mgunes5461
Paylaşımcı
10 Numara ....5 yıldız

....
Ellerine sağlık usta ... Teşekkürler...
teşekkür ederim inşallah onun için çalışmalara başlayacağımEline sağlık güzel dostum windows sürümünü heyecanla bekliyoruz.
Teşekkür ederim beğendiyseniz ne mutlu bana iyi seyirler dilerim10 Numara ....5 yıldız....
Eyvallah iyi seyirler dilerimAşırı premium olmuş usta eline koluna sağlık
o problemin farkındayım ama kodlarda sıkıntı oldu diğer ayarlar bozuluyor şimdilik bu şekilde kullanın bir sonraki güncellemede çözmeye çalışırım inşallahUygulama gerçekten çok güzel lakin şöyle bir sorun var. Kanalları favorilere eklediğim zaman kumanda ile sadece favorilere eklediğim Kanallar arasında dolaşım olmuyor.
Eyvallah Sağol Senin uygulama kadar güzel olmasa da idare ediyoruz işteElinize sağlık hocam. Geliştikçe gelişiyor. Maşallah![]()
Hepimize maşallah. Aynı gemideyiz.Eyvallah Sağol Senin uygulama kadar güzel olmasa da idare ediyoruz işte![]()
Yok yok Atakanın belli bir bilgi birikim tecrübesi mevcut . Senin uygulama ilk zamanlarda aman aman diyim, bilirsinHepimize maşallah. Aynı gemideyiz.
Bu firetv çok sıkıntı çıkarmaya başladı bende bi ara kullanmıştım ama yapacak birşeyim yok sağlık olsunmalesef usta sildim yeniden kurdum firetv de göstermiyor oysa ilk calismalarinda problem yoktu
Vaktim olmamasına rağmen 2 dakika ayırıp Fire TV de açtım. Uygulama açılıyor. Çalışan kanallar zaten açılıyor,çalışmayan kanallar var. Menü tuşlamalarında problemler var geçişlerde, bu boru TV dede zamanında vardı baya düzelmişti. İlerleyen günlerde seni yormadan sorunlar söylenir ve herşey düzelir. Ama fire TV uygulamayı açıyor. Sıkıntı yok bendeBu firetv çok sıkıntı çıkarmaya başladı bende bi ara kullanmıştım ama yapacak birşeyim yok sağlık olsun
valla bende programi acmiyor bileVaktim olmamasına rağmen 2 dakika ayırıp Fire TV de açtım. Uygulama açılıyor. Çalışan kanallar zaten açılıyor,çalışmayan kanallar var. Menü tuşlamalarında problemler var geçişlerde, bu boru TV dede zamanında vardı baya düzelmişti. İlerleyen günlerde seni yormadan sorunlar söylenir ve herşey düzelir. Ama fire TV uygulamayı açıyor. Sıkıntı yok bende
Enteresan Android sürümü kaynaklımı acaba. 5 lolipop , 7, 9 ve 11 sürümleri mevcut. Sürümle alakalı olabilir. Sizin cihaz hangi sürüm ?.valla bende programi acmiyor bile
Eyvallah abi teşekkür ederim iyi dileklerin için dediğin gibi takmamak lazım@atakan1983 Kardeşim.Eline Emeğine Sağlık.Teşekkürler.
Sürekli Gelistirmeye Devam Ediyorsun.
Seni Baltalayacak Sekilde Elestirenler,Oldugu Gibi,
Begenende ve Beğenmeyenlerde Olacaktır.
Demem O ki; Sonucta Herkesi Memnun Edemeyiz.
İsteyen Kullanır,İstemeyen Kullanmaz,Apk"yı.
Kafana Şapkadan Başka Bir Şey Takma Kardeşim.
İlerlediğin Yolda İlerlemeye,Devam Et.
Bazen Cevap Vermemek Bile En İyi Cevap Olabilir.
Saygılarımla.![]()
![]()
![]()
Teşekkürler iyi seyirler dilerimEllerine sağlık çok güzel olmuş