Android TV, Box da Hangi Uygulamaları

Afacan15

Paylaşımcı
Konular
64
Merhaba film sever arkadaşlar.

Android TV, Box, telefon vb. cihazlarda film/dizileri vs. hangi uygulamalardan izliyorsunuz. Kim ne uygulama veya platform kullanıyorsa yazsın. Maksat herkes birbirinden yeni uygulamalar öğrensin. Bu sayede film severler yeni şeyler keşfetmiş olur.

Ayrıca Android TV, telefon vb. cihazlarda film izlerken sorun yaşayanlar, uygulamalar hakkında sıkıntısı olup bilgi edinmek isteyenler sorunlarını ister burda yorumlara açıklayabilir. Mutlaka bir bilen oldukça cevap verip yardımcı olmaya çalışacaktır.

ben android tv box cihazı kullanıyorum
yüklü uygulamalarım bunlar. 1000022907
tarayıcı olarak Brave uygulamasını kullanıyorum gerçekten mükemmel
bütün sitelerdeki reklamları engelliyor

Stremio, CINEMA ve Cloudstream
Bu uygulamalar varsa dizi ve film izlemek sorun değil. Favorim .......cloudstream
Rec tv
BluTV. TV kullanıyorum.
Bildiğiniz depo isimlerini yazabilirsiniz. eklenti ismi phisher repo içindeki indirilecek çok şey orda uhdmovies, torrastream, streamplay bunlar 4k içerikler alt yazılar mevcut arkadaşlar faydalansın.

Android TV, Box, telefon vb. cihazlarda film/dizileri vs. hangi uygulamalardan izliyorsunuz. Kim ne uygulama veya platform kullanıyorsa yazsın. Maksat herkes birbirinden yeni uygulamalar öğrensin. Bu sayede film severler yeni şeyler keşfetmiş olur.

Ayrıca Android TV, telefon vb. cihazlarda film izlerken sorun yaşayanlar, uygulamalar hakkında sıkıntısı olup bilgi edinmek isteyenler sorunlarını ister burda yorumlara açıklayabilir. Mutlaka bir bilen oldukça cevap verip yardımcı olmaya çalışacaktır.

yüklü uygulamalarım bunlar. Ekli dosyayı görüntüle 1366

Bu uygulamalar varsa dizi ve film izlemek sorun değil. Favorim .......cloudstream
Rec tv
BluTV. TV kullanıyorum.
Bildiğiniz depo isimlerini yazabilirsiniz. eklenti ismi phisher repo içindeki indirilecek çok şey orda uhdmovies, torrastream, streamplay bunlar 4k içerikler alt yazılar mevcut arkadaşlar faydalansın.
Brave tvboxa kuruluyormu,ben beceremedim.

STB EMU için ULTİMATE dışında uygulama varsa yardıma ihtiyacım var.Android Tv için.Açık Linki varsa ULTİMATE de olur

Son düzenleme:

yüklü uygulamalarım bunlar. Ekli dosyayı görüntüle 1366

Rec tv
BluTV. TV kullanıyorum.
Stremio ve Cloudstream'i kullanıyorum. Lakin evde güzel bir anfi ve 5.1 sesi açabilecek bir sistem olduğundan artık pek bir işime yaramıyor.
BluTV.TV dediğiniz ayrı bir uygulama mıdır yoksa orjinal paralı olan blutv midir? Bir de Depo ismi dediğinizde belki anlaşılmamış olabilir Cloudstream için depo isimlerinden bahsediyorsunuz sanırım. Eğer repo olarak "megarepo" yazarak eklerseniz bir çok güzel repo'yu da beraberinde kuruyor. Ama önerim farklı bir cihazda yada bilgisayarda noxplayer ile test edip öyle cihaza atmanız.

Stremio
Cloudstream ("KekikAkademi", "megarepo" Repolarını kullanıyorum şimdilik)
REC TV
HDO Box
Kodi (Kendi yerel film dizi ve müzik arşivim için kullanıyorum. Kodi için tema veya eklenti önerileriniz varsa beklerim .)
Inat Box - Inat Pro'yu es geçmek olmazdı tabii ki.

rec tv vpn siz çalışmıyor zanedersem
Sizin mesajınız üzerine telefona indirip baktım. Mor 1 VPN veya onsuz açılmıyor şu anda ama diğer tüm kanallar VPN veya DNS gerektirmeden bende açıldılar. TTNET DSL altyapısı ile denedim.

Android tv:

A.prime, TOD, Blutv
Stremio, HDO, Seyirturk, Cloudsmart
İnat, İnatpro, REC, Gölge, Gpiktv, Roket
Shameltv, Televizo, Tivimate

Konuyu görüntüleyenler

Geri