Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tv box'ta Ana ekran'da görünmeme sorunu ilk güncellemede çözülecek. Uygulama gayet iyi, gelişime açık.Eğer box cihazın ana menüsünde uygulamanın görünmemesinden bahsediyorsan, küçük bir kod parçasını eklemeyi unuttuğum için ana ekranda görünmüyor. Ancak zor bir işlem değil, ilk güncelleme ile ayarlayacağım. Şu an için benim önceliğim, uygulamanın ilk sürümde genel olarak stabil çalışması. Güncellemeler geldikçe not aldığımız isteklerin çoğu zaten eklenecek.
Arkadaşım ben birşey keşfettim bendede açılmıyordu telefonu yatay pozisyona aldığımda açıldı enteresan. Umarım işinize yarar.Bende uygulama açılmıyor. Giriş ekranı geliyor kayıttan sonra kapanıp tekrar açıyor uygulama sürekli
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bendede aynı durum. (Burada Azərbaycanlı olduğunu bilmirdimAzerbaycandan izlemek olmuyor yardımcı olun teşekkürler
Sorun çözülmüş güncellemeyle , eskisi gibi olmuş gibi teşekkürler geliştiriciye umarım güncel kalır film dizi tarafıArkadaşım ben birşey keşfettim bendede açılmıyordu telefonu yatay pozisyona aldığımda açıldı enteresan. Umarım işinize yarar.
Neden yüklenmiyor?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
BilginSky 1.1 Güncellemesi Yayında!
Güncelleme Notları:
• İçerik veritabanı güncellendi ve kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda eski içerik veritabanı BilginSky'a entegre edildi.
• Bitmap hatası nedeniyle bazı ekran boyutlarında yaşanan beyaz ekran ve uygulamadan atma sorunları giderildi.
• Tasarımda bazı değişikliklere gidilerek daha sade bir görünüm tercih edildi.
• Yoğun istek üzerine içerikler Filmler ve Diziler olarak ikiye ayrıldı.
• IMDb verisi bulunan içeriklere IMDb puanlaması eklendi.
• BilginSKY'nin sistem uygulaması olarak algılanıp Android televizyonunuzun ana ekranında görünmeme sorunu düzeltildi.
• Arka planda birçok hata düzeltmesi yapıldı ve performans iyileştirmeleri gerçekleştirildi.
Hemen şimdi BilginSky'ı uygulama içerisinden otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Eğer güncelleme sırasında sorun yaşarsanız, eski versiyonu kaldırıp aşağıdaki APK dosyasını indirerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
BilginSky Ekibi
Tv box,da beyaz ekran var ,tv devamlı beyaz ekran yanıp sönüyor ..!? bu eski bilgin tv,miydi !?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
BilginSky 1.1 Güncellemesi Yayında!
Güncelleme Notları:
• İçerik veritabanı güncellendi ve kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda eski içerik veritabanı BilginSky'a entegre edildi.
• Bitmap hatası nedeniyle bazı ekran boyutlarında yaşanan beyaz ekran ve uygulamadan atma sorunları giderildi.
• Tasarımda bazı değişikliklere gidilerek daha sade bir görünüm tercih edildi.
• Yoğun istek üzerine içerikler Filmler ve Diziler olarak ikiye ayrıldı.
• IMDb verisi bulunan içeriklere IMDb puanlaması eklendi.
• BilginSKY'nin sistem uygulaması olarak algılanıp Android televizyonunuzun ana ekranında görünmeme sorunu düzeltildi.
• Arka planda birçok hata düzeltmesi yapıldı ve performans iyileştirmeleri gerçekleştirildi.
Hemen şimdi BilginSky'ı uygulama içerisinden otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Eğer güncelleme sırasında sorun yaşarsanız, eski versiyonu kaldırıp aşağıdaki APK dosyasını indirerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
BilginSky Ekibi