Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Oğlumda bir Vodafone hattı var, otomatik ödemede olduğu için gözden kaçmış, çocuk da ufak olduğu için telefonu genelde kapalı, hafta sonu açıyor çoğunlukla. Normalde 180 lira fatura gelirdi, 2 aydır faturası 280 geliyormuş. Bugün Türk Telekom'a taşımak için işlem yaptım.sıkıntı şu mevcut abone elimde kontratı var gidemez yenisinide ucuza bağlayalım geçen haftalarda kullandığım paketi 110₺ den 310₺ ye teklif ettiler istemez dedim paketimi başka operatöre geçirdim sistem icerdekini mağdur etmek
her operatör aynı bu sene verdiğini seneye vermiyor bizlerde sadık müşteri olamıyoruz sistem kalma sen git yenisi gelsin diyorGeçen sene böylesi bir kampanyaya inanıp Turkcell'e geçmiş birisi olarak söyliyim seneye bu fiyatları ikiye katılıyorlar. Bende geçen sene 10 GB internet 120 TL pakete geçmiştim şuan aynı pakete 250 TL civarı ödüyorum