çözdüm sanırım enerji güç ayarlarinj 24 saat yaptım ekran kapat yaptım yarım saattir Google ekranı gelmiyor

Son düzenleme:
Bursa Yeşil:
PC mız varsa ve üst modelse 3 sistem ve fazlası kurun ayrı ayrı cihazlar almayın Windows 11 ferodes işletim sistemi ve Google tv 11 kurdum fişek gibi

8 k android box oldu PC :)

Çalışmayan hiç bir şey yok reklamsız hersey

Bursa Yeşil:
PC mız varsa ve üst modelse 3 sistem ve fazlası kurun ayrı ayrı cihazlar almayın Windows 11 ferodes işletim sistemi ve Google tv 11 kurdum fişek gibi

8 k android box oldu PC :)

Çalışmayan hiç bir şey yok reklamsız hersey
Sevindim, güle güle kullan @ersin28bursa selamlar ;)

Tsk ederimde bu google ekran gelmeye devam ediyor sanırım bubsorun var genelde 2 saat kutlamadım aksam sorun olmadı tine başladı bu sorunda kalkarsa super olcak
Ben android tv kurdum , şimdilik sorun yok , sesi de script ile çözdüm , testler devam ediyor, sorun görürsem paylaşırım buradan.

Geri