Aldım ama pişman oldum dediğiniz teknoloji ürünü hangisi?

Doktorlar bi ara çok yararlı diyordu o aletlere , şimdi zararlı mı oldu:) sosyal medya devamlı pazarlayacak bişi bulur. O aletlerin yerine şimdi buharlı pişirici sokuyorlar milletin gözüne :)))
Bu arada ben 10nseneden fazladır Airfry kullanırım çok yararlı bir alet. Yağsız hayat. ( Sosyal medya pohpohundan çok önce almıştım )
Ekleme: uzun süre beyaz eşya işinde çalıştım. Buharlı pişriici çok eskiden beri vardı ama nedense şimdi meşhur oldu :)
Ya bu nedir Airfry falan. Mis gibi senelerin davul fırını varken Airfry nedir? Eskiden vardı da şimdi yok mu? Valla her şeyi on numara yapar. Bir Türk mühendislik harikası. Modern isim verelim. Basınçlı Isıyla Pişirici :)

hiremco x6 pro max 128gb , scroll denilen kanalda ki incelemeye denk geldim, hafızası çalışma hızı iyi dedim ama sonra gördümki ne ayar tutuyor ne rom atabiliyorsunuz kısaca sıkıntı sıkıntı sıkıntı, ilk aklıma gelen mecool du en kısa zamanda onu alacam ve inceleme konusunda size tavsiyem izlenmek için video yapan kanallara itibar etmeyin ayrıca kanal hala hiremco reklamı yapıyor
Tanix y4 cihazin romunu bı araştırın uyabilir

Tanix y4 cihazin romunu bı araştırın uyabilir

aynen ona da baktım onunda romunu bulamadım bulduğum sayfalarda da linkler patlamış hatta tanix in kendi sayfasında bile yok :) , bazı seriler piyasada tutmaz yada yazılımı zor bulunur ya zannedersem aldığım seri onlardan, daha komiği hiremconun kendi sayfasında ki yazılımı denedim yüklüyor gibi yapıyor yarıda kesiyor :D

Sony MZ-R909 tam bir fiyasko idi... 20 yıl önce aldık... çok arada kaldı cihaz teknolojisi, o zaman verdiğim dolar ile resmen bavul dolusu para verdik. çöp oldu :)

Sony MZ-R909 tam bir fiyasko idi... 20 yıl önce aldık... çok arada kaldı cihaz teknolojisi, o zaman verdiğim dolar ile resmen bavul dolusu para verdik. çöp oldu :)

Efsane bir cihaz zamanında değişik bir modelini alıp kullanmıştım. o zaman teknolojisi çok ileri idi ses kalitesi de süperdi.Ne de olsa Sony :)

Marka olarak hatırlamıyorum ama 1 tane projektör ve virtane de Android TV Stick aldım ikisi de bozuk geldi daha doğrusu birgün çalıştı ikinci gün sizlere ömür geri iade ettim

bir tane çakmak aldım bit pazarında 100 tl ye üstünde fenerde var şarjlı çakmak ama her gün şarja takmak gerekiyordu bataryası hiç dayanmıyor çakmak kısmı zaten çalışmaz oldu zaten şuan sadece anlık ışık için işe yarıyor başka bir işe yaramıyor havaya giden 100 tl

Realme telefon şuan kullanıyorum.ilerde Xiaomi 15 veya T modeline gecebilirim.

Tcl c755 TV herşey karınca mahkemeye verdim servis geldi herşey normal doto

Efsane bir cihaz zamanında değişik bir modelini alıp kullanmıştım. o zaman teknolojisi çok ileri idi ses kalitesi de süperdi.Ne de olsa Sony :)
2003 yılının mart ayında fuarı için çinde idim. oradan almıştım. o zamanlar mpg4 playerlarda vardı bolca stantlarda. dedim sony iyidir. ama mp3 player ve jukeboxlar bastı geçti piyasayı.

Teknolojiyi seven biriyim, teknolojik yeniliklerden uzak olmamak lazım ama hızına yetişmekte maddi anlamda ayrı bir külfet oluyor.

Yıllar önce Monster oyun bilgisayarı aldığıma pişmanım. Zamanında kral bilgisayardı ama fanı çalıştığında uçak motoru gibi ses çıkarıyor ve ısınıyor, en önemlisi çok ağır. Sırtta taşırken rahatsız edici olabiliyor.

Ayrıca Android 14 TV box almakta benim için kullanıcı deneyimi açısından büyük hayal kırıklığı oldu.

Herkese merhaba,

Samsung Galaxy buds 3 pro kulaklık, pttavm üzerinden adanadansatış yapan ytgroup isimli bir satıcıdan aldım. 5200₺ gibi bir para ödedim, çakma çıktı. İade işlemleri yolu üzerinden iade ettim, pttkargo beceremedi bana geri geldi.

Firma ile satıcıya sor üzerinden soru cevapla çözüm yazışmaları yaptım, ilgisiz diyaloglar sonrasi, saticiya sor butonu fonksiyon dışı oldu. Daha sonra ilgili firmanın google yorumlarında çakma ürün ile dolandirildigini yazan bir yorumla karşılaştım. Böylece urun elimda kaldı. Finalde orjinal bir kulaklık satın aldım. Diğerinin çakma olduğu daha netleşti.
Velhasıl Diğeri elimde üvey evlat muamelesi görüyor.

aynen ona da baktım onunda romunu bulamadım bulduğum sayfalarda da linkler patlamış hatta tanix in kendi sayfasında bile yok :) , bazı seriler piyasada tutmaz yada yazılımı zor bulunur ya zannedersem aldığım seri onlardan, daha komiği hiremconun kendi sayfasında ki yazılımı denedim yüklüyor gibi yapıyor yarıda kesiyor :D
4pda sitesine bak bı de orda y4 işlemcili kutuları bı incele rom bulunur ama wifi-Blotooht calismayabilr

Geri