📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski Version orta Version son vesiona kurdum hepsi çalışıyor. Hangi programla açıyorsan ona yetki vermelisin ayarlardan kaynaklı sanırım
usta yetki verildi atatv programinida kurdum problem yok sadece programi acmak istedigimde acmiyor hadi firetv de ayar v.s problem var diyelim iki tane firetv var ikisindede calismiyor üüstelik bir kac program kurmustum onlarda bir sorun yok sizlerde nasil oluyor anlayamiyorum kac yildir kullaniyorum acemiside degilim

Kardeşim öncelikle çok başarılı proje eline emeğine sağlık player de ileri ve geri sarma olursa vavoo da olabilir ekleyebilirsen teşekkür ederim

Merhabalar, seçtiğin kategoride kanal değiştirince sadece o kategorideki kanallarda ilerlemiyor.
o hatayı farkettim bugün çözmeye çalışacağım
Aslında genel olarak bir kaç tane arayüz seçeneğide olsa ayarlarda sıkıntı olmazsa iyi olur bence. Bende aynı fikirdeyim
merhaba o şekilde olmuyor yani ben yapamadım şimdilik sabit bir menü maksat tv izlemek fanteziye gerek yok
Sevgili atakan1983
yeni arayüz için seni kutlarım lakin telefonda ilk arayüz daha kullanışlı idi dolayısı ile bize bir seçenek sunabilirmisin dileyen ilk arayüzü indirip kurabilsin mümkünmü teşekkürler.
teşekkürler bence bu tasarımda gayet güzel çalışıyor bende ilk denemeleri telefon üzerinden yapıyorum sonra tv box cihaza geçiyorum ilk zamanlar biraz garip gelebiir ama alışılabiir
Şimdiki sürüm mealesef fire tv de çalışmıyor bence önceki daha iyiydi
o problemi hala anlamadım ama eğer çözebilirsem yeni güncelleme yayınlayacağım

Atakan kardeşim ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş. "Son İzlenenler" diye bir sekme ekleyebilir miyiz? İlla bi eksik bulacağız ya. Başarılarının devamını dilerim.

Atakan kardeşim ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş. "Son İzlenenler" diye bir sekme ekleyebilir miyiz? İlla bi eksik bulacağız ya. Başarılarının devamını dilerim.
Teşekkürler bakalım eğer olursa yapmaya çalışayım

Eline emeğine sağlık.. Başarıların daim olsun..

yeni günceleme 1.6 yükledim gayet başarıılı emeğine sağlık

usta yetki verildi atatv programinida kurdum problem yok sadece programi acmak istedigimde acmiyor hadi firetv de ayar v.s problem var diyelim iki tane firetv var ikisindede calismiyor üüstelik bir kac program kurmustum onlarda bir sorun yok sizlerde nasil oluyor anlayamiyorum kac yildir kullaniyorum acemiside degilim
VPN falan kullanıyormusun. İptal et açılmasına engel olabilir. Yada fire TV de yüklü bir uygulama sebep olabilir.

kalıcı bir uygulama olmasını umalım çok başarılı olmuş son güncellemelerle

@atakan1983 kardeşim merhaba
Atakvavoo Kanalları haricindeki grub kategorisi içindeki bazı Belgesel ve Sinema Kanalları çekmiyor
Da Vinci de limon ve zeytin cizgi filmi var.
Acelesi yok müsait olduğunda günceller misin ?
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim

Hocam atakvovoo da yayınlar donup kalıyor benlik bir sorunmu anlayamadım

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 7117309

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
Selamün aleyküm admin nasılsın admin inanılmaz güzel bir uygulamaya bence çok güzel çok muhteşem çok emek var çok. Emeğine yüreğine sağlık admin admin telegramda varmısın varsa adresi atarmısın herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum selamlar saygılar kolaylıklar diliyorum.

kalıcı bir uygulama olmasını umalım çok başarılı olmuş son güncellemelerle
Teşekkürler inşallah temenni hep o yönde
@atakan1983 kardeşim merhaba
Atakvavoo Kanalları haricindeki grub kategorisi içindeki bazı Belgesel ve Sinema Kanalları çekmiyor
Da Vinci de limon ve zeytin cizgi filmi var.
Acelesi yok müsait olduğunda günceller misin ?
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim
bugün biraz yoğundu yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyorum eğer yapabilirsem kablo yayınları da olacak
Hocam atakvovoo da yayınlar donup kalıyor benlik bir sorunmu anlayamadım
o problemin farkındayım çözmeye çalışıyorum
Selamün aleyküm admin nasılsın admin inanılmaz güzel bir uygulamaya bence çok güzel çok muhteşem çok emek var çok. Emeğine yüreğine sağlık admin admin telegramda varmısın varsa adresi atarmısın herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum selamlar saygılar kolaylıklar diliyorum.
Aleyküm Selam iyi dileklerin için teşekkürler telegram adresim yok yalnız burdan paylaşım yapıyorum

Teşekkürler inşallah temenni hep o yönde

bugün biraz yoğundu yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyorum eğer yapabilirsem kablo yayınları da olacak

o problemin farkındayım çözmeye çalışıyorum

Aleyküm Selam iyi dileklerin için teşekkürler telegram adresim yok yalnız burdan paylaşım yapıyorum
sen yine icat çıkarıyosun abi kablo için gidip kendi hesabını falan girme ha :D

Verdiğim tokenlerden yapma da neyle yaparsan yap. 3-5 kıytırığa yayın izletecem diye başımız ağrıyıp canımız sıkılmasın.

Güncelleme gayet başarılı Kanal listesi daha kullanışlı olmuş kanaatindeyim lakin kanalı seçtikten sonra menü kaybolması biraz sıkıntılı geri tuşu ile yapabiliyoruz ekranın herhangi bir yerine dokunup kaybolsa daha pratik olur
@atakan1983

merhaba o şekilde olmuyor yani ben yapamadım şimdilik sabit bir menü maksat tv izlemek fanteziye gerek yok
Neyin fantezisi birader?
yapanlar yapıyor. Bizde görüş bildirdik Yaparsın yapmazsın senin sorun sen kendi kendine fantazi yama yeter. Friestickte vpn ile eski sürümde çalışıyordu yenisi ile vpn açınca açılmıyor. Umarım cevap verirken kendi kendine fantazie kurmazsın.. iyi günler

Verdiğim tokenlerden yapma da neyle yaparsan yap. 3-5 kıytırığa yayın izletecem diye başımız ağrıyıp canımız sıkılmasın.
Kablo listesini bireysel tek bir kişi olarak izlemek mümkün mü?
Buna göre bir sistem varsa kullanmak isterim.

Kablo listesini bireysel tek bir kişi olarak izlemek mümkün mü?
Buna göre bir sistem varsa kullanmak isterim.
İzlemek İstediğiniz Sisteme Ait Yayınlar
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Burda Mevcut Olup, Yayınları Sorunsuz Şekilde İzleyebilirsiniz. Fakat Konuyu Göremiyorsanız Birşey Diyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri