Alpsmart AS-512 | AS-514| AS-515| AS-516 Android Tv Box'lar ( Yazılım/Destek )

tekkan

Paylaşımcı
Konular
54
Selamlar

Aşağıda yazılı olan cihazlarla ilgili her şeyi sorabilirsiniz.💬 Cihazların hepsi aynı işlemciyi kullanmaktadır.
Aralarındaki fark : Ram ve Depolama Kapasiteleridir.

Cihazların artıları eksileri
Artıları
: Fiyat/Performans ( 1.400>2.000 ) arası. Air mouse kumanda
Eksileri : Aşırı ısınma ( 60>85 derece ) 'Lisans'sız olması ( Kısıtlı uygulamalar ) Düşük seviye donanım

Cihazların farklı marka müadillleri ve yazılımları bu başlık altında paylaşılacaktır.

Müadil cihazların yazılımları tarafımca denenip, o şekilde eklenmektedir.
Denk geldiğiniz yazılım olursa , bana bildirin link bırakın incelerim. Kafanıza takılanları sormaktan çekinmeyin.

⚠️ Yazılım yüklemek riskli bir iştir. Sorumluluk yükleyen kişiye aittir. ⚠️

Alpsmart Destek Sayfası ✔️

Sunplus Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar S2/S4/S6 ) ✔️

Vontar Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar DQ06 Tv Stick /H1/H618) ✔️

Slimboxtv ( Muadil Cihazlar Z8 Pro ) ✔️
( AS-514 cihaza yüklediğim yazılım )
Tanix Destek Sayfası ( Muadil Cihazlar TX68 ) ✔️

Slimboxtv ( Muadil Cihazlar P7 ) ✔️

Bu liste çok uzun zamanla eklenecektir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Cihaz Modelleri

📺 2G/16G Android Tv Box | AS-512

📺 4G/32G Android Tv Box | AS-514

📺 2G/16G Anroid Tv Stick | AS-515

📺 4G/64G Android Tv Box | AS-516

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öne Çıkan Özellikler

CPUAllwinner H618 Quad core ARM CortexTM-A53 64-bit
GPUYüksek Performanslı Multi-Core G31 GPU,OpenGL ES3.2/Vulkan 1.1 desteği
Ram2/4-GB
Hafıza16/32/64-GB
WiFiWIFI6: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5.8G+BT5.X
KumandaAir Mouse özellikli Bluetooth Sesli Kumanda

Teknik Özellikler

İşletim SistemiAndroid 12.0
Dekoder FormatlarıH.265 [email protected] decoder up to 4K@60fps or 6K@30fps
AVS2 JiZhun 10bit decoder up to 4K@60fps
H.264 BP/MP/[email protected] decoder up to 4K30fps
Multi-format 1080p@60fps video playback formats,
including H.264 BP/MP/HP, H.263 BP, VP8, MPEG-1 MP/HL,
MPEG-2 MP/HL, MPEG-4 SP/ASP@L5, AVS+/AVS JiZhun,
Medya formatlarıRM,RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV
Musik formatlarıMP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AMR, RA, WAV
Foto formatlarıHD JPEG/BMP/GIF/PNG
HDRHDR10 and HLG , SDR ve HDR Desteği
HDD Dosya SistemiFAT16/FAT32/NTFS
Alt Yazı DesteğiSRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB
UHD Video Çıkışı4K (3840×2160 pixel )
Dil DesteğiTürkçe/ English/French/German/Spanish/Italian vs çoklu dil desteği
KablosuzDual Yerleşik Anten
Mouse/ Keyboard2.4GHz USB dongle üzerinden 2.4GHz kablosuz fare ve klavye desteği
HDMIHDMI 2.0a up to 4k2k Output with HDR, CEC
USB Port2*USB 2.0
Kart Okuyucu1*TF Kart / 128GB desteği
Güç Işığıx?
Besleme5V@2A Adaptör

Son düzenleme:
Slimbox TV de uygun yazılımı var.AOSP ve ATV olarak.ama orjinal yazılımındaki görüntü kalitesi daha iyiydi gibime geliyor hep😀
Slimbox yazılımları da eklenecek listeye . Dün AS-514 modelini aldım ,ilk yaptığım şey yazılımını değiştirmek oldu :)

Bozulsada Degistirsem Diyorum Bozulmuyor 64 gb sd card taktim jet oldu mubarek real racing 3 bile donmadan kasmadan oynuyor Benim yegenim guncelleme almasada hizli calisiyor
Ben bozmak için elimden geleni yapıyorum. bu konuda çok başarılıyım :)

Ben bozmak için elimden geleni yapıyorum. bu konuda çok başarılıyım :)
Boşver bozulmasın🙂yerine alacağın cihazda aynı işi yapacak.belkide yapamayacak😃garantisi devam ediyorsa servis olayınıda sevdim.bende bir sorun çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 4 günde yapılıp geri gelmişti.sağolsun ilgililerdi.

