Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şu an cihaz da çalışmayan bir şey var mı ?Abi sorunlu bir cihazdi
Bunlar cihazınızın lisanssız oluşundan kaynaklı sorunlar olabilir. Yazılım değiştirmek bu sorunları çözeceğini sanmıyorum.Evet,bazi uygulamalar. Disney+. Hulu. calismiyor. Gloudstream tam dolu calismiyor.
Ben de onu diyorum yazılım ile ilgili değil, sorun uygulamalarda . Lisanssız cihazlarda netflix vs uygulamalar artık çalışmayabiliyor. Ya da cihazı sıfırlamayı dene tekrar konuşalım üstüne.Abi eski yazilimda aynisi kibi uygulamalar calismiyor
Bak şimdi yavaş yavaş gerçek soruna yaklaşıyoruzSaat 4 saat geri gun ve yil dogrudur
Saat dilimini GMT+03:00 yap .. En başta söyleyeceğin şeyi en sonda söyledin , bize neler anlattırdın reisSaat 4 saat geri gun ve yil dogrudur
Şimdi en baştan başlayalım . Cihaz içinde sistem saati mi yanlış , cihazın ekranında mı yanlış gösteriyor ?Abi hepsini yapiyorum malesef
Bunun cihazla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. ( Homatics cihazlarda ses aksine yüksektir. ) Tv de youtube vs. izlerken kaynak direk kendisi olduğu için ses ayarları ona göre yapılmıştır. Tv box vs. ise harici kaynaktır. Giriş-çıkış ses ayarları buna göredir. Dediğiniz aynı şey bende de olmaktadır . Çözümü var ( Fabrika menüsü )yanlız uğraşmaya değmez. Tavsiye olarak tv sesini 100 yapın , sesi tv boxtan açıp kapatın. Ya da ayarlardan ses kontrolünü Google tv yerine Hdmi cec yapın , sesi tv kumandasıyla açıp kapatın.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.kullanıyorum, her kurduğum eklenti buradan. Sorunum sesin az olması kaynaklı. Atıyorum televizyonun kendi uygulaması ( diyelim Youtube ) üzerinden sesi 17'ye getirmem gerekiyor ise duymak için, box içindeki uygulmada 50 civarına çıkmam gerekiyor.
Bunun sebebine dair bir çıkarım, öneriniz olur mu acaba ?
edit:Bakin bu gun ne yapdim, Adguard reklam engelleyici uygulamasini indirip aktif etdim. Saat duzgun calismaya basladi. Bu neden oluyor
Bu yazılım fabrika orjinal yazılım mı , farklı yazılım yükledin mi cihaza ?Sorun yazilimda