uyumluAndroid TV uyumlu olsa iyi olurdu
teşekkürler. ayarlarda mevcut.gayet hizli ebeveyn denetimi eklerseniz guzel olur
Teşekkürler.Elinize sağlık. Programın açılışı güzel. Ama doğrudan kuralların gelmesi biraz değişik oldu
Login with google'a tıklayınca uygulama donuyor neden anlamadım. Onun dışında lokalden m3u yükledim güzel çalışıyor.
next start 4k pro kullanıyorum lisanslı diye biliyorum. Google ile bağlan butonuna basınca ekrana bir şey gelip gidiyor sonra uygulama donuyor. Uzunca bir bekleyişten sonra bir hata aldım ama kaçırdım ne yazdığını. neyse girmeden de kullanılabiliyorTeşekkürler.
İlk açılışta Kullanıcı Sözleşmesi Play Store politikası gereği zorunlu. Bu 1 kez gelecek sadece.
Google ile giriş yapmada henüz sorun yok,terminal üzerinden kontrol ettim sağlam görünüyor. Cihazınız lisanssız olabilir mi?
ilk mesajdan sonra 4 cihaz + 4 emülatör kontrolü sağladım hepsi kusursuz. cihaz özelinde bir durum olabilir.next start 4k pro kullanıyorum lisanslı diye biliyorum. Google ile bağlan butonuna basınca ekrana bir şey gelip gidiyor sonra uygulama donuyor. Uzunca bir bekleyişten sonra bir hata aldım ama kaçırdım ne yazdığını. neyse girmeden de kullanılabiliyor![]()
teşekkürlerBaşarılar usta çok güzel olmuş emeklerine sağlık![]()
helalEkli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782
Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.
Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et
M3u girişi ile hızlı klasör parseleme,cihaz belleğinden hazır m3u dosyası yükleme
Xtream girişi ile CanlıTV,Film,Dizi düzenli liste
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.
Google Play Store indirme linki ===>>>Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
teşekkürler.
güncellemede yapılacak. az kaldı yakında dev bir güncelleme alacak uygulama-Elinize, emeğinize sağlık güzel uygulama olmuş fakat, yayını izlerken, yanının çözünürlüğünü de görebilseydik çok güzel olurdu diye düşünüyorum.
Elinize emeğinize sağlıkteşekkürler.
güncellemede yapılacak. az kaldı yakında dev bir güncelleme alacak uygulama![]()
Elinize emeğinize sağlık harika bir uygulama uzun ömürlü olsun Rabbim kolaylık versin size inşallahEkli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782
Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.
Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et
M3u girişi ile hızlı klasör parseleme,cihaz belleğinden hazır m3u dosyası yükleme
Xtream girişi ile CanlıTV,Film,Dizi düzenli liste
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.
Google Play Store indirme linki ===>>>Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürlerElinize emeğinize sağlık
Elinize emeğinize sağlık harika bir uygulama uzun ömürlü olsun Rabbim kolaylık versin size inşallah
teşekkürler,uygulamanın çıkış noktası basit,hafif olması.. Şuana kadar açmadığı içerik yok çünkü çok özel bir çalışma var arkaplanda. yeni güncelleme de dediğiniz kumanda tuş yapısı eklenecek. şuanda(varsa) ch+ ch- tuşları ile hareket edebilirsiniz.Ustam VESTEL ANDROİD TV denedim çok hızlı ve açmadığı yayın yok kanalları kumanda ile ileri geri tıklayınca açılmıyor sanki Atak TV gibi mükemmel görünüyor ama VESTEL ANDROİD TV kumanda ile ileri geri basınca açılmıyor ATAK TV gibi açılsa mükemmel olur... güncelleme ile oda olacak herhalde emeğinize sağlık olsun ustam....