dehakan7
Müdavim
- Konular
- 346
Filmplus nereden iniyor acaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Filmplus nereden iniyor acaba
Hangi uygulama driveda varmı sorunsuz mu hocam uygulama banada lazım oyuzdenMaçlar için acestream film içinde cloud başkasına gerek yok
Fimplus uygulamahangi repo
Forumu arastirFilmplus nereden iniyor acaba
sorunsuz hocam 1 yıldır tık demediHangi uygulama driveda varmı sorunsuz mu hocam uygulama banada lazım oyuzden
Buradan lütfens.a cloudstream apk dosyası olan varmı acab
cloudstream ilk kez kullanacam ama repo eklemek gerekiyormujs acaba hangi repoları eklemem gerekli hocam
Bir sayfa geri giderseniz görürsünüz sorunuzun cevabı orada.cloudstream ilk kez kullanacam ama repo eklemek gerekiyormujs acaba hangi repoları eklemem gerekli hocam
kekik akademi yetercloudstream ilk kez kullanacam ama repo eklemek gerekiyormujs acaba hangi repoları eklemem gerekli hocam
cok sagolasın ustadım Allah razı olsunkekik akademi yeter
Addonları eklemeniz gerekiyorMerhaba, Stremio uygulamasının tam olarak ne için olduğunu anlayamadım. Kurdum fakat nafile.
Hdomax gibi olduğunu düşünmüştüm fakat sanırım değil.
Ara yüzü ve hızı çok iyi. Ne iş yapıyor acaba ?
Teşekkürler, yaptım.Addonları eklemeniz gerekiyor
Hocam hayırlı günler. Bahsettiğiniz appcloner uygulamasında yaptığınız işlem nedir? Yorumunuzdan sonra uygulamayı kurdum. Modlama kısmında "Android Tv ve wear os seçenekleri" isimli bölüm var. Oradan mı yapıyoruz. Deneme yanılma değilde, sizin deneyip test ettiğiniz şekilde faydalanmak isteriz. Teşekkürler şimdiden..Çok fazla alternatifiniz var aslında. Forumda arama yaparsanız sanırım ismi VPN.lat olanı beğenenler olduğunu görmüştüm. Şahsen ben Express VPN kullanıyorum hem telefonda hem mi stick cihazda fakat mobil uyumlu olduğu için mi stickte daha rahat kullanabilmek ve ekrana ekleyebilmek için AppCloner ile android box'a uyumlu hale getirip kullanıyorum. Yani olur da onu kurup denemek isterseniz mobil uygulama desteğinden dolayı uygulamayı listede direkt göremez ve sistem uygulamaları altında bulursunuz ancak.
Bunlar dışında android box için deneyimlediğim Octohide VPN de vardı direkt Store ile indirilebilen. Onda da sorun yaşamadım. Fakat sadece express vpn uygulamasını modlu tam sürüm kullandım.
DNS konusunda eğer modem/router üzerinden ayarlamayı bilmiyorsanız cihazın DNS adreslerini tanımlamayabilirsiniz.
Cihazın bağlı olduğu ağ ismine tıkladığınızda aşağı doğru gittikçe DHCP seçeneğini görürsünüz. Ona tıklayıp Statik ile değiştirdiğinizde karşınıza gelecek ekranları ileri diye diye geçerken DNS istediği kısımda kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazarak sonuna kadar gidebilirsiniz ama bilmiyorum ya da yapamam derseniz sadece VPN seçeneklerini deneyin.
Forumda VPN diye arama yaparsanız mutlaka arkadaşlarımızın kullandığı, tecrübe ettiği ve paylaştığı uygulamalara ulaşabilirsiniz. Yorumlara göre tercihinizi yaparsınız.
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Güvenilir nerden indirebilirizMerhaba arkadaşlar.
Youtube'de film/video izleyen çoğu insan, Google Play Markette, Youtube alternatifi film/video izleme ugulamalarının olmamasından şikayetçi. Olanlarda zaten hep reklam dolu. Bir film izleyeceksiniz ama zırt pırt reklam çıkar. Bana para ver sana reklamsız premium vereyim derler. Bence bu teknoloji çağında herkesin teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya hakkı var. Zaten Google bikaç yıldır 'işe yaramıyor' yalanıyla çoğu işe yarayan uygulamayı marketten kaldırdı. Peki istediğiniz reklamsız Film ve Video hatta aklınıza gelen gelmeyen herçeşit uygulamanın ücretsiz olduğu bir Android Marketinizin olmasını ister misiniz? Hatta Google markette ücretli olan çoğu uygulamayı bile burdan ücretsiz indirebilirsiniz. Evet istiyoruz dediğinizi duydum bile ama istek durumuna göre paylaşım yapacağım.
Not; Fotodaki reklamsız film uygulamaları benim kullandığım favorilerim. Yani en iyileri.
Nette aynı isimde çok uygulama vardır. Orjinalini bilmiyorsanız netten birşey indirmeyin. Çünkü sahte ve vi-rüslü uygulamalar çok var. Benim paylaştıklarım TV'imde telefonumda yıllardır kendi kullanıp bildiğim uygulamalardır. Burda bi çıkarım kazancım yok. Tek amaç insanlar teknolojinin nimetlerinden faydalansın istiyorum. Hepsi bu. Ekli dosyayı görüntüle 1409 Ekli dosyayı görüntüle 1410 Ekli dosyayı görüntüle 1411 Ekli dosyayı görüntüle 1412
Merhaba.Hocam hayırlı günler. Bahsettiğiniz appcloner uygulamasında yaptığınız işlem nedir? Yorumunuzdan sonra uygulamayı kurdum. Modlama kısmında "Android Tv ve wear os seçenekleri" isimli bölüm var. Oradan mı yapıyoruz. Deneme yanılma değilde, sizin deneyip test ettiğiniz şekilde faydalanmak isteriz. Teşekkürler şimdiden..
Eyv hocam var ol denerim tşk ederim.işlemci seçiyor bazen daha önce başıma gelmişti, bu linkten bir kaç tane deneyip kendi sisteminize uygun bulabilirsiniz...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
maç dizi film için nasıl bulurumAddonları eklemeniz gerekiyor