💎 BoncukTV 💎 Uygulaması Çıktı !!

Dostlar merhaba yeni bir uygulama ile karşınızdayım önceden yaptığım ve paylaştığım kablo tv altyapısını kullanarak boncuktv m3u listesini içine entegre ettim umarım beğenirsiniz
Bazı sinema kanalları Cors engelinden dolayı çalışmayabilir ileride düzeltmeye çalışacağım

Arkadaşlar video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın 🔘 veya ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz

Tv box ve Android tv ana ekranında uygulama gözükmüyorsa @tekkan ustanın yaptığı uygulama linkini ekliyorum

Uygulamadan görüntüler
Ekli dosyayı görüntüle 17575
Ekli dosyayı görüntüle 17576
Ekli dosyayı görüntüle 17577

Ekli dosyayı görüntüle 17578
İndirme Linki:

Ana ekranda gözükmeyenler için eklenti
Emegine saglik kardesim

Teşekkürler eksiklikleri görüp bilgin verdiğin iyi oldu (y);)
yarın işyerinde kodu tekrar düzenleme yapayım bende ilk paylaşmadan önce emulatör de deneyip o şekilde paylaşmıştım yavaş yavaş düzelteceğim acemi işi böyle oluyor deneme yanılma ile :)

üstad mevzu ulusal kısmı değilmiş, bir bölümden çıkıldığında ana ekran Tüm Kanallar kısmında direkt bir kanal açılınca o liste gelmiyor yoksa bölüm seçildikten sonra kanal açılınca liste geliyor, o ulusal kısmıyla tekrar uğraşma diye yazdım

Eline sağlık üstad. Şu anda mobilde deneyebildim sadece. Arayüz, menüler çok güzel.
Bu sürüm mobil uyumlu değil demiştin, o yüzden açılmayan kanalları sorun etmiyoruz ☺️

Dostlar merhaba yeni bir uygulama ile karşınızdayım önceden yaptığım ve paylaştığım kablo tv altyapısını kullanarak boncuktv m3u listesini içine entegre ettim umarım beğenirsiniz
Bazı sinema kanalları Cors engelinden dolayı çalışmayabilir ileride düzeltmeye çalışacağım

Arkadaşlar video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın 🔘 veya ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz

Tv box ve Android tv ana ekranında uygulama gözükmüyorsa @tekkan ustanın yaptığı uygulama linkini ekliyorum

Uygulamadan görüntüler
Ekli dosyayı görüntüle 17575
Ekli dosyayı görüntüle 17576
Ekli dosyayı görüntüle 17577

Ekli dosyayı görüntüle 17578
İndirme Linki:

Ana ekranda gözükmeyenler için eklenti
Eline,Emeğine Sağlık @atakan1983 Kardeşim.Saol.Hayırlı Ugurlu Olsun İnsallah.
Basarılarının Daim Olmasını Yurekten Dilerim.

Dostlar emeği geçen herkesin eline yüreğine beynine sağlık iyi ki varsınız

reis yapay zekaya yaptirdiysan
player olarak dash.js playeri ile degistir playerini hls.js player her seyi oynatmiyor ayrica playerden geri gelince her seferinde listeyi geri yukluyor yuksek boyutlu dosya olsa sikinti daha cok fark edilir bunun icin son kalinan katagori ve kanal listesini hatirla olarak lokal kaydet dersen playerden dönüşlerds mevcut katagori ve en son kaldigin kanal listen kalir ekranda

Eine saglik fakat ulusal kanallar acilmiyor
Saygılar

Geri