BilginSky 1.1 (UYGULAMA KAPANMIŞTIR!)

Açılmayanlarda açılıyormu artık

kayıt olmak mecburimi . Olmak istedim herşey düzgündü ama kayıt olmadı

Şuan uygulama açılmıyor ağ bağlantısı yok diyor

az önce kurdum 10dk kurcaladım
son derece başarılı bir ugulama olmuş

Başarılarının devamını dilerim kardeşim

Azerbaycandan izlemek olmuyor yardımcı olun teşekkürler

İndirmiyor

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 26
Uygulamayı Sinetech video içeriği sayesinde haberdar olarak indirdim ve çok başarılı buldum. Özellikle uygulamanın tasarımı kalite hissiyatı veriyor. Benim için öncelik olarak uzun metrajlı filmlerde animasyon türü idi ve çokça doyurucu içerik barındırıyor. Sadece film ve dizi ortak başlık altında olması yerine farklı kategorilerde olması daha kullanışlı olurmuş fikri edindim. Geliştirici onu da yapacağını belirtmiş zaten. Onun dışında uygulamayı önce evimde olan Mi Stick 4k Android 11 cihazıma yükledim ve stabil şekilde kullandım fakat diğer arkadaşlarında yorumlarda belirttiği gibi evimde bulunan Philips TV Android 8 sürümünde çalıştıramadım. Uygulamayı açınca siyah beyaz ekran olup kendini bu şekilde tekrarlıyor sürekli. Her halükarda bu kullanışlı uygulamayı bizlere sunan @Batuhans arkadaşımıza teşekkür ederim.

Hoş buldum, teşekkür ederim. Gelecek güncellemelerle film ve dizi kısmını canlı TV kısmı gibi iki ayrı bölüme ayırmayı düşünüyorum. Eski içerikleri ve kategorilendirmeyi sizin gibi isteyen kullanıcılar için ayrı bir sekme olarak. Tabii şu an bu mümkün değil, ancak aklımdasınız gelecek güncellemede ayarlayacağım.
Buradaki linkten yüklemeye çalışınca başka bir dosya çıkıyor,telefon virüs olarak algılayıp uyarı veriyor .dosya boyutu 54 MB yazıyor,yükleme yapınca 87 MB lik başka bir dosya ismi ile devam ediyor.bi yerde hata mı var

mibox v2 de kurulum gerçekleşti ama ana ekranda uygulama gözükmüyor, yüklü uygulamalara gidip ordan çalıştırabiliyorum
bu uygulamayı buradan bi arkadaş paylaşmıştı ama kim olduğunu bulamadım bunu kurunca çıkar ana menüde

Kod:
https://www.mediafire.com/file/i71rz14mgs8rni4/BİLGİN+LOGO.apk/

Konuyu görüntüleyenler

Geri