Alpsmart AS-512 | AS-514| AS-515| AS-516 Android Tv Box'lar ( Yazılım/Destek )

Dosyayı indirdinizmi.zipten çıkartınca.içinde img vardır diye düşündüm🙂
İndirdim kontrol ettiğimde içersinde .img dosya bulunmamakta servisten rica ettim ilgilenmediler. Cihazı yetkili servise göndermemi istediler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar
Cihaz: AlpSmart AS525-W2
Cihaz açılış ekranında takılı kalıyor.
Amlogic USB Burning Tool ile yüklenebilecek .img uzantılı orijinal ve güncel yazılım dosyasına ihtiyacım var.
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
aynı durum bende de var çözebilen oldumu acaba saygılar.

teşekkür ederim burdakilerin genelini denedim ya kumanda tutmuyor yada kırmızı ışıkta kalıyor.Ama cihaza zarar vermedi hiçbiri.Tanix iyi ama sonra alpsmart yazılımını usb den yükleyince açmıyor.

Alpsmart AS-516 yazilim günceleme için firma bile iletişim geçtim son güncel yazılım diyorlar. Android 12 ve sistem geride gerçekten lisanli tivigo gibi yazılımları çalıştırmam ve wep tarayıcı apk varmıdır

Alpsmart yazılım 514 zip çıkışında serup dosyası yok güncellenen zip çıkış sstup varsa yardım lütfen

Cluestream eklentileri sürekli Manuel güncelleme istiyor yada Manuel tekek tek sil ekle diyor TV box da eski eklentisi yüklüyorum DragonTv yokken mobilde var neden acaba bilgisi olan bilgi verirseniz sevinirim

Bende as516 var benim sorunum YouTube giriyorum herhangi bir video açtığımda 10 sn sonra YouTube atıyor attığında uygulamalardaki hiçbir APK açmıyor ayrıca YouTube girilmiyor makineyi birkaç defa açıp kapatmak gerekiyor bu konuda yardım istiyorum

Bende as516 var benim sorunum YouTube giriyorum herhangi bir video açtığımda 10 sn sonra YouTube atıyor attığında uygulamalardaki hiçbir APK açmıyor ayrıca YouTube girilmiyor makineyi birkaç defa açıp kapatmak gerekiyor bu konuda yardım istiyorum
İlk mesajdaki z8 pro yazılımını yükleyin sorununuz düzelir.

Bulaşmayın ,Alpsmart boxlara yazılım desteği yok gibi.Bir önceki as 565X3 amlogic cihaza yazılım verildi indrenlerde cihazlar sapıttı.Destek istedik Ota düzeltme yazılımı vermediler.Yazılım atalım dedik sorumluluk bizde yükleyelim onada gelmiyorlar.
Smart veya Tizen YouTube var box için Tekkan arkadaşımız vermişti.Onları deneyin.

Son düzenleme:
Bende as516 var ve sürekli google play bağlantı hatası verip çalışmıyor.bir de bluetut kulaklık bağlandığım da kumandayla google asistan işlevini yitiriyor.her defasında uygulamalardan google play veri sil yapıp yeniden google hesabıyla giriş yapmam gerekiyor.aynı şekilde her cihazı açtığımda kumanda eşleşmesi kaldırıp yeniden eşleştirmem gerekiyor.bunlar can sıkan sorunlar malesef.

Son düzenleme:
Makinem as516
Uygulamadan güncellemeleri yaptım ama sorunlar devam ediyor
1- YouTube vidoe izlerken bir anda atıyor YouTube girmiyor açmıyor her defasında makine açıp kapatmak zorunda kaliyorum
2- YouTube atdigi zaman uygulama APK (inattv vs.)lar çalışmıyor
3- bazı apk yüklüyorum ama açmıyor çalışmıyor
4-google play store siliyorum yeni kuruyor çalışıyor sonra hata mesajı veriyor calismiyor
4- yeni sürüm yazılım güncellemesi gerekiyor artık
5- eski Çin android tv box makinede bütün APK sorunsuz calisiyordu
Şimdilik sorunlarım bunlar yardım bekliyorum yerli malli alım dedik piskanlik duymaya başladım

Ayrıca APK uygulamalarda atmaya başladı uygulama atılmadan sonra hiçbir APK ve YouTube girmiyor makineyi açıp kapatılmak gerekiyor

Makinem as516
Uygulamadan güncellemeleri yaptım ama sorunlar devam ediyor
1- YouTube vidoe izlerken bir anda atıyor YouTube girmiyor açmıyor her defasında makine açıp kapatmak zorunda kaliyorum
2- YouTube atdigi zaman uygulama APK (inattv vs.)lar çalışmıyor
3- bazı apk yüklüyorum ama açmıyor çalışmıyor
4-google play store siliyorum yeni kuruyor çalışıyor sonra hata mesajı veriyor calismiyor
4- yeni sürüm yazılım güncellemesi gerekiyor artık
5- eski Çin android tv box makinede bütün APK sorunsuz calisiyordu
Şimdilik sorunlarım bunlar yardım bekliyorum yerli malli alım dedik piskanlik duymaya başladım
Ayrıca APK uygulamalarda atmaya başladı uygulama atılmadan sonra hiçbir APK ve YouTube girmiyor makineyi açıp kapatılmak gerekiyor
Bu sorunları aşmanın tek yolu yazılımı değiştirmektir. İlk mesajda ilgili yazılımlar verilmiştir.

4G/64G Android Tv Box | AS-516​

Cihazım var yeni aldım ama olay store den dahi uygulama indiremiyordum Google play kitlenmiş gibiydi sınırlı erişim vardı play hesabıma dahi giremiyordum sadece 3 5 app indirmeye izin veriyordu bende play storeyi sildim lucky patcher ile modlu versiyonunu kurdum fakat çalışmadı benim cihaza farklı bir rom kurma şansım varmı muadillerinden kendi sitesinde indirme yok veya geri nasıl yükleyebilirim play storeyi fabrika ayarlarına çevirdim yinede gelmedi yardımcı olma şansınız varmı şimdiden teşekkürler

4G/64G Android Tv Box | AS-516​

Cihazım var yeni aldım ama olay store den dahi uygulama indiremiyordum Google play kitlenmiş gibiydi sınırlı erişim vardı play hesabıma dahi giremiyordum sadece 3 5 app indirmeye izin veriyordu bende play storeyi sildim lucky patcher ile modlu versiyonunu kurdum fakat çalışmadı benim cihaza farklı bir rom kurma şansım varmı muadillerinden kendi sitesinde indirme yok veya geri nasıl yükleyebilirim play storeyi fabrika ayarlarına çevirdim yinede gelmedi yardımcı olma şansınız varmı şimdiden teşekkürler
Dışarıdan indirip kurmayı denediniz mi.?

Geri