BilginSky 1.1 (UYGULAMA KAPANMIŞTIR!)

Eğer box cihazın ana menüsünde uygulamanın görünmemesinden bahsediyorsan, küçük bir kod parçasını eklemeyi unuttuğum için ana ekranda görünmüyor 😅. Ancak zor bir işlem değil, ilk güncelleme ile ayarlayacağım. Şu an için benim önceliğim, uygulamanın ilk sürümde genel olarak stabil çalışması. Güncellemeler geldikçe not aldığımız isteklerin çoğu zaten eklenecek.
Tv box'ta Ana ekran'da görünmeme sorunu ilk güncellemede çözülecek. Uygulama gayet iyi, gelişime açık.

BilginSky 1.1 Güncellemesi Yayında!

Güncelleme Notları:

• İçerik veritabanı güncellendi ve kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda eski içerik veritabanı BilginSky'a entegre edildi.

• Bitmap hatası nedeniyle bazı ekran boyutlarında yaşanan beyaz ekran ve uygulamadan atma sorunları giderildi.

• Tasarımda bazı değişikliklere gidilerek daha sade bir görünüm tercih edildi.

• Yoğun istek üzerine içerikler Filmler ve Diziler olarak ikiye ayrıldı.

• IMDb verisi bulunan içeriklere IMDb puanlaması eklendi.

• BilginSKY'nin sistem uygulaması olarak algılanıp Android televizyonunuzun ana ekranında görünmeme sorunu düzeltildi.

• Arka planda birçok hata düzeltmesi yapıldı ve performans iyileştirmeleri gerçekleştirildi.

Hemen şimdi BilginSky'ı uygulama içerisinden otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Eğer güncelleme sırasında sorun yaşarsanız, eski versiyonu kaldırıp aşağıdaki APK dosyasını indirerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
BilginSky Ekibi

Maalesef yine olmamış cep telefonunda güncelleyip fx player send files programları ile yükledim ve aynen beyaz ekran yanıp sönüyor ve çıkışda yapmıyor.

Cihazım spybox s11 plus

• Beğen
Tepkiler: EOE

Güncelleme Notları:

• İçerik veritabanı güncellendi ve kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda eski içerik veritabanı BilginSky'a entegre edildi.

• Bitmap hatası nedeniyle bazı ekran boyutlarında yaşanan beyaz ekran ve uygulamadan atma sorunları giderildi.

• BilginSKY'nin sistem uygulaması olarak algılanıp Android televizyonunuzun ana ekranında görünmeme sorunu düzeltildi.

• Arka planda birçok hata düzeltmesi yapıldı ve performans iyileştirmeleri gerçekleştirildi.

Hemen şimdi BilginSky'ı uygulama içerisinden otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Eğer güncelleme sırasında sorun yaşarsanız, eski versiyonu kaldırıp aşağıdaki APK dosyasını indirerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
BilginSky Ekibi
Neden yüklenmiyor?

Güncelleme Notları:

Saygılarımızla,
BilginSky Ekibi
Tv box,da beyaz ekran var ,tv devamlı beyaz ekran yanıp sönüyor ..!? bu eski bilgin tv,miydi !?

Eskisini silip yenisini telegram hesabından boxda yükledim yine beyaz ekran yanıp sönüyor

Bir sizde reklam yoktu sizde reklam işinize girmişsiniz tvboxda vavo için kullanıyorum bari oraya koymayım disi flim izlemiyoruz

Uygulama güzel, yapanların eline sağlık,inattv ile birlikte kullanıyorum.yalniz güncellemeden sonra üye olduğum halde böyle bir kullanıcı yok diyor.

Uygulama güzel olmuş fakat şöyle bir sorun yaşıyorum herhangi bir yayın açtıktan sonra uygulama ekranı morumsu renkte bir renk alıyor Mouse oynattığımda diğer seçenekler çıktığı zaman normal rengine dönüyorum mouse'u bıraktığım zaman tekrar morumsu renklere dönüyor

açılmadı beyaz ekran geliyor ve o şekilde takılıp kalıyor yinede tşk ler

Yapanın emeğine sağlık gerçekten güzel bir uygulama tek eleştirim reklamı biraz azaltın ve kumanda ile kapatılabilen reklam tercih edin. Bu arada vip hesap ücretlerini de paylaşın.Teşekkürler

Android 10 TV'de güncellenirken sorun oluştu. Kaldırıp sıfırdan kurarken de ″Uygulama yüklenmedi″ hatası veriyor. Eski sürümü yüklemek istedim ama ona da hata verdi.

Geri