Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Deneyin olmazsa başka bir yöntem var, onunla çözeriz inşallah.Teşekkü ederim. Deneyim olmazsa size tekrar yazarım..
Apk markete arada bir girip, manuel olarak güncelleme varsa yüklemek gerekir. güncelleme uyarısı vermiyor sanırım.Sayın tekkan belirttiğiniz gibi max tv güncelleyince bağlantı sorunu çözüldü ve içerik geldi,teşekkürler.zaten içeriği az çok tahmin ettiğimden çok da önemsememiştim ama en azından aklımdan çıkmış oldu.bu arada uygulama neden hiç güncelleme uyarısı vermedi onuda anlamadım.tekrar teşekkürler.
İyi akşamlar dün dediğiniz talimati uyguladım ama olmadı diğer yöntem var demiştiniz yardımcı olur musunuz?Deneyin olmazsa başka bir yöntem var, onunla çözeriz inşallah.
Yok üstad böyle bir uyarı vermez . dediğim gibi sitesinden cihazınıza ait dosyayı indirip ,manuel güncelleme yapacaktınız.Güncel olduğu için güncelleme almıyor. O yüzden dosya yüklenmiyor.
Bunda ısrar etme sebebim 2. yöntemin çok daha karışık olması üstad.Oldu çok teşekkür ederim işin rast gitsin inşallah.
Tabi buyrun üstad , bildiğim bir şey ise yardımcı olurum.Anladım teşekkür ederim bu arada bir şey daha sormak istiyorum vavoo uygulaması hakkında
Bilmediğim yerden geldiVavooyu kuramadım nasıl kurabilirim
Bunada ben cevap vereyim sinetech drive dan vavo uygulamasını kurun ve bundle ekleyin eğer Türkiye'de yaşıyorsanız vpn ile sorunsuz çalışıyor.Youtube da sinetech kanalında videosu var izleye izleye kolayca yapabilirsiniz.Vavooyu kuramadım nasıl kurabilirim
üstadım tanix tx3 mini androis 8 bulabilirmiyizSelamlar
Aşağıda yazılı olan cihazlarla ilgili her şeyi sorabilirsiniz.Cihazların hepsi aynı işlemciyi kullanmaktadır.
Aralarındaki fark : Ram ve Depolama Kapasiteleridir.
Cihazların artıları eksileri
Artıları : Fiyat/Performans ( 1.400>2.000 ) arası. Air mouse kumanda
Eksileri : Aşırı ısınma ( 60>85 derece ) 'Lisans'sız olması ( Kısıtlı uygulamalar ) Düşük seviye donanım
Cihazların farklı marka müadillleri ve yazılımları bu başlık altında paylaşılacaktır.
Müadil cihazların yazılımları tarafımca denenip, o şekilde eklenmektedir.
Denk geldiğiniz yazılım olursa , bana bildirin link bırakın incelerim. Kafanıza takılanları sormaktan çekinmeyin.
Yazılım yüklemek riskli bir iştir. Sorumluluk yükleyen kişiye aittir.
Alpsmart Destek Sayfası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sunplus Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar S2/S4/S6 )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Vontar Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar DQ06 Tv Stick /H1/H618)
Slimboxtv ( Muadil Cihazlar Z8 Pro )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.( AS-514 cihaza yüklediğim yazılım )
Tanix Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar TX68 )
Slimboxtv ( Muadil Cihazlar P7 )
Bu liste çok uzun zamanla eklenecektir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cihaz Modelleri
2G/16G Android Tv Box | AS-512
4G/32G Android Tv Box | AS-514
2G/16G Anroid Tv Stick | AS-515
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4G/64G Android Tv Box | AS-516
Öne Çıkan Özellikler
CPU Allwinner H618 Quad core ARM CortexTM-A53 64-bit GPU Yüksek Performanslı Multi-Core G31 GPU,OpenGL ES3.2/Vulkan 1.1 desteği Ram 2/4-GB Hafıza 16/32/64-GB WiFi WIFI6: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5.8G+BT5.X Kumanda Air Mouse özellikli Bluetooth Sesli Kumanda
Teknik Özellikler
İşletim Sistemi Android 12.0 Dekoder Formatları H.265 [email protected] decoder up to 4K@60fps or 6K@30fps
AVS2 JiZhun 10bit decoder up to 4K@60fps
H.264 BP/MP/[email protected] decoder up to 4K30fps
Multi-format 1080p@60fps video playback formats,
including H.264 BP/MP/HP, H.263 BP, VP8, MPEG-1 MP/HL,
MPEG-2 MP/HL, MPEG-4 SP/ASP@L5, AVS+/AVS JiZhun,Medya formatları RM,RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV Musik formatları MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AMR, RA, WAV Foto formatları HD JPEG/BMP/GIF/PNG HDR HDR10 and HLG , SDR ve HDR Desteği HDD Dosya Sistemi FAT16/FAT32/NTFS Alt Yazı Desteği SRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB UHD Video Çıkışı 4K (3840×2160 pixel ) Dil Desteği Türkçe/ English/French/German/Spanish/Italian vs çoklu dil desteği Kablosuz Dual Yerleşik Anten Mouse/ Keyboard 2.4GHz USB dongle üzerinden 2.4GHz kablosuz fare ve klavye desteği HDMI HDMI 2.0a up to 4k2k Output with HDR, CEC USB Port 2*USB 2.0 Kart Okuyucu 1*TF Kart / 128GB desteği Güç Işığı x? Besleme 5V@2A Adaptör
Öneri - Vpnsiz vavoo yayınları m3uTeşekkür ederim. Yardımlarınız için sağolun.
Burada olması lazım bir bak istersen üstad.üstadım tanix tx3 mini androis 8 bulabilirmiyiz