Alpsmart AS-512 | AS-514| AS-515| AS-516 Android Tv Box'lar ( Yazılım/Destek )

Sayın tekkan belirttiğiniz gibi max tv güncelleyince bağlantı sorunu çözüldü ve içerik geldi,teşekkürler.zaten içeriği az çok tahmin ettiğimden çok da önemsememiştim ama en azından aklımdan çıkmış oldu.bu arada uygulama neden hiç güncelleme uyarısı vermedi onuda anlamadım.tekrar teşekkürler.

Sayın tekkan belirttiğiniz gibi max tv güncelleyince bağlantı sorunu çözüldü ve içerik geldi,teşekkürler.zaten içeriği az çok tahmin ettiğimden çok da önemsememiştim ama en azından aklımdan çıkmış oldu.bu arada uygulama neden hiç güncelleme uyarısı vermedi onuda anlamadım.tekrar teşekkürler.
Apk markete arada bir girip, manuel olarak güncelleme varsa yüklemek gerekir. güncelleme uyarısı vermiyor sanırım.

Güncel olduğu için güncelleme almıyor. O yüzden dosya yüklenmiyor.
Yok üstad böyle bir uyarı vermez . dediğim gibi sitesinden cihazınıza ait dosyayı indirip ,manuel güncelleme yapacaktınız.

Anladım teşekkür ederim bu arada bir şey daha sormak istiyorum vavoo uygulaması hakkında

Vavooyu kuramadım nasıl kurabilirim
Bilmediğim yerden geldi :) vavoo yu hiç kullanmadım inanın . forum içi arama yaparsanız ,bildiğim kadarıyla bununla ilgili birçok konu mevcut . kusura bakmayın yardımcı olamadığım için.

Vavooyu kuramadım nasıl kurabilirim
Bunada ben cevap vereyim sinetech drive dan vavo uygulamasını kurun ve bundle ekleyin eğer Türkiye'de yaşıyorsanız vpn ile sorunsuz çalışıyor.Youtube da sinetech kanalında videosu var izleye izleye kolayca yapabilirsiniz.
bu arada ben vpn olarak ücretli kaspersky vpn kullanıyorum kablolu bağlantı da çalışmıyor ama vifi 5 ghz ile oldukça iyi.aylık 70 senelik 400 lira gibi rakamdı sanırım.tabi ücretsiz vpn lerde vardır ama ben kota mota uğraşmak istemediğim için böyle bir yol tercih ettim.tabi uygun fiyatlı diye bunu söylüyorum yoksa çok daha iyi vpn ler mevcut.

Selamlar

Aşağıda yazılı olan cihazlarla ilgili her şeyi sorabilirsiniz.💬 Cihazların hepsi aynı işlemciyi kullanmaktadır.
Aralarındaki fark : Ram ve Depolama Kapasiteleridir.

Cihazların artıları eksileri
Artıları
: Fiyat/Performans ( 1.400>2.000 ) arası. Air mouse kumanda
Eksileri : Aşırı ısınma ( 60>85 derece ) 'Lisans'sız olması ( Kısıtlı uygulamalar ) Düşük seviye donanım

Cihazların farklı marka müadillleri ve yazılımları bu başlık altında paylaşılacaktır.

Müadil cihazların yazılımları tarafımca denenip, o şekilde eklenmektedir.
Denk geldiğiniz yazılım olursa , bana bildirin link bırakın incelerim. Kafanıza takılanları sormaktan çekinmeyin.

⚠️ Yazılım yüklemek riskli bir iştir. Sorumluluk yükleyen kişiye aittir. ⚠️

Alpsmart Destek Sayfası ✔️

Sunplus Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar S2/S4/S6 ) ✔️

Vontar Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar DQ06 Tv Stick /H1/H618) ✔️

Slimboxtv ( Muadil Cihazlar Z8 Pro ) ✔️
( AS-514 cihaza yüklediğim yazılım )
Tanix Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar TX68 ) ✔️

Slimboxtv ( Muadil Cihazlar P7 ) ✔️

Bu liste çok uzun zamanla eklenecektir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Cihaz Modelleri

📺 2G/16G Android Tv Box | AS-512

📺 4G/32G Android Tv Box | AS-514

📺 2G/16G Anroid Tv Stick | AS-515

📺 4G/64G Android Tv Box | AS-516

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öne Çıkan Özellikler

CPUAllwinner H618 Quad core ARM CortexTM-A53 64-bit
GPUYüksek Performanslı Multi-Core G31 GPU,OpenGL ES3.2/Vulkan 1.1 desteği
Ram2/4-GB
Hafıza16/32/64-GB
WiFiWIFI6: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5.8G+BT5.X
KumandaAir Mouse özellikli Bluetooth Sesli Kumanda

Teknik Özellikler

İşletim SistemiAndroid 12.0
Dekoder FormatlarıH.265 [email protected] decoder up to 4K@60fps or 6K@30fps
AVS2 JiZhun 10bit decoder up to 4K@60fps
H.264 BP/MP/[email protected] decoder up to 4K30fps
Multi-format 1080p@60fps video playback formats,
including H.264 BP/MP/HP, H.263 BP, VP8, MPEG-1 MP/HL,
MPEG-2 MP/HL, MPEG-4 SP/ASP@L5, AVS+/AVS JiZhun,
Medya formatlarıRM,RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV
Musik formatlarıMP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AMR, RA, WAV
Foto formatlarıHD JPEG/BMP/GIF/PNG
HDRHDR10 and HLG , SDR ve HDR Desteği
HDD Dosya SistemiFAT16/FAT32/NTFS
Alt Yazı DesteğiSRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB
UHD Video Çıkışı4K (3840×2160 pixel )
Dil DesteğiTürkçe/ English/French/German/Spanish/Italian vs çoklu dil desteği
KablosuzDual Yerleşik Anten
Mouse/ Keyboard2.4GHz USB dongle üzerinden 2.4GHz kablosuz fare ve klavye desteği
HDMIHDMI 2.0a up to 4k2k Output with HDR, CEC
USB Port2*USB 2.0
Kart Okuyucu1*TF Kart / 128GB desteği
Güç Işığıx?
Besleme5V@2A Adaptör
üstadım tanix tx3 mini androis 8 bulabilirmiyiz

Geri