📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Numara ....5 yıldız🌟🌟🌟🌟🌟....
Ellerine sağlık usta ... Teşekkürler...

Aşırı premium olmuş usta eline koluna sağlık

Uygulama gerçekten çok güzel lakin şöyle bir sorun var. Kanalları favorilere eklediğim zaman kumanda ile sadece favorilere eklediğim Kanallar arasında dolaşım olmuyor.

Uygulama gerçekten çok güzel lakin şöyle bir sorun var. Kanalları favorilere eklediğim zaman kumanda ile sadece favorilere eklediğim Kanallar arasında dolaşım olmuyor.
o problemin farkındayım ama kodlarda sıkıntı oldu diğer ayarlar bozuluyor şimdilik bu şekilde kullanın bir sonraki güncellemede çözmeye çalışırım inşallah

Elinize sağlık hocam. Geliştikçe gelişiyor. Maşallah 🧿

malesef usta sildim yeniden kurdum firetv de göstermiyor oysa ilk calismalarinda problem yoktu

Hepimize maşallah. Aynı gemideyiz.
Yok yok Atakanın belli bir bilgi birikim tecrübesi mevcut . Senin uygulama ilk zamanlarda aman aman diyim, bilirsin🤭. Yavaş yavaş evrildi ve güzel şekil almaya başladı.gün geçtikçede oturuyor ve kendini kabul ettiriyor. Hepinizin emeklerine sağlık .

malesef usta sildim yeniden kurdum firetv de göstermiyor oysa ilk calismalarinda problem yoktu
Bu firetv çok sıkıntı çıkarmaya başladı bende bi ara kullanmıştım ama yapacak birşeyim yok sağlık olsun

Bu firetv çok sıkıntı çıkarmaya başladı bende bi ara kullanmıştım ama yapacak birşeyim yok sağlık olsun
Vaktim olmamasına rağmen 2 dakika ayırıp Fire TV de açtım. Uygulama açılıyor. Çalışan kanallar zaten açılıyor,çalışmayan kanallar var. Menü tuşlamalarında problemler var geçişlerde, bu boru TV dede zamanında vardı baya düzelmişti. İlerleyen günlerde seni yormadan sorunlar söylenir ve herşey düzelir. Ama fire TV uygulamayı açıyor. Sıkıntı yok bende

Son düzenleme:
Vaktim olmamasına rağmen 2 dakika ayırıp Fire TV de açtım. Uygulama açılıyor. Çalışan kanallar zaten açılıyor,çalışmayan kanallar var. Menü tuşlamalarında problemler var geçişlerde, bu boru TV dede zamanında vardı baya düzelmişti. İlerleyen günlerde seni yormadan sorunlar söylenir ve herşey düzelir. Ama fire TV uygulamayı açıyor. Sıkıntı yok bende
valla bende programi acmiyor bile

@atakan1983 Kardeşim.Eline Emeğine Sağlık.Teşekkürler.
Sürekli Gelistirmeye Devam Ediyorsun.
Seni Baltalayacak Sekilde Elestirenler,Oldugu Gibi,
Begenende ve Beğenmeyenlerde Olacaktır.
Demem O ki; Sonucta Herkesi Memnun Edemeyiz.
İsteyen Kullanır,İstemeyen Kullanmaz,Apk"yı.
Kafana Şapkadan Başka Bir Şey Takma Kardeşim.
İlerlediğin Yolda İlerlemeye,Devam Et.
Bazen Cevap Vermemek Bile En İyi Cevap Olabilir.
Saygılarımla.;) :coffee: (y)

valla bende programi acmiyor bile
Enteresan Android sürümü kaynaklımı acaba. 5 lolipop , 7, 9 ve 11 sürümleri mevcut. Sürümle alakalı olabilir. Sizin cihaz hangi sürüm ?.
Yurtdışı VPN problemi diycem bende yurtdışındayım sorun yok bende.

@atakan1983 Kardeşim.Eline Emeğine Sağlık.Teşekkürler.
Sürekli Gelistirmeye Devam Ediyorsun.
Seni Baltalayacak Sekilde Elestirenler,Oldugu Gibi,
Begenende ve Beğenmeyenlerde Olacaktır.
Demem O ki; Sonucta Herkesi Memnun Edemeyiz.
İsteyen Kullanır,İstemeyen Kullanmaz,Apk"yı.
Kafana Şapkadan Başka Bir Şey Takma Kardeşim.
İlerlediğin Yolda İlerlemeye,Devam Et.
Bazen Cevap Vermemek Bile En İyi Cevap Olabilir.
Saygılarımla.;) :coffee: (y)
Eyvallah abi teşekkür ederim iyi dileklerin için dediğin gibi takmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri