Zaten zararsız uygulama mı olur adı üstünde uygula ma uygula demiyor ki zaten uygulama diyor uygularsan zarar verip sistemine sızarım sızma yağ gibi iliklerine kadar işler işlerini bozar bozarsam tamir edemezsin diyor sabah sabah bu adam ne diyor diyosanız şimdilik bu kadar diyor iyi haftalar diyoryüklemek istiyorum zararlı uygulama olduğu anlatiliyor
Bendede güvenli internet vardi kanallar yüklenemiyordu uygulamadan iptal ettim artik izleyebiliyoruminternet sağlayıcınız güvenli internet kullanıyor ise cloudflare engelliyor olabilir uygulamayı kapatın ve önbelleği temizleyin tekrar açın
Ekoturk linkini bulmaya çalışayım ama şimdilik canlı yayınlarda player kontrollerini koymadım ileride ne olur bilememHimmet ağabey, ekoturk olacaag mi?
Şaka bir yana yayınlarda dondurma, geriye sarma olacak mı? @atakan1983
Teşekkürler iyi seyirler dilerimhayırlı olsun güzel olmuş
İyi seyirler dilerimBendede güvenli internet vardi kanallar yüklenemiyordu uygulamadan iptal ettim artik izleyebiliyorum
Eyvallah sağolEmeğine yüreğine sağlık kardeşim @atakan1983 dert gormeyisin
Teşekkür ederim sağolun elimden geleni yapmaya çalışıyorum işlerimin yoğunluğundan yeni güncelleme halen bitmiş değil ama en kısa sürede biterse sizler ile paylaşacağımson dönemde freeİPTV listelerinin sürdürülebilirligi azalmışken uygulamanın hayat kurtarıcı olması ve çeşitlilik övgüye değeryapistiralim @atakan1983
Aslında virus değil market dışı uygulama olduğu için kurmak istemiyor soldaki seneçeği seçerseniz uygulamayı kurup deneyebilirsinizbenim birde hiremco max var ona olsun kurayim dedim google proteckt viruslu diye sildi kabul etmedi
Sırf bu sebepten play protect'i kapattım, onay vermediğim halde SmartTube uygulamasını kaldırmış. Bu ayarı kapatmak için Play store'yi açın. Güncellemeler sekmesinin olduğu bir yerde Play protect yazacak. Buradan kapatabilirsiniz.benim birde hiremco max var ona olsun kurayim dedim google proteckt viruslu diye sildi kabul etmedi
Çalışıyo. Bakım bişey olmuştur vavoodaHocam vavoo kanalları gitti galiba bekliyorum ama açılmıyor
Aynen geldi şimdi açıldı kanallarÇalışıyo. Bakım bişey olmuştur vavooda
Bazen vavoo çalışma yapabiliyor benden veya kullandığım sistemle alakası yok siz öyle yazınca bende kodlara baktım ama şu an çalışıyorHocam vavoo kanalları gitti galiba bekliyorum ama açılmıyor
Hocam geldi yazdım zatenBazen vavoo çalışma yapabiliyor benden veya kullandığım sistemle alakası yok siz öyle yazınca bende kodlara baktım ama şu an çalışıyor
İyi seyirler yeni gördümHocam geldi yazdım zaten