Android TV, Box da Hangi Uygulamaları

TV quick actions denen zımbırtı
Ud link file manager
Sparkle Tv M3u player
Cloudstream medya center
Coco browser chromium taban en iyisi
Daha fazla app kurmak mantıksız APK yapmayın reyiz eklenti yapın cloudstream yada kodiye reyiz benim mi box baya ilk model siz kadar zorlamadım çöp m3u8 den ibaret APK kurmayın fdroid denen çöp keşke TV hali çıksa opensource işler çıksa mobilde PC de modded app sorun yaşatır her işlemci mimarisi farklı

Merhaba, Stremio uygulamasının tam olarak ne için olduğunu anlayamadım. Kurdum fakat nafile.
Hdomax gibi olduğunu düşünmüştüm fakat sanırım değil.
Ara yüzü ve hızı çok iyi. Ne iş yapıyor acaba ?

Merhaba, Stremio uygulamasının tam olarak ne için olduğunu anlayamadım. Kurdum fakat nafile.
Alt yazı flim servisleri çok fazla bişi kaybetmezssiniz

Eklentilerini manuel olarak yüklemen lazım. (Torrentio, torrent catalogs, thepiratebay catalog, opensubtitles, turkcealtyazi.org gibi gibi).

Bunlar daha önce programın içindeydi. Sen sadece seçiyordun. Hangisi aktif olsun diye.

Eklentilerini manuel olarak yüklemen lazım. (Torrentio, torrent catalogs, thepiratebay catalog, opensubtitles, turkcealtyazi.org gibi gibi).

Bunlar daha önce programın içindeydi. Sen sadece seçiyordun. Hangisi aktif olsun diye.
Peki stremio PVR istemcisi varmı yani M3u ekleyip kanal izleyebilirmiyiz

Stremio daha çok ses sistemi ve tv donanımı ile internet hızı 100 mbps olanlar için iyidir o da paylaşılan yere yük fazla değil ise donma vs. olmadan izlenir. stremio android telefona kurun,/apple özel olduğu için torrentio eklentisine izin vermiyor diye biliyorum. üye olun sonra eklentilere geçip her türlü eklentiyi kurmasanızda özellikle torrentio.sh eklentisini ve opensubtitle.org/buraya da üye olun-altyazı için, kurun üyelik tamam olunca stremi oyu box da açın k.a ve şifrenizi opensubtitle.org eklentine girin. sonra işlem tamam. torrentio kuruldu ise arama bölümüne arzu ettiğiniz film dizi yazın gelir seçenekler onlardan hemen hemen ilk başlarda olanlar donmadan izlenilenlerdir. yukarıda yazdığım tv donanımı ses ve kota iyi ise dolby truehd hdr10 dolby atmos gibi yazan gb ı yüksek filmler izlenebilir.Örnek:eek:ppenhaimer gibi.

Merhaba film sever arkadaşlar.

Android TV, Box, telefon vb. cihazlarda film/dizileri vs. hangi uygulamalardan izliyorsunuz. Kim ne uygulama veya platform kullanıyorsa yazsın. Maksat herkes birbirinden yeni uygulamalar öğrensin. Bu sayede film severler yeni şeyler keşfetmiş olur.

Ayrıca Android TV, telefon vb. cihazlarda film izlerken sorun yaşayanlar, uygulamalar hakkında sıkıntısı olup bilgi edinmek isteyenler sorunlarını ister burda yorumlara açıklayabilir. Mutlaka bir bilen oldukça cevap verip yardımcı olmaya çalışacaktır.

ben android tv box cihazı kullanıyorum
yüklü uygulamalarım bunlar. Ekli dosyayı görüntüle 1366
tarayıcı olarak Brave uygulamasını kullanıyorum gerçekten mükemmel
bütün sitelerdeki reklamları engelliyor

Stremio, CINEMA ve Cloudstream
Bu uygulamalar varsa dizi ve film izlemek sorun değil. Favorim .......cloudstream
Rec tv
BluTV. TV kullanıyorum.
Bildiğiniz depo isimlerini yazabilirsiniz. eklenti ismi phisher repo içindeki indirilecek çok şey orda uhdmovies, torrastream, streamplay bunlar 4k içerikler alt yazılar mevcut arkadaşlar faydalansın.
merhaba bilgi için teşekkürler sormak istediğim phisher ve megarepo dediğiniz depo ekle bölümüne ekli olan kekikakademiyi silip bunlarımı yazıp depo ekle yapmalıyız yoksa 1 veya 2 depo aynı anda ekleyebiliyormuyuz ayrı olarak ta sormak istediğim bende dizi box rec ve watch2 bunlar filimler gözüküyor ama açmıyor sunucu hatası diyor not en güncel sürüm düzeltmek için bir yol var mı çok teşekkürler

