Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M3u xtreme link giriyorum bize destek olmak için reklam izleyin yazısı çıkıyor reklam sonrası yükleme olunacak diyor reklamı izle diyorum reklam hazır değil yazısı çıkıyor iptal diyorum her iki durumda da link yüklenmiyor

M3u xtreme link giriyorum bize destek olmak için reklam izleyin yazısı çıkıyor reklam sonrası yükleme olunacak diyor reklamı izle diyorum reklam hazır değil yazısı çıkıyor iptal diyorum her iki durumda da link yüklenmiyor

İsmi yarım olan listeye basınca sağ tarafta içerik tablosu üstündeki yazıda bu sorun yok.Tam metin olarak gözüküyor.yani net
çok teşekkürler. diğer yarım kalan liste bölümünü sonraki güncellemede düzelteceğim🙏

2. ve sonraki gireceğiniz listelerde reklam izlemek gerekiyor. Cihazınızda reklam engelleyici kullanıyorsanız reklam yüklenmediği için ekleyemiyorsunuz. Kapatıp denerseniz düzelecektir

emeğinize sağlık

Basic Player IPTV Yeni Güncelleme (v1.0.26)

Artık Google ile oturum açarak içeriklerinizi cihazlar arası Manuel senkron kullanabilirsiniz.

Senkronizasyon sayfasına giderek Manuel Buluta Yükle,Buluttan Çek ve Bulut Verisini Sil diyebilirsiniz.

Oynatma Listeniz,Favoriler,İzleme Geçmişiniz,Kilitli klasörler ve İzlediğim Yerden devam et gibi özellikler buluta gönderilir.
Not: Bulut Senkronizasyon Sadece Xtream ve M3u Link verilerinizi yedekler. Cihaz dosya yolundan yüklenen .m3u dosyalarınızı yedeklemez.

teşekkür ederim emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim...

Eline emeğine sağlık çok beğendim. Favori ye ekleme özelliği varmı. Ben bulamadım.

Eline emeğine sağlık çok beğendim. Favori ye ekleme özelliği varmı. Ben bulamadım.
teşekkürler,xtream üzerinde var ama m3u girişinde henüz çalışmam devam ediyor. yakında bir güncelleme yapıcam az kaldı

Güncelleme Notları - V1.0.27
- Bulut ve Senkronizasyon Özellikleri
Google Bulut Senkronizasyonu: Favori listeleriniz, "kaldığım yerden devam et" verileriniz ve pinlediğiniz kategori düzeni artık Google Drive hesabınızla eşleşir. Tüm cihazlarınız arasında verilerinizi anında eşitleyebilirsiniz.
- Kumanda ve Navigasyon Deneyimi
Yenilenen Oynatıcı (Player) Arayüzü: İçerik listesi artık çok daha kullanıcı dostu olan, soldan açılır sekme ve kategori yapısına güncellendi.
Akıllı Kumanda Fonksiyonları:
Yukarı Tuşu: İzlediğiniz canlı TV, film veya diziyi anında favorilerinize ekler veya çıkarır.
Sol Tuş: Canlı TV ve dizilerde içeriklere hızlıca ulaşmanızı sağlayan "Hızlı Erişim Menüsü"nü açar.
Hızlı Kısayollar: İçeriklerin veya kategorilerin üzerine kumandanızla basılı tutarak hızlıca favorilere ekleme/çıkarma yapabilir veya kategorileri başa sabitleyebilirsiniz.
- Xtream Kod ve M3U Akıllı Yönetim
Kategori Sabitleme (Pin): Xtream ve M3U listelerinizde dilediğiniz kategorinin üzerine basılı tutarak en başa pinleyebilir, listenizi kişiselleştirebilirsiniz.
M3U Geliştirmeleri:
M3U giriş ekranına favori ekleme özelliği getirildi.
M3U oynatıcıda sol tuşa basarak seçili kategorinin içerisinde hızlı gezinti modu aktif edildi.
- Bildirim ve Geliştirici İletişimi
Geliştirici Notları Paneli: Uygulama içerisine eklenen yeni bildirim paneli sayesinde, yayınlanan en güncel notlara ve uygulama hakkındaki bilgilendirmelere doğrudan ulaşabilirsiniz.
- Sistem ve Performans
Optimizasyon: Uygulama genelindeki sistem hataları (buglar) giderildi ve genel performans iyileştirmeleri yapılarak daha akıcı bir
deneyim sağlandı.
Play Store yorumlarınızı bekliyorum 💫🙏

Google Play indirme linki ;

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba bir anket yapmak istiyorum. Basic Player IPTV uygulamam gün geçtikçe globalde keşfete düşüyor ve çeşitli maiiller alıyorum. Globalde insanlar Mac Portal isteği var. Mac Portal kurulumunun avantajı olduğu gibi TV ve mobil arası geçişlerde sorun yaratıyor genelde sunucular tek cihaz kabul ediyor. En büyük avantajı linklerle uğraşmadan direkt portal kodu ile bağlanması. Uygulamamda kumanda ile link girmeye gerek kalmadan örneğin mobilde google ile bağlanmışsanız tv de direkt senkronize etme var. Sizce yine de mac portal eklenmeli mi ?

Nasil yukulicam kanallari

Geri