💎 BoncukTV 💎 Uygulaması Çıktı !!

Üstad içerik zor geliyor önce bunlar çözülmeli ki herkes yükleyip hemen silmesin 😊👍🏻
Nova2 ve next cihaz da ışık hızında geliyor liste. Sizin cihaza özgü bir durum olabilir üstad. ;) Yani başka cihazlara kuranlar sizin kadar hızlı silmeyebilir. :) Bir de Atakan düzenleme yapıyordur, bitmesini bekleyelim.

Dostlar merhaba yeni bir uygulama ile karşınızdayım önceden yaptığım ve paylaştığım kablo tv altyapısını kullanarak boncuktv m3u listesini içine entegre ettim umarım beğenirsiniz
Bazı sinema kanalları Cors engelinden dolayı çalışmayabilir ileride düzeltmeye çalışacağım

Arkadaşlar video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın 🔘 veya ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz

Uygulamadan görüntüler
Ekli dosyayı görüntüle 17575
Ekli dosyayı görüntüle 17576
Ekli dosyayı görüntüle 17577

Ekli dosyayı görüntüle 17578
İndirme Linki:
Eline sağlık kardeşim

Benim Google Chromecast cihazda da stabil çalışmıyor maalesef
Mobil sürümünü birkaç gün içinde düzenleyip paylaşıma açacağım bu sürüm tvbox ve android tv için düzenlenmişti

Nova2 ve next cihaz da ışık hızında geliyor liste. Sizin cihaza özgü bir durum olabilir üstad. ;) Yani başka cihazlara kuranlar sizin kadar hızlı silmeyebilir. :) Bir de Atakan düzenleme yapıyordur, bitmesini bekleyelim.
Haklısın biraz beklemek lazım, bunu beta olarak düşünebiliriz elbette daha gelişecektir. Zaten önemli olan liste aslında atakan hocamın listesi sağlam eminim ki uygulama da listesi gibi mükemmel olacaktır 😊👍🏻

ustam tesekürler sunum icin bir kac alet de denendi uygulama amazon firetvlerde
firetv hd uygulama yükleniyor yüklendikden sonra uygulama acilir gibi oluyor
hemen kapaniyor uygulama firetv 4k ve max da sorunsuz yükleniyor aciliyor ama kanallarin
bazilari acilmiyor bazilarida cok gec aciliyor andoroid kutularda sorunsuz calisiyor aciliyor ama bazi kanallar
acilmiyor siyah ekran umarim ustamiz bunlara cözüm bulur

Dostlar merhaba yeni bir uygulama ile karşınızdayım önceden yaptığım ve paylaştığım kablo tv altyapısını kullanarak boncuktv m3u listesini içine entegre ettim umarım beğenirsiniz
Bazı sinema kanalları Cors engelinden dolayı çalışmayabilir ileride düzeltmeye çalışacağım

kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın 🔘 veya ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz

Uygulamadan görüntüler

İndirme Linki:
Eline emeğine sağlık

Tv box ve Android tv ana ekranında uygulama gözükmüyorsa @tekkan ustanın yaptığı uygulama linkini ekliyorum

Uygulamadan görüntüler

İndirme Linki:

Ana ekranda gözükmeyenler için eklenti
Eline emeğine sağlık 🧿

elinize saglik guzel calismalar olmus

👍👍👍👍👍

elinize saglik guzel calismalar olmus

👍👍👍👍👍
eyvallah kral
Tv box ana ekranda uygulama görünmüyorsa, bu apk'yı yükleyin. Uygulamayı silmeyin.!!

Ekli dosyayı görüntüle 17583
eline sağlık reis
ustam tesekürler sunum icin bir kac alet de denendi uygulama amazon firetvlerde
firetv hd uygulama yükleniyor yüklendikden sonra uygulama acilir gibi oluyor
hemen kapaniyor uygulama firetv 4k ve max da sorunsuz yükleniyor aciliyor ama kanallarin
bazilari acilmiyor bazilarida cok gec aciliyor andoroid kutularda sorunsuz calisiyor aciliyor ama bazi kanallar
acilmiyor siyah ekran umarim ustamiz bunlara cözüm bulur
firetv yapısı biraz farklı 6-7 sene önce kullanmıştım dediğin gibi google play store olmadığı için uygulamanın bazı özellikleri çalışmayabiliyor
kanalların bazıları cors sıkıntısından dolayı kullanılan video oynatıcı oynatmıyor onları yakında proxy mantığı ile düzeltip boncuktv m3u dosyasına düzenleme yapıp tekrar eklemem gerekli

Tebrikler
Çalışmalarında başarılar diliyorum
Enigma cihazlara gelme ihtimali var mı❓

Tv box ve Android tv ana ekranında uygulama gözükmüyorsa @tekkan ustanın yaptığı uygulama linkini ekliyorum

Uygulamadan görüntüler

İndirme Linki:

Ana ekranda gözükmeyenler için eklenti
Şehir dışındayım inşallah yarin aksam denerim eline emeğine sağlık

Geri