druss
Paylaşımcı
- Güncelleme gelsin de bir kaç şikayetim olacak.![]()
- Güncelleme gelsin de bir kaç şikayetim olacak.![]()
filmlerde ve dizilerde son eklenenler kısmı olsa kanallarda da ekrana direkt kategori kısmı gelse bir de oynatıcıda oynatma hızı seçeneği olsa bence başka bir şeye ihtiyacı yokiletin şimdiden halledip çıkarız yayına
- Öncelikle hocam yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın. Sadece bir öneri olarak algılayın.iletin şimdiden halledip çıkarız yayına
önerileriniz için teşekkürler.filmlerde ve dizilerde son eklenenler kısmı olsa kanallarda da ekrana direkt kategori kısmı gelse bir de oynatıcıda oynatma hızı seçeneği olsa bence başka bir şeye ihtiyacı yok
estağfurullah yanlış anlayacak bir şey yok çok iyi benim açımcan- Öncelikle hocam yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın. Sadece bir öneri olarak algılayın.
-1- Ip TV'de canlı yayınları açtığımda, kategoriden seçim yapıyorum yan tuşla kanala geçtiğimde direk 4. kanaldan başlıyor.
-2- Yayın izlerken, kanal değiştirince "Yükleniyor, lütfen bekleyiniz..." mesajı bence gereksiz olmuş.
-3- Yayın olmayan Ip TV kanalında, sorgulama yaparken kanal değiştirilemiyor. Geri tuşuyla listeye dönüp oradan tekrar kanal seçmek gerekiyor.
-Benim gördüklerim şimdilik bu kadar. Umarım sizce de mahsuru yoksa düzeltilir.
-Sizin uygulamayı kullanmaya başladığımdan itibaren diğer tüm uygulamaları sildim.
mobil de böyle görünüyor tv de sorun yok zaten oynatma hızı eklenmesi süper birde oynatıcı da saat simgesi var 15 30 diye gidiyor onu çözemedimönerileriniz için teşekkürler.
-filmler ve diziler otomatik olarak son eklenen ile listeyi açıyor. ben klasör olarak son eklenen yapamam sunucular bunu klasör olarak atarsa listede görünür zaten.
-kanallarda direkt kategori gelse olayını tam anlayamadım biraz detay verir misiniz?
-Oynatma hızı eklendi
![]()
demek istediğiniz uygulama kapanınca canlı tv ye basınca açılış yine tümü oluyor diyorsunuz sanırım. Bunun çözümü yeni güncelleme de var açılış seçilebilecek direkt favori kanallarınız açılabilir olacak.mobil de böyle görünüyor tv de sorun yok zaten oynatma hızı eklenmesi süper birde oynatıcı da saat simgesi var 15 30 diye gidiyor onu çözemedim
uyku zamanlayıcısı fikrini beğendim mobilde ilk ekran bu olsa diyecektim aslında ama çok sıkıntı değil uygulama gayet sade ve işlevseldemek istediğiniz uygulama kapanınca canlı tv ye basınca açılış yine tümü oluyor diyorsunuz sanırım. Bunun çözümü yeni güncelleme de var açılış seçilebilecek direkt favori kanallarınız açılabilir olacak.
oynatıcıda 15/30 şeklinde giden uyku zamanlayıcısı. baktınız uykunuz var dizi izliyorsunuz ama çok ileri gitmesin diye süreyi seçerseniz otomatik duruyor
Teşekkürleruyku zamanlayıcısı fikrini beğendim mobilde ilk ekran bu olsa diyecektim aslında ama çok sıkıntı değil uygulama gayet sade ve işlevsel
-Hocam bir kaç noktayı unuttum şimdi aklıma geldi.Teşekkürler![]()
-arama klavye sorunu düzeltildi-Hocam bir kaç noktayı unuttum şimdi aklıma geldi.
-Kategoriler bölümünde arama bölümüne yanlışlıkla girdiğimiz zaman hemen klavye açılıyor, burada OK tuşuna basmadan klavye açılmasa...
-Bir de dün bir saat kadar formula1 izledim cihaz her 15 dakikada bir ekran koruyucuya girdi ve tekrar yayını açmak durumunda kaldım.
-Cihazın sistem ayarlarına baktığım da böyle bir ayarın açık olmadığını gördüm.
indirdim geri kaldırdım içeriği bomboş görseldeki gibi değil geri kaldırdım hiçbirşey yokEkli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782
Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.
Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et
M3u girişi ile hızlı klasör parseleme,cihaz belleğinden hazır m3u dosyası yükleme
Xtream girişi ile CanlıTV,Film,Dizi düzenli liste
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.
Google Play Store indirme linki ===>>>Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
zaten yapımcısı yazmış içeriğinde herhangi bir içerik bulunmamaktadır diye sadece iptv player kendi listenizi ekleyip kullanabilirsinizindirdim geri kaldırdım içeriği bomboş görseldeki gibi değil geri kaldırdım hiçbirşey yok
Playlistlerinizi oynatmak için. Eğer yoksa uygulama işinize yaramayacaktır. Forumda diğer hazır liste bulunan uygulamaları tercih edebilirsiniziçeriği boş bir uygulamayı neden indirelim.
Abim değerli hocam ellerine sağlıkEkli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782
Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.
Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et
M3u girişi ile hızlı klasör parseleme,cihaz belleğinden hazır m3u dosyası yükleme
Xtream girişi ile CanlıTV,Film,Dizi düzenli liste
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.
Google Play Store indirme linki ===>>>Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
teşekkürler kardeşimAbim değerli hocam ellerine sağlıkguisi çok hoşş beğendim
teşekkürler beğenmenize sevindimgüzel uygulama paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık druss kardeşim![]()