Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tam olarak ne işe yarıyor?BilginSky 1.0 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hayır, misafir olarak giriş yap'a basınca açılıyor direkt.kayıt olmak mecburimi . Olmak istedim herşey düzgündü ama kayıt olmadı
Bende hiçbir film falan açılmıyor Sinetech drive-dan indirdimHayır, misafir olarak giriş yap'a basınca açılıyor direkt.
Vpn ile açıyorsan olabilirŞuan uygulama açılmıyor ağ bağlantısı yok diyor
Vpn ile açıyorsan olabilirŞuan uygulama açılmıyor ağ bağlantısı yok diyor
Buradaki linkten yüklemeye çalışınca başka bir dosya çıkıyor,telefon virüs olarak algılayıp uyarı veriyor .dosya boyutu 54 MB yazıyor,yükleme yapınca 87 MB lik başka bir dosya ismi ile devam ediyor.bi yerde hata mı varHoş buldum, teşekkür ederim. Gelecek güncellemelerle film ve dizi kısmını canlı TV kısmı gibi iki ayrı bölüme ayırmayı düşünüyorum. Eski içerikleri ve kategorilendirmeyi sizin gibi isteyen kullanıcılar için ayrı bir sekme olarak. Tabii şu an bu mümkün değil, ancak aklımdasınız gelecek güncellemede ayarlayacağım.
emeğinize sağlıkBilginSky 1.0 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu sorunu çözebilen var mımibox v2 de kurulum gerçekleşti ama ana ekranda uygulama gözükmüyor, yüklü uygulamalara gidip ordan çalıştırabiliyorum
Farklı bir başlatıcı ( launcher) yükleyerek çözülebilir ancak, forumda "launcher" olarak aratın.Bu sorunu çözebilen var mı
Bu sorunu çözebilen var mı
bu uygulamayı buradan bi arkadaş paylaşmıştı ama kim olduğunu bulamadım bunu kurunca çıkar ana menüdemibox v2 de kurulum gerçekleşti ama ana ekranda uygulama gözükmüyor, yüklü uygulamalara gidip ordan çalıştırabiliyorum
https://www.mediafire.com/file/i71rz14mgs8rni4/BİLGİN+LOGO.apk/