Alpsmart AS-512 | AS-514| AS-515| AS-516 Android Tv Box'lar ( Yazılım/Destek )

Evet,bazi uygulamalar. Disney+. Hulu. calismiyor. Gloudstream tam dolu calismiyor.

Evet,bazi uygulamalar. Disney+. Hulu. calismiyor. Gloudstream tam dolu calismiyor.
Bunlar cihazınızın lisanssız oluşundan kaynaklı sorunlar olabilir. Yazılım değiştirmek bu sorunları çözeceğini sanmıyorum.

Abi eski yazilimda aynisi kibi uygulamalar calismiyor
Ben de onu diyorum yazılım ile ilgili değil, sorun uygulamalarda . Lisanssız cihazlarda netflix vs uygulamalar artık çalışmayabiliyor. Ya da cihazı sıfırlamayı dene tekrar konuşalım üstüne.

Saat 4 saat geri gun ve yil dogrudur
Bak şimdi yavaş yavaş gerçek soruna yaklaşıyoruz :) Saat ayarı yanlış ise bazı uygulamalar çalışmaz , internet bağlantınızı kontrol edin hatası alırsınız. Ayarlar dan Saat ve tarihi Oto ya getirin .

Abi hepsini yapiyorum malesef
Şimdi en baştan başlayalım . Cihaz içinde sistem saati mi yanlış , cihazın ekranında mı yanlış gösteriyor ?
Tarih saat ayarlarının ve cihazın ön ekran resmini buraya koyabilirsen bakalım.

kullanıyorum, her kurduğum eklenti buradan. Sorunum sesin az olması kaynaklı. Atıyorum televizyonun kendi uygulaması ( diyelim Youtube ) üzerinden sesi 17'ye getirmem gerekiyor ise duymak için, box içindeki uygulmada 50 civarına çıkmam gerekiyor.

Bunun sebebine dair bir çıkarım, öneriniz olur mu acaba ?

kullanıyorum, her kurduğum eklenti buradan. Sorunum sesin az olması kaynaklı. Atıyorum televizyonun kendi uygulaması ( diyelim Youtube ) üzerinden sesi 17'ye getirmem gerekiyor ise duymak için, box içindeki uygulmada 50 civarına çıkmam gerekiyor.

Bunun sebebine dair bir çıkarım, öneriniz olur mu acaba ?
Bunun cihazla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. ( Homatics cihazlarda ses aksine yüksektir. ) Tv de youtube vs. izlerken kaynak direk kendisi olduğu için ses ayarları ona göre yapılmıştır. Tv box vs. ise harici kaynaktır. Giriş-çıkış ses ayarları buna göredir. Dediğiniz aynı şey bende de olmaktadır . Çözümü var ( Fabrika menüsü )yanlız uğraşmaya değmez. Tavsiye olarak tv sesini 100 yapın , sesi tv boxtan açıp kapatın. Ya da ayarlardan ses kontrolünü Google tv yerine Hdmi cec yapın , sesi tv kumandasıyla açıp kapatın.

Son düzenleme:
Kumanda ayarı yapılı, her iki kumanda da televizyonun sesini açıp kapatıyor. Hdmi cec açık.

Teşekkür ederim, ilgi ve bilgiler için...

Bakin bu gun ne yapdim, Adguard reklam engelleyici uygulamasini indirip aktif etdim. Saat duzgun calismaya basladi. Bu neden oluyor

Son düzenleme:
Bakin bu gun ne yapdim, Adguard reklam engelleyici uygulamasini indirip aktif etdim. Saat duzgun calismaya basladi. Bu neden oluyor
edit:
Yazılım diye girdik reklam engelleyici den çıktık. Hiçbir fikrim yok deyip konudan uzaklaşırdım ama , bu durum patolojik bir durum. incelenmesi gerekir :)

Son düzenleme:
Esgi yazilimi. Boxput.com dan indirdim H96 Max RK3528 ota 20230630 1201. Su anda kullandigim yazilim. RZX.V01.20240105.2309

Son düzenleme:

Geri