Tamamyarına yetişirse gelecek
Tamamyarına yetişirse gelecek
Öncelikle teşekkürler sistemi oturtmaya çalışıyorum ileride zaten güncelleme uzun süre olmayacak uygulamayı ben deniyorum ama benimde farketmediğim hatalar olabiliyor o yüzden güncellemeler ile bunları düzenlemeye çalışıyorum köklü değişim olursa zaten o şekilde yayınlarım merak etmeyin ama sizden biraz anlayış rica ediyorum normalde bu güncellemeyi yapmayacaktım ama geribildirimlerde kumanda problemi çok can sıkmaya başladı mecbur yeni bir güncelleme gereği duydum arama fonksiyonu yoktu onu ekledim umarım açıklayıcı olmuşturusta eline sağlık ama bu güncellemenin bi sonu yokmu
neredeyse her hafta güncelleme gelmeye başladı
ve her güncellemeyi yapma zorunluluğundan dolayı uygulamayı kullanamaz olduk
köklü değişiklikler haricinde
güncellemenin eski versiyonunu kullanabileceğimiz bir seçenek olsa daha iyi olmaz mı
kanal arama olayı iyi oldu özellikle vavoonun geniş listesi için . eline sağlık.Uygulama V1.8 sürümüne güncellendi
Kumanda odak problemi giderildi
Kanal arama fonksiyonu eklendi
iyi seyirler
Eline sağlık çok güzel v 1.6 dan sonra uyarı veriyor daha önce de belirttiğim gibiUygulama V1.8 sürümüne güncellendi
Kumanda odak problemi giderildi
Kanal arama fonksiyonu eklendi
iyi seyirler
Eline sağlık, bizler için yaptığınız bu çalışmalar çok değerli...Öncelikle teşekkürler sistemi oturtmaya çalışıyorum ileride zaten güncelleme uzun süre olmayacak uygulamayı ben deniyorum ama benimde farketmediğim hatalar olabiliyor o yüzden güncellemeler ile bunları düzenlemeye çalışıyorum köklü değişim olursa zaten o şekilde yayınlarım merak etmeyin ama sizden biraz anlayış rica ediyorum normalde bu güncellemeyi yapmayacaktım ama geribildirimlerde kumanda problemi çok can sıkmaya başladı mecbur yeni bir güncelleme gereği duydum arama fonksiyonu yoktu onu ekledim umarım açıklayıcı olmuştur
Güncelleme esnasında sorun mu yaşıyorsunuz? Neden kullanamaz oldunuz? Eğer sadece 30sn kadar süre alıyorsa ve bir şeyler daha iyi çalışacaksa neden güncellemek istemeyelim?usta eline sağlık ama bu güncellemenin bi sonu yokmu
neredeyse her hafta güncelleme gelmeye başladı
ve her güncellemeyi yapma zorunluluğundan dolayı uygulamayı kullanamaz olduk
köklü değişiklikler haricinde
güncellemenin eski versiyonunu kullanabileceğimiz bir seçenek olsa daha iyi olmaz mı
Eline sağlık öncelikleEkli dosyayı görüntüle 24324
Merhaba Dostlar,
Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!
Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.
Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?
Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
- Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
- Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.
Ekli dosyayı görüntüle 24330
🛠 Gelecek Planları
Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.
Uygulamayı burdan indirebilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli
Kısa indirme Kodu : 7117309
Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327
Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
TeşekkürlerEline sağlık öncelikle
Lisanslı Google TV de kurulum yapılıyor ama açılmıyor
Emeğine sağlık BraveheartEkli dosyayı görüntüle 24324
Merhaba Dostlar,
Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!
Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.
Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?
Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
- Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
- Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.
Ekli dosyayı görüntüle 24330
🛠 Gelecek Planları
Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.
Uygulamayı burdan indirebilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli
Kısa indirme Kodu : 7117309
Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327
Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
Uygulamayı yüklüyorum, sorun yok fakat yüklenen uygulamayı açtığımda açılmadan kapanıyor, TV de VPN vb hiç bişey yok hatta TV yi sen öyle yazdın diye komple sıfırladım yeniden denedim yine olmadı hocamTeşekkürler
açılmıyor derken uygulama yükleniyor ve açmak için tıklandığı zaman direk kapanıyor mu ?
Eğer öyleyse cihazınızda ya VPN açık yada Sniff uygulamaları mevcut başka türlü çalışmaması imkansız yüzlerce cihazda kullanılıyor
Ne yapalım sağlık olsun yinede teşekkürlerUygulamayı yüklüyorum, sorun yok fakat yüklenen uygulamayı açtığımda açılmadan kapanıyor, TV de VPN vb hiç bişey yok hatta TV yi sen öyle yazdın diye komple sıfırladım yeniden denedim yine olmadı hocam
Android sürümü ile yada olay protect ile ilgilimi acaba. 3. part Uygulama izinleri vsTeşekkürler
açılmıyor derken uygulama yükleniyor ve açmak için tıklandığı zaman direk kapanıyor mu ?
Eğer öyleyse cihazınızda ya VPN açık yada Sniff uygulamaları mevcut başka türlü çalışmaması imkansız yüzlerce cihazda kullanılıyor
İlginçtir bir kaç defa açmaya çalışırken kapandı 4. denemede açıldı. Eline koluna sağlık güzel ve temiz olmuş hocamAndroid sürümü ile yada olay protect ile ilgilimi acaba. 3. part Uygulama izinleri vs
Teşekkür ederimÜstad sen geliştir yeter ki. Güncelleme 15 dk da sürse beklerim. Ellerine sağlık. Asla pes etme.![]()
Eyvallah SağolEmeğine sağlık Braveheart
Teşekkürler Sevindim çalıştığına iyi seyirler dilerimİlginçtir bir kaç defa açmaya çalışırken kapandı 4. denemede açıldı. Eline koluna sağlık güzel ve temiz olmuş hocam