📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulama harika elinize sağlık bugün deneme fırsatım oldu Menüsü eski uydu cihazlarını andırıyor kumanda desteği de güzel olmuş ama kanal Menüsünde kumandada sol tuşa basıldığında değilde orta tuşa basılınca çıkarsa güzel olur birde mesela belgesel kısmına basınca belgesel bölümündeki ilk kanaldan başlamıyor nitekim haber beglesel ulusal kısmındada öyle yada belki benim cihazımda öyledir cihazım nokia streaming box onun haricide uygulamanız gerçekten güzel yayın olsun sadelik olsun umarım uzun ömürlü olur ve dahada gelişir dediğim gibi bana eski uydu cihazlarını hatırlattı hoşuma gitti elinize sağlık.
Öncelikle teşekkürler uygulamayı beğendiğinize sevindim söylediğiniz problemin farkındayım bir sonraki güncellemede onu çözeceğim

Uygulama harika elinize sağlık bugün deneme fırsatım oldu Menüsü eski uydu cihazlarını andırıyor kumanda desteği de güzel olmuş ama kanal Menüsünde kumandada sol tuşa basıldığında değilde orta tuşa basılınca çıkarsa güzel olur birde mesela belgesel kısmına basınca belgesel bölümündeki ilk kanaldan başlamıyor nitekim haber beglesel ulusal kısmındada öyle yada belki benim cihazımda öyledir cihazım nokia streaming box onun haricide uygulamanız gerçekten güzel yayın olsun sadelik olsun umarım uzun ömürlü olur ve dahada gelişir dediğim gibi bana eski uydu cihazlarını hatırlattı hoşuma gitti elinize sağlık.
Birde kanal sıralamasını yazmayı unutmuşum tuş takımıyla yazdığımızda sıralama neye göre sıralı belli değil mesela vavo kategorisine girince 199 kanalı izliyorum başka kategoriye girip başka kanal açınca 199 yazınca o kanala gitmiyor yada haber kısmında 8 tuşuna basınca 8 kanal gelmiyor.Bunu ve kanalı isimle arama kısmınıda dikkate alırsan sevinirim.Tekrardan eline sağlık.

Birde kanal sıralamasını yazmayı unutmuşum tuş takımıyla yazdığımızda sıralama neye göre sıralı belli değil mesela vavo kategorisine girince 199 kanalı izliyorum başka kategoriye girip başka kanal açınca 199 yazınca o kanala gitmiyor yada haber kısmında 8 tuşuna basınca 8 kanal gelmiyor.Bunu ve kanalı isimle arama kısmınıda dikkate alırsan sevinirim.Tekrardan eline sağlık.
Uygulama bulunduğunuz kategoriye göre numaralandırma yapıyor ve o kategoride örnek veriyorum 20 kanal var siz 14.kanalı tuşladığınız zaman sadece o kategorideki 14.kanalı açar yani ben o şekilde programladım ama eğer güncelleme yaparken ayar bozulduysa bilemem tekrar elden geçirmem lazım

Emeğinize sağlık gerçekten çok kaliteli olmuş inşaallah uzun ömürlü olur.Neşe ile seyrederiz.Çook teşekkürler

Emeğinize sağlık gerçekten çok kaliteli olmuş inşaallah uzun ömürlü olur.Neşe ile seyrederiz.Çook teşekkürler
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve güzel düşünceleriniz için iyi seyirler dilerim daha da güzelleşek inşallah ilerideki sürümlerde

İstediğin kanalı arayarak bulma özelliği gelsin çok fazla kanal var istediğin kanalı bulamıyorsun

Uygulamayı 2 gündür düzenli kullanıyorum. Eline emeğine sağlık gerçekten şıkır şıkır çalışıyor. Bazen kumanda kontrolünde takılma olabiliyor. Özellikle vavoo için bir arama butonu olsa çok muazzam olur🧿🧿

indirirken ısrarla zararlı yazılım demesi neden çözemedim, diğer uygulamalarda böyle bir uyarı vermiyor ama atakta her seferinde zararlı yazılım yazması soru işareti, ben virüs taramasıda yaptırdım zararlı bir şey bulamadı

indirirken ısrarla zararlı yazılım demesi neden çözemedim, diğer uygulamalarda böyle bir uyarı vermiyor ama atakta her seferinde zararlı yazılım yazması soru işareti, ben virüs taramasıda yaptırdım zararlı bir şey bulamadı
Uygulamada herhangi bir zararlı yazılım yok. Play Protect bunu virüs olarak algılıyor apk olduğu için. Bilginiz olsun.

Atakan hocam uygulama güzel olmuş ellerine sağlık, birkaç sorum olacak tv kurdum uygulama kanal listesini güncelleyemedi, tvboxta kurulum yapılıyor diyor ama ilerleme olmuyor öyle devam ediyor, sorunlar devam ediyor denedim

Atakan hocam uygulama güzel olmuş ellerine sağlık, birkaç sorum olacak tv kurdum uygulama kanal listesini güncelleyemedi, tvboxta kurulum yapılıyor diyor ama ilerleme olmuyor öyle devam ediyor, sorunlar devam ediyor denedim
Bazen internet sağlayıcılar cloudflare gibi siteleri engelliyor ondan olabilir diye tahmin ediyorum yani çok cihazda denedim ama bir sıkıntı yaşamadım

Merhaba o çıkan uyarıyı bende anlamış değilim çözüm de bulamadım bir sonraki güncellemede belki çözümü bulurum

Atakan hocam dreamstar nova2 de kuruluyor ama actıgımda kanal listesi yükelenmedi diyor ve açmıyor 1.7 versiyonu indirdim VPN kapalı olduğu halde Xiaomi 15 sıkıntı yok aracımdaki andirod multımedyada sıkıntı yok sadece tv box ta var bilginize

Atakan hocam dreamstar nova2 de kuruluyor ama acrogomda kanal listesi yükelenmedi diyor ve açmıyor 1.7 versiyonu indirdim VPN kapalı olduğu halde Xiaomi 15 sıkıntı yok aracımdaki andirod multımedyada sıkıntı yok sadece tv box ta var bilginize
Android sürüm ile alakalı bir durum olabilir notlarım arasına yazayım bir sonraki güncellemede çözmeye çalışırım

Bu işin gerçekten güzel yapanlarındandıır Atakan üstad

Hata alanlar bence security den dolayi aliyordur, bu arada security ile root vs kontrolleri ile ne hedefleniyor zaten bilien yayinlar degilmi, yani onlem alininca birsey yapilamiyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri