M3u xtreme link giriyorum bize destek olmak için reklam izleyin yazısı çıkıyor reklam sonrası yükleme olunacak diyor reklamı izle diyorum reklam hazır değil yazısı çıkıyor iptal diyorum her iki durumda da link yüklenmiyor
M3u xtreme link giriyorum bize destek olmak için reklam izleyin yazısı çıkıyor reklam sonrası yükleme olunacak diyor reklamı izle diyorum reklam hazır değil yazısı çıkıyor iptal diyorum her iki durumda da link yüklenmiyor
çok teşekkürler. diğer yarım kalan liste bölümünü sonraki güncellemede düzelteceğimİsmi yarım olan listeye basınca sağ tarafta içerik tablosu üstündeki yazıda bu sorun yok.Tam metin olarak gözüküyor.yani net
2. ve sonraki gireceğiniz listelerde reklam izlemek gerekiyor. Cihazınızda reklam engelleyici kullanıyorsanız reklam yüklenmediği için ekleyemiyorsunuz. Kapatıp denerseniz düzelecektirM3u xtreme link giriyorum bize destek olmak için reklam izleyin yazısı çıkıyor reklam sonrası yükleme olunacak diyor reklamı izle diyorum reklam hazır değil yazısı çıkıyor iptal diyorum her iki durumda da link yüklenmiyor
iyi dilekleriniz için çok teşekkürlerteşekkür ederim emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim...
teşekkürler,xtream üzerinde var ama m3u girişinde henüz çalışmam devam ediyor. yakında bir güncelleme yapıcam az kaldıEline emeğine sağlık çok beğendim. Favori ye ekleme özelliği varmı. Ben bulamadım.
teşekkürler geri dönüş içinbence de eklenmeli hocam ....
geri dönüş için teşekkürler,mail ne için ?Bende isdiyorum [email protected]