💎 BoncukTV 💎 Uygulaması Çıktı !!

atakan1983

Paylaşımcı
Konular
38
Dostlar merhaba yeni bir uygulama ile karşınızdayım önceden yaptığım ve paylaştığım kablo tv altyapısını kullanarak boncuktv m3u listesini içine entegre ettim umarım beğenirsiniz
Bazı sinema kanalları Cors engelinden dolayı çalışmayabilir ileride düzeltmeye çalışacağım

Arkadaşlar video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın 🔘 veya ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz

Tv box ve Android tv ana ekranında uygulama gözükmüyorsa @tekkan ustanın yaptığı uygulama linkini ekliyorum

Uygulamadan görüntüler
Screenshot 20251219 181232
Screenshot 20251219 181310
Screenshot 20251219 181348

Boncuktv
İndirme Linki:

Ana ekranda gözükmeyenler için eklenti

Son düzenleme:
eline emeğine sağlık, liste için emeğinden sonra uygulama ile taçlandırmışsın olayı ;)
eyvallah ne zamandır aklımdaydı birde listenin stabil olması için beklemiştim şimdilik sıkıntı gözükmüyor o yüzden uygulamaya entegre ettim yine arada ufak tefek hatalar çıkarsa mesaj yazın düzeltmeye çalışırım

Dostlar merhaba yeni bir uygulama ile karşınızdayım önceden yaptığım ve paylaştığım kablo tv altyapısını kullanarak boncuktv m3u listesini içine entegre ettim umarım beğenirsiniz
Bazı sinema kanalları Cors engelinden dolayı çalışmayabilir ileride düzeltmeye çalışacağım

Arkadaşlar video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın 🔘 veya ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz

Uygulamadan görüntüler
Ekli dosyayı görüntüle 17575
Ekli dosyayı görüntüle 17576
Ekli dosyayı görüntüle 17577

Ekli dosyayı görüntüle 17578
İndirme Linki:
Üstad eline emeğine sağlık, kanal grupları ve kanal sıralamalarıbı düzenleme ve gizleme var mı veya eklemeyi düşünüyor musunuz?

Hayırlı olsun, umarım ömrü uzun olur.

Eline sağlık güzel çalışma olmuş, box ve TV uyumlu olmalı sanırım

Üstad eline emeğine sağlık, kanal grupları ve kanal sıralamalarıbı düzenleme ve gizleme var mı veya eklemeyi düşünüyor musunuz?
bu kodu kablotv için yapmıştım favori ve grup olayı mevcut uygulamanın yapısını bozuyor daha önce denemiştim ama çok uğraştırıyor yoksa sıkıntı değil ;) (y)

Eline sağlık güzel çalışma olmuş, box ve TV uyumlu olmalı sanırım
evet bu tvbox ve android tv kumanda uyumlu sürüm birkaç gün sonra telefon dokunmatik destekli olan sürümünü düzenleyip onuda paylaşım yapacağım

Kanal değiştirmek için geri yapıldığında ana menüye liste gelse iyi olur reis. Her seferinde ''Tüm kanallar''a tıklamak gerekiyor.
normalde oluyordu ama
nedense bu düzenlemede olmuyor onun farkındayım 1-2 saat uğraştım çözemedim dediğin gibi önceki kablo tv de problem yoktu

Kanal değiştirmek için geri yapıldığında ana menüye liste gelse iyi olur reis. Her seferinde ''Tüm kanallar''a tıklamak gerekiyor.
reis problemi çözdüm açılırken otomatik kanal listesi geliyor ve video izledikten sonra geri tuşuna basınca da aynen kanallar tekrar geliyor

Arkadaşlar uygulama yeni, yavaş yavaş düzeltilir. Spesifik şikayetler den ziyade, eksikleri yazılırsa süreç hızlanır.

Geri