Başka oparotörlerden taahhütü biten varsa türkcell yeni hat tasıyana uygun fiyat

Türkcel kendi ikamet ettiğim ilde kampanyayı kabul etmedi turktelekoma bakalım bide bu arada netgsm ye hesal olsun fiyatları nasılda aşağı indirtti

Operatörlerin kendi müşterilerine 2 kat fiyat çekmesi gerçekten büyük saçmalık. Bu mantıksızlık yüzünden sürekli operatör değiştiriyoruz.

Turkcell annemi aramış ve taahhütünüz bitiyor deyip size yüzde bilmem kaç indirim yapıyoruz 10 GB,1000 DK, 250 SMS için 400 lira istemiş. Ben de tabii ki operatör değiştireceğim.

Beni de geçen hafta Türk Telekom aradı, yine aynı muhabbet, zaten kullandığım hattımın taahhüt bitince zamlardan etkilenmemesi için şimdiden bana kampanya tanımlamışlar, 300 civarı ödüyorum benden 400 küsur istiyor. Neden diyorum, e ama taahhüt bitince çok artar diyor, o sırada telefonla konuşurken bir yandan uygulamayı açtım ve ne kadar sürem olduğuna baktım (yakın zamanda yapmıştım sanki dedim arayan kadına da), 210 günüm var.

Yani 7 ay sonra bitecek taahhüt için bana diyor ki şimdiden uzatalım ve siz bize ayda 100 lira fazla ödeyin :) Karşımdaki kişiye dedim ki bu öneriniz hem zamanlama hem de fiyat olarak mantıksız değil mi? Bana diyor ki ama zam gelir. Ya diyorum 7 ay var siz ne saçmalıyorsunuz.. Öyle kapattık telefonu :)

Bir de x bir firmada taahhüt yapınca kısa sürede başkasına geçmememiz için şöyle bir oyun bulmuşlar. Normal fiyatı abartı bir rakam gösteriyorlar (atıyorum 1500 TL), çok yüksek bir oranda indirim tanımlamış gibi yapıyorlar ve kısa bir süre içinde çıkmak isteseniz bile biz 1500'lük tarifeyi size 300'e verdik, 1200 lira cezası var gibi abuk subuk bir matematik çıkıyor karşınıza.

Bunlar bu ülkenin dev firmaları bu arada, tamamen yapıyı halkı kandırmak üzerine kurmuşlar.

Ülkede vatandaşı koruyan bir otorite olmadığı için de kazıklandığımızla kalıyoruz.

sıkıntı şu mevcut abone elimde kontratı var gidemez yenisinide ucuza bağlayalım geçen haftalarda kullandığım paketi 110₺ den 310₺ ye teklif ettiler istemez dedim paketimi başka operatöre geçirdim sistem icerdekini mağdur etmek

sıkıntı şu mevcut abone elimde kontratı var gidemez yenisinide ucuza bağlayalım geçen haftalarda kullandığım paketi 110₺ den 310₺ ye teklif ettiler istemez dedim paketimi başka operatöre geçirdim sistem icerdekini mağdur etmek
Oğlumda bir Vodafone hattı var, otomatik ödemede olduğu için gözden kaçmış, çocuk da ufak olduğu için telefonu genelde kapalı, hafta sonu açıyor çoğunlukla. Normalde 180 lira fatura gelirdi, 2 aydır faturası 280 geliyormuş. Bugün Türk Telekom'a taşımak için işlem yaptım.

Bende turktelekomdan geçtim. 40 gb 1000 dk. 325 tl.
Tahhut süresi 28 gün kalanlardan cayma bedeli almıyorlar.
Bence kaçırmayın. ;)

Son düzenleme:
21.11.2024 de 20 gb 310 tl turkcell e taşımıştım hattımı herhangi bir şey yapabiliyor muyum :)

Geçen sene böylesi bir kampanyaya inanıp Turkcell'e geçmiş birisi olarak söyliyim seneye bu fiyatları ikiye katılıyorlar. Bende geçen sene 10 GB internet 120 TL pakete geçmiştim şuan aynı pakete 250 TL civarı ödüyorum
her operatör aynı bu sene verdiğini seneye vermiyor bizlerde sadık müşteri olamıyoruz sistem kalma sen git yenisi gelsin diyor

bence telekom istanbul da filansanız geçin çok iyi kampanya her hafta espresso alb kahve fılan ben kullanıyorum gerçi kahve aralık dan sorna devam etmıyebılrı ama bence uzar tivibu go da hedıye vardı 1 sene şuan var mı bılmyıorum

Geri