Alpsmart AS-512 | AS-514| AS-515| AS-516 Android Tv Box'lar ( Yazılım/Destek )

Cihazi ilk gunden internete bagladim ve otomotik guncellendi.guncelleme versiyonu RZX.V01.20240105.2309

Abi fabrika yazilimin bulamiyorum(esgi)
Reis biz bu şekilde bu sorunu çözemeyiz. Söylediğim şeyleri yapmıyor , sorduğum şeylere farklı cevap veriyorsunuz. En başa dönmek zorunda kalıyoruz. Şİmdi önce den söylediğim şeyi tekrar ediyorum , cihazı fabrika ayarlarına getirin, tarih saat ayarlarını GMT+03:00 yapın hepsi bu. Lütfen bunları yaptım olmuyor demeyin, tıkanıp kalıyoruz.

Bu H96 max rk3528 8k android 13. Satin almayin! Satin aldikdan bir hafta sonra bir guncelleme geldi. Kendi kendine yuklendi. Bundan sonra, saat 3 saat oncesine sifirlandi. Bir cok uygulama bu yuzden duzgun calismaq istemiyor!!!!!!!! 1 yil bu sorunu bulamiyorum. Bir cok insan benimle ayni fikirde

Sayın tekkan öncelikle hayırlı bayramlar dilerim.benim alpsmart as516 da şöyle bir sorun var kumanda bluetooth tanımlı,ayrıca cihazda bluetooth kulaklık takılı bundan dolayı mı yoksa uygulamalardan mı kaynaklı bilmiyorum ama kumanda hem çok yavaş hemde direk cihazın alıcı kısmına tutmayınca çalışmıyor malesef.bu kumanda bağlantısıyla ilgili bir ayar varımdır acaba? Teşekkürler.

Sayın tekkan öncelikle hayırlı bayramlar dilerim.benim alpsmart as516 da şöyle bir sorun var kumanda bluetooth tanımlı,ayrıca cihazda bluetooth kulaklık takılı bundan dolayı mı yoksa uygulamalardan mı kaynaklı bilmiyorum ama kumanda hem çok yavaş hemde direk cihazın alıcı kısmına tutmayınca çalışmıyor malesef.bu kumanda bağlantısıyla ilgili bir ayar varımdır acaba? Teşekkürler.
Hayırlı bayramlar üstad. Aynı şekilde bende de kumanda haricinde soundbar bağlı . bir sorun yaşamadım açıkcası. Bağlı cihazların eşleşmesini sonlandırıp , tekrar eşleme yapın düzelecekmi bakalım.

Hocam çok rahatsız ediyorum kusra bakmayın. Ama ben bu alpsmart as 516 dan trt 1 4k yayını izleye bilirmiyim uygulamalardan bir türlü açamadım.

Hocam çok rahatsız ediyorum kusra bakmayın. Ama ben bu alpsmart as 516 dan trt 1 4k yayını izleye bilirmiyim uygulamalardan bir türlü açamadım.
Estağfurullah üstad. 3840x2160 25fps olarak gelen yayınları izlersiniz fazlasında cihaz bayılır. Bahsettiğiniz uygulama nedir ?

Bahsettiğim uygulama dezor, vavoo vs uygulamalar dan dezor üzerinden hy300 projeksiyon mesela açabiliyorum ama box da açılmıyor trt1 4k
Bahsettiğiniz uygulamalar da hiç denemedim üstad. Boxta yayın 50 fps ise açmaz. Mesala Televizo da 50 fps açar ama, 5-10 fps verir . izleyemezsiniz yani.

Arkadaşlar
Cihaz: AlpSmart AS525-W2
Cihaz açılış ekranında takılı kalıyor.
Amlogic USB Burning Tool ile yüklenebilecek .img uzantılı orijinal ve güncel yazılım dosyasına ihtiyacım var.
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?

Geri