Sizin mesajınız üzerine telefona indirip baktım. Mor 1 VPN veya onsuz açılmıyor şu anda ama diğer tüm kanallar VPN veya DNS gerektirmeden bende açıldılar. TTNET DSL altyapısı ile denedim.
aynı sorun bende de var rec dizibox watch2movie bunlar herhangi birşey izlemek istediğimde sunucu bulunamadı diyor en güncel sürüm yüklüydü hatta silip tekrar yükledim 2 ciğaz da kullanıyorum 2 de aynı hatayı alıyorum ne yapmalı yada denemeliyim çok teşekkürler

merhaba bilgi için teşekkürler sormak istediğim phisher ve megarepo dediğiniz depo ekle bölümüne ekli olan kekikakademiyi silip bunlarımı yazıp depo ekle yapmalıyız yoksa 1 veya 2 depo aynı anda ekleyebiliyormuyuz ayrı olarak ta sormak istediğim bende dizi box rec ve watch2 bunlar filimler gözüküyor ama açmıyor sunucu hatası diyor not en güncel sürüm düzeltmek için bir yol var mı çok teşekkürler
İstediğiniz kadar depo ekleyebilirsiniz açıklaması silmek yok.

aynı sorun bende de var rec dizibox watch2movie bunlar herhangi birşey izlemek istediğimde sunucu bulunamadı diyor en güncel sürüm yüklüydü hatta silip tekrar yükledim 2 ciğaz da kullanıyorum 2 de aynı hatayı alıyorum ne yapmalı yada denemeliyim çok teşekkürler
Aynı sorundan kastınız farklı birşey olsa gerek çünkü ben o mesajı Rec TV VPN olmadan çalışmıyor sanırım dendiği için yazmıştım. Sunucu bulunamıyor diyorsa ya da sunucuyla bağlantı kurulamadı o zaman VPN kullanarak açmayı denemeli veya DNS değiştirerek denemelisiniz. Aynı hatayı almak yerine çalışsa bile görüntü gelmiyorsa sunucu ya da DNS değiştirirsiniz. Fakat farklı bir durum varsa kullanarak tecrübe etmeden şöyle ya da böyle demek pek kolay olmayacaktır.

Aynı sorundan kastınız farklı birşey olsa gerek çünkü ben o mesajı Rec TV VPN olmadan çalışmıyor sanırım dendiği için yazmıştım. Sunucu bulunamıyor diyorsa ya da sunucuyla bağlantı kurulamadı o zaman VPN kullanarak açmayı denemeli veya DNS değiştirerek denemelisiniz. Aynı hatayı almak yerine çalışsa bile görüntü gelmiyorsa sunucu ya da DNS değiştirirsiniz. Fakat farklı bir durum varsa kullanarak tecrübe etmeden şöyle ya da böyle demek pek kolay olmayacaktır.

Aynı sorundan kastınız farklı birşey olsa gerek çünkü ben o mesajı Rec TV VPN olmadan çalışmıyor sanırım dendiği için yazmıştım. Sunucu bulunamıyor diyorsa ya da sunucuyla bağlantı kurulamadı o zaman VPN kullanarak açmayı denemeli veya DNS değiştirerek denemelisiniz. Aynı hatayı almak yerine çalışsa bile görüntü gelmiyorsa sunucu ya da DNS değiştirirsiniz. Fakat farklı bir durum varsa kullanarak tecrübe etmeden şöyle ya da böyle demek pek kolay olmayacCE

Cevap için çok teşekkürler mi box için hangi VPN kurmalıyım sizce DNS değişimi hakkında çok bilgim yok VPN olarak yardımcı olursanız sevinirim

Cevap için çok teşekkürler mi box için hangi VPN kurmalıyım sizce DNS değişimi hakkında çok bilgim yok VPN olarak yardımcı olursanız sevinirim
Çok fazla alternatifiniz var aslında. Forumda arama yaparsanız sanırım ismi VPN.lat olanı beğenenler olduğunu görmüştüm. Şahsen ben Express VPN kullanıyorum hem telefonda hem mi stick cihazda fakat mobil uyumlu olduğu için mi stickte daha rahat kullanabilmek ve ekrana ekleyebilmek için AppCloner ile android box'a uyumlu hale getirip kullanıyorum. Yani olur da onu kurup denemek isterseniz mobil uygulama desteğinden dolayı uygulamayı listede direkt göremez ve sistem uygulamaları altında bulursunuz ancak.

Bunlar dışında android box için deneyimlediğim Octohide VPN de vardı direkt Store ile indirilebilen. Onda da sorun yaşamadım. Fakat sadece express vpn uygulamasını modlu tam sürüm kullandım.