Boşver bozulmasın🙂yerine alacağın cihazda aynı işi yapacak.belkide yapamayacak😃garantisi devam ediyorsa servis olayınıda sevdim.bende bir sorun çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 4 günde yapılıp geri gelmişti.sağolsun ilgililerdi.
Benim garanti ile pek işim olmuyor üstad. Aldığım gün içini dışını açar kurcalarım. servisi benim nasıl olsa :)

Tv box'lara şimdilik 2/4 gb yeterli bence . yaptığı işler belli sonuçta.
Bencede yeterli 2gb rem cocuklar oyun istiyor emulator kurmak gerekiyor ps2 emulatoru 4gb remde bazi oyunlarda kasiyor 8gb rem olsa belki ps3oyunlarini bile acacak 500 gb harici ssd gucu ayri adaptorden alcak kucuk fan sogutmasi isinmamasi icin olur aslindada degmez oyun icin ayri konsol var ps3 ps2 yegenler gelince onda oynuyorlar 1tb hardiskke yukledim ps3 ps2 oyunlarini

Bencede yeterli 2gb rem cocuklar oyun istiyor emulator kurmak gerekiyor ps2 emulatoru 4gb remde bazi oyunlarda kasiyor 8gb rem olsa belki ps3oyunlarini bile acacak 500 gb harici ssd gucu ayri adaptorden alcak kucuk fan sogutmasi isinmamasi icin olur aslindada degmez oyun icin ayri konsol var ps3 ps2 yegenler gelince onda oynuyorlar 1tb hardiskke yukledim ps3 ps2 oyunlarini
İşlemcinin yetersiz kaldığı yerde , ram 50 gb bile olsa pek faydası olmaz üstad .

Benim garanti ile pek işim olmuyor üstad. Aldığım gün içini dışını açar kurcalarım. servisi benim nasıl olsa :)
Hatırladım sizi yardımcı olmuştunuz😃benim cihazın adaptör girişinde sorun vardı.garanti devam ediyor ama yazılımını değiştirdiğim için bakıp bakmayacaklarını whatsaptan bir türlü soramadım.usb girişinden çalışıyor.cihazda bir sıkıntı çıkarmı yakalamışken sorayım.ilk aldığımda tivimatede 7 kanalı aynı anda rahat izliyordum şimdi 5 kanaldan sonrası verimli değil.acaba adaptör kullanmadığım için olabilirmi.

Hatırladım sizi yardımcı olmuştunuz😃benim cihazın adaptör girişinde sorun vardı.garanti devam ediyor ama yazılımını değiştirdiğim için bakıp bakmayacaklarını whatsaptan bir türlü soramadım.usb girişinden çalışıyor.cihazda bir sıkıntı çıkarmı yakalamışken sorayım.ilk aldığımda tivimatede 7 kanalı aynı anda rahat izliyordum şimdi 5 kanaldan sonrası verimli değil.acaba adaptör kullanmadığım için olabilirmi.
Normal kullanım da sıkıntı olacağını sanmıyorum . ( harici disk vs. ) takılmadıkça. Tivimate'i bir kez bile kullanmadım , o yüzden birşey söyleyemem. Adaptörden olduğunu sanmıyorum.

Hocam merhabalar tv boxlarda en iyi işlemci hangisidir size göre yani bir tv box almayı düşünüyorum ama kasma donma olmasın istiyorum hangi işlemcili cihazları tercih etmeliyim sizce ? Bilgi verirseniz çok sevinirim

Hocam merhabalar tv boxlarda en iyi işlemci hangisidir size göre yani bir tv box almayı düşünüyorum ama kasma donma olmasın istiyorum hangi işlemcili cihazları tercih etmeliyim sizce ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Size en iyi işlemciyi deneyimlemediğim için , sadece kağıt üzerinde karşılaştırma yapıp söyleyebilirim. bunun için de küçük bir araştırma yapmam gerekir. Ayrıca kasma donma ,sizin kullanım senaryonuzla doğru orantılıdır. standart bir kullanıcı iseniz şu an piyasada fiyat-performans cihazları işinizi fazlasıyla görecektir.

Geri