📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V1.7 Çıktı
Performans İyileştirmesi yapıldı
Video Player altyapısı değiştirildi daha hızlı ve donmayan yayın
Uzaktan Güncelleme Problemi Giderildi
İyi Seyirler

Bazı düşük donanım olan cihazlarda codec problemi olabiliyor örnek görüntü var ama ses gelmeme durumu
bu problem uygulama ile alakalı sıkıntı değildir cihazın video ve audio codec sıkıntısından dolayı olabilir.
Test ettiğim cihazlarda örnek Nitro Tv Pro cihazda görüntü yağ gibi akıyor ama ses yok Samsung S8 cihazda görüntü ve ses mükemmel çalışıyor
Ldplayer Emülatörde Görüntü güzel ama ses gelmeme problemi oluşuyor ne yaptımsa düzeltemedim
Not: Vavoo yayınları tıkladığınızda ilk açmada biraz bekleyin sonra donmadan takılmadan izleyebilirsiniz
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim Ellerin dert görmesin inşallah

Çok güzel bir uygulama olmuş,çok beğendim,ufak bir eleştirim var,TV box ta kumanda desteği biraz zayıf,giderilirse süper bir uygulama olur, emeğinize sağlık.

Çok güzel bir uygulama olmuş,çok beğendim,ufak bir eleştirim var,TV box ta kumanda desteği biraz zayıf,giderilirse süper bir uygulama olur, emeğinize sağlık.
Teşekkürler,
TV box ta nasıl bir kumanda eksikliği var yazarsanız bir sonraki güncellemede değerlendirebilirim

V1.7 Çıktı
Performans İyileştirmesi yapıldı
Video Player altyapısı değiştirildi daha hızlı ve donmayan yayın
Uzaktan Güncelleme Problemi Giderildi
İyi Seyirler

Bazı düşük donanım olan cihazlarda codec problemi olabiliyor örnek görüntü var ama ses gelmeme durumu
bu problem uygulama ile alakalı sıkıntı değildir cihazın video ve audio codec sıkıntısından dolayı olabilir.
Test ettiğim cihazlarda örnek Nitro Tv Pro cihazda görüntü yağ gibi akıyor ama ses yok Samsung S8 cihazda görüntü ve ses mükemmel çalışıyor
Ldplayer Emülatörde Görüntü güzel ama ses gelmeme problemi oluşuyor ne yaptımsa düzeltemedim
Not: Vavoo yayınları tıkladığınızda ilk açmada biraz bekleyin sonra donmadan takılmadan izleyebilirsiniz
Dostum tekrar ellerine sağlık sana ve uygulamada kimin katkısı varsa onlara da teşekkürler.
Bugün güncelledim ve gördüklerim
1) Tv box da bölüm ve kanal seçerken seçili bölüm yada kanallarda seçili hücrelerde takılmalar oluyor.
2) Uygulamadan veya tv box dan mı bilmiyorum program sanki ağır çalışıyor. v1.6 v1.7 den hızlı ve seriydi.
-- tv box daki diğer uygulamalarım normal çalışıyor.

Emeğinize sağlık. Güzel olmuş. İnşallah kalıcı olur.

Dostum tekrar ellerine sağlık sana ve uygulamada kimin katkısı varsa onlara da teşekkürler.
Bugün güncelledim ve gördüklerim
1) Tv box da bölüm ve kanal seçerken seçili bölüm yada kanallarda seçili hücrelerde takılmalar oluyor.
2) Uygulamadan veya tv box dan mı bilmiyorum program sanki ağır çalışıyor. v1.6 v1.7 den hızlı ve seriydi.
-- tv box daki diğer uygulamalarım normal çalışıyor.
Öncelikle Teşekkür ederim

Sorularınıza gelecek olursak normalde aynı yapıyı kullanıyorum bu güncellemde sadece video player altyapısı ve kanal listesi ve kategorilendirme sisteminde sıkıntı vardı yani benim eklediğim listedeki grupları karışık gösteriyordu ve bunun için ana çalışma safyasında düzenleme yapıldı yani çalışmasına engel olacak farklı bir düzenleme yapılmadı