DNS konusunda eğer modem/router üzerinden ayarlamayı bilmiyorsanız cihazın DNS adreslerini tanımlamayabilirsiniz.
Cihazın bağlı olduğu ağ ismine tıkladığınızda aşağı doğru gittikçe DHCP seçeneğini görürsünüz. Ona tıklayıp Statik ile değiştirdiğinizde karşınıza gelecek ekranları ileri diye diye geçerken DNS istediği kısımda kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazarak sonuna kadar gidebilirsiniz ama bilmiyorum ya da yapamam derseniz sadece VPN seçeneklerini deneyin.

Forumda VPN diye arama yaparsanız mutlaka arkadaşlarımızın kullandığı, tecrübe ettiği ve paylaştığı uygulamalara ulaşabilirsiniz. Yorumlara göre tercihinizi yaparsınız.

Merhaba arkadaşlar.

Youtube'de film/video izleyen çoğu insan, Google Play Markette, Youtube alternatifi film/video izleme ugulamalarının olmamasından şikayetçi. Olanlarda zaten hep reklam dolu. Bir film izleyeceksiniz ama zırt pırt reklam çıkar. Bana para ver sana reklamsız premium vereyim derler. Bence bu teknoloji çağında herkesin teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya hakkı var. Zaten Google bikaç yıldır 'işe yaramıyor' yalanıyla çoğu işe yarayan uygulamayı marketten kaldırdı. Peki istediğiniz reklamsız Film ve Video hatta aklınıza gelen gelmeyen herçeşit uygulamanın ücretsiz olduğu bir Android Marketinizin olmasını ister misiniz? Hatta Google markette ücretli olan çoğu uygulamayı bile burdan ücretsiz indirebilirsiniz. Evet istiyoruz dediğinizi duydum bile ama istek durumuna göre paylaşım yapacağım.

Not; Fotodaki reklamsız film uygulamaları benim kullandığım favorilerim. Yani en iyileri.

Nette aynı isimde çok uygulama vardır. Orjinalini bilmiyorsanız netten birşey indirmeyin. Çünkü sahte ve vi-rüslü uygulamalar çok var. Benim paylaştıklarım TV'imde telefonumda yıllardır kendi kullanıp bildiğim uygulamalardır. Burda bi çıkarım kazancım yok. Tek amaç insanlar teknolojinin nimetlerinden faydalansın istiyorum. Hepsi bu. 1000023122 1000023123 1000023124 1000023125

Çok fazla alternatifiniz var aslında. Forumda arama yaparsanız sanırım ismi VPN.lat olanı beğenenler olduğunu görmüştüm. Şahsen ben Express VPN kullanıyorum hem telefonda hem mi stick cihazda fakat mobil uyumlu olduğu için mi stickte daha rahat kullanabilmek ve ekrana ekleyebilmek için AppCloner ile android box'a uyumlu hale getirip kullanıyorum. Yani olur da onu kurup denemek isterseniz mobil uygulama desteğinden dolayı uygulamayı listede direkt göremez ve sistem uygulamaları altında bulursunuz ancak.

Bunlar dışında android box için deneyimlediğim Octohide VPN de vardı direkt Store ile indirilebilen. Onda da sorun yaşamadım. Fakat sadece express vpn uygulamasını modlu tam sürüm kullandım.

DNS konusunda eğer modem/router üzerinden ayarlamayı bilmiyorsanız cihazın DNS adreslerini tanımlamayabilirsiniz.
Cihazın bağlı olduğu ağ ismine tıkladığınızda aşağı doğru gittikçe DHCP seçeneğini görürsünüz. Ona tıklayıp Statik ile değiştirdiğinizde karşınıza gelecek ekranları ileri diye diye geçerken DNS istediği kısımda kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazarak sonuna kadar gidebilirsiniz ama bilmiyorum ya da yapamam derseniz sadece VPN seçeneklerini deneyin.

Forumda VPN diye arama yaparsanız mutlaka arkadaşlarımızın kullandığı, tecrübe ettiği ve paylaştığı uygulamalara ulaşabilirsiniz. Yorumlara göre tercihinizi yaparsA

Forumda VPN diye arama yaparsanız mutlaka arkadaşlarımızın kullandığı, tecrübe ettiği ve paylaştığı uygulamalara ulaşabilirsiniz. Yorumlara göre tercihinizi yaparsınız.
Öncelikle detaylı ve ilgili yorum için çok teşekürler yol gösterici oldu dediğiniz adımları izleyeceğim iyi Forumlar dilerim çok sağolun

Konuyu görüntüleyenler

Geri