Android TV, Box da Hangi Uygulamaları

s.a ustadlarım film ve dizi izlemek için iyi uygulamalara ihtiyacım var ne önerebilirsiniz? bu arada apk ları da varsa paylaşırsanız sevinirim tsk ederim simdiden

KekikAkademi'yi eklemek için kekik yazmak yetiyor. Uzun uzadıya yazmaya gerek bile yok.

Çok fazla alternatifiniz var aslında. Forumda arama yaparsanız sanırım ismi VPN.lat olanı beğenenler olduğunu görmüştüm. Şahsen ben Express VPN kullanıyorum hem telefonda hem mi stick cihazda fakat mobil uyumlu olduğu için mi stickte daha rahat kullanabilmek ve ekrana ekleyebilmek için AppCloner ile android box'a uyumlu hale getirip kullanıyorum. Yani olur da onu kurup denemek isterseniz mobil uygulama desteğinden dolayı uygulamayı listede direkt göremez ve sistem uygulamaları altında bulursunuz ancak.

Bunlar dışında android box için deneyimlediğim Octohide VPN de vardı direkt Store ile indirilebilen. Onda da sorun yaşamadım. Fakat sadece express vpn uygulamasını modlu tam sürüm kullandım.

DNS konusunda eğer modem/router üzerinden ayarlamayı bilmiyorsanız cihazın DNS adreslerini tanımlamayabilirsiniz.
Cihazın bağlı olduğu ağ ismine tıkladığınızda aşağı doğru gittikçe DHCP seçeneğini görürsünüz. Ona tıklayıp Statik ile değiştirdiğinizde karşınıza gelecek ekranları ileri diye diye geçerken DNS istediği kısımda kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazarak sonuna kadar gidebilirsiniz ama bilmiyorum ya da yapamam derseniz sadece VPN seçeneklerini deneyin.

Forumda VPN diye arama yaparsanız mutlaka arkadaşlarımızın kullandığı, tecrübe ettiği ve paylaştığı uygulamalara ulaşabilirsiniz. Yorumlara göre tercihinizi yaparsınız.
Hocam hayırlı günler. Bahsettiğiniz appcloner uygulamasında yaptığınız işlem nedir? Yorumunuzdan sonra uygulamayı kurdum. Modlama kısmında "Android Tv ve wear os seçenekleri" isimli bölüm var. Oradan mı yapıyoruz. Deneme yanılma değilde, sizin deneyip test ettiğiniz şekilde faydalanmak isteriz. Teşekkürler şimdiden..

Merhaba arkadaşlar.

Youtube'de film/video izleyen çoğu insan, Google Play Markette, Youtube alternatifi film/video izleme ugulamalarının olmamasından şikayetçi. Olanlarda zaten hep reklam dolu. Bir film izleyeceksiniz ama zırt pırt reklam çıkar. Bana para ver sana reklamsız premium vereyim derler. Bence bu teknoloji çağında herkesin teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya hakkı var. Zaten Google bikaç yıldır 'işe yaramıyor' yalanıyla çoğu işe yarayan uygulamayı marketten kaldırdı. Peki istediğiniz reklamsız Film ve Video hatta aklınıza gelen gelmeyen herçeşit uygulamanın ücretsiz olduğu bir Android Marketinizin olmasını ister misiniz? Hatta Google markette ücretli olan çoğu uygulamayı bile burdan ücretsiz indirebilirsiniz. Evet istiyoruz dediğinizi duydum bile ama istek durumuna göre paylaşım yapacağım.

Not; Fotodaki reklamsız film uygulamaları benim kullandığım favorilerim. Yani en iyileri.

Nette aynı isimde çok uygulama vardır. Orjinalini bilmiyorsanız netten birşey indirmeyin. Çünkü sahte ve vi-rüslü uygulamalar çok var. Benim paylaştıklarım TV'imde telefonumda yıllardır kendi kullanıp bildiğim uygulamalardır. Burda bi çıkarım kazancım yok. Tek amaç insanlar teknolojinin nimetlerinden faydalansın istiyorum. Hepsi bu. Ekli dosyayı görüntüle 1409 Ekli dosyayı görüntüle 1410 Ekli dosyayı görüntüle 1411 Ekli dosyayı görüntüle 1412
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Güvenilir nerden indirebiliriz

Hocam hayırlı günler. Bahsettiğiniz appcloner uygulamasında yaptığınız işlem nedir? Yorumunuzdan sonra uygulamayı kurdum. Modlama kısmında "Android Tv ve wear os seçenekleri" isimli bölüm var. Oradan mı yapıyoruz. Deneme yanılma değilde, sizin deneyip test ettiğiniz şekilde faydalanmak isteriz. Teşekkürler şimdiden..
Merhaba.

https://forum.sinetech.tr/konu/mobil-uygulamayi-android-tv-box-uyumlu-hale-getirme.713/
Bu konuda kullanımını biraz detaylı anlatmıştım. Her uygulamada başarılı olmasa da en azından ben ExpressVpn için net sonuç aldım.

kaliteli donmadan maç izleyebileceğim öneri var mı android tv için?

Geri