Beşer beşer mi atlıyor yoksa haftaya olmaz ise düzeltirim
Karışık gidiyor usta bazen bayağı ileri atlıyor bazen ters gidiyor ileri tuşuna basıyorum geri gidiyor geri basıyorum ileri gidiyor 😄

o problemin farkındayım ama kodlarda sıkıntı oldu diğer ayarlar bozuluyor şimdilik bu şekilde kullanın bir sonraki güncellemede çözmeye çalışırım inşallah
Ustam eline sağlık acaba kanal arama seçeneği olabilir mi acaba özellikle atakvavoo kısmında kanallara ulaşmak çok zaman alıyor

Karışık gidiyor usta bazen bayağı ileri atlıyor bazen ters gidiyor ileri tuşuna basıyorum geri gidiyor geri basıyorum ileri gidiyor 😄
iptal edelim o zaman gerek yok orta kontrol tuşlarından yapılır

Ustam eline sağlık acaba kanal arama seçeneği olabilir mi acaba özellikle atakvavoo kısmında kanallara ulaşmak çok zaman alıyor
daha önce kanal arama kısmını yaptım herkes kaldır diye tepki geldi bende kaldırdım ama ileride düşünebilirim

Teşekkürler,
TV box ta nasıl bir kumanda eksikliği var yazarsanız bir sonraki güncellemede değerlendirebilirim
Uygulamalarda 2 tane kumanda kutucuğu var,o biraz kafa karıştırıyor,herhangi bir uygulamaya bastığın zaman,uygulama kanallarının 10-12 .kanalına gidiyor otomatikmen,bana göre hiç bir kanala gitmemesi gerekiyor,kullanıcının uygulamaya bastıktan sonra kutucugun uygulama üzerinde kalması daha sağlıklı olacaktır, sağ ok tuşuna basıp istediği kana secmesi gerekiyor diye düşünüyorum,bu benim fikrim, saygılar

Uygulamalarda 2 tane kumanda kutucuğu var,o biraz kafa karıştırıyor,herhangi bir uygulamaya bastığın zaman,uygulama kanallarının 10-12 .kanalına gidiyor otomatikmen,bana göre hiç bir kanala gitmemesi gerekiyor,kullanıcının uygulamaya bastıktan sonra kutucugun uygulama üzerinde kalması daha sağlıklı olacaktır, sağ ok tuşuna basıp istediği kana secmesi gerekiyor diye düşünüyorum,bu benim fikrim, saygılar
demek istediğinizi anladım yani en solda kategoriler var onun sağında ise kategori içindeki kanallar var yani kategoriye tıklayınca o kategorideki kanalların 10-12 kanal altına gidiyor demek istiyorsunuz tamam onu düzeltmeye çalışırım

Verdiğim tokenlerden yapma da neyle yaparsan yap. 3-5 kıytırığa yayın izletecem diye başımız ağrıyıp canımız sıkılmasın.
3-5 kıytırık kim? Burayı takip edenler mi?

Atakan hocam uygulama güzel olmuş ellerine sağlık, birkaç sorum olacak tv kurdum uygulama kanal listesini güncelleyemedi, tvboxta kurulum yapılıyor diyor ama ilerleme olmuyor öyle devam ediyor

Atakan hocam uygulama güzel olmuş ellerine sağlık, birkaç sorum olacak tv kurdum uygulama kanal listesini güncelleyemedi, tvboxta kurulum yapılıyor diyor ama ilerleme olmuyor öyle devam ediyor
Merhaba uygulamayı kaldırın ve konunun ilk mesajından yeniden indirip sıfırdan kurulum yapın sorun çözülebilir

Uygulama harika elinize sağlık bugün deneme fırsatım oldu Menüsü eski uydu cihazlarını andırıyor kumanda desteği de güzel olmuş ama kanal Menüsünde kumandada sol tuşa basıldığında değilde orta tuşa basılınca çıkarsa güzel olur birde mesela belgesel kısmına basınca belgesel bölümündeki ilk kanaldan başlamıyor nitekim haber beglesel ulusal kısmındada öyle yada belki benim cihazımda öyledir cihazım nokia streaming box onun haricide uygulamanız gerçekten güzel yayın olsun sadelik olsun umarım uzun ömürlü olur ve dahada gelişir dediğim gibi bana eski uydu cihazlarını hatırlattı hoşuma gitti elinize sağlık.

Ekli dosyalar

• 20260512_212316.jpg
    20260512_212316.jpg
    1,023.7 KB · Görüntüleme: 43
  • 20260512_212315.jpg
    20260512_212315.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 43
  • 20260512_212313.jpg
    20260512_212313.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 43
Tv boxta uygulamaya girmiyor atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri