Aldım ama pişman oldum dediğiniz teknoloji ürünü hangisi?

Doktorlar bi ara çok yararlı diyordu o aletlere , şimdi zararlı mı oldu:) sosyal medya devamlı pazarlayacak bişi bulur. O aletlerin yerine şimdi buharlı pişirici sokuyorlar milletin gözüne :)))
Bu arada ben 10nseneden fazladır Airfry kullanırım çok yararlı bir alet. Yağsız hayat. ( Sosyal medya pohpohundan çok önce almıştım )
Ekleme: uzun süre beyaz eşya işinde çalıştım. Buharlı pişriici çok eskiden beri vardı ama nedense şimdi meşhur oldu :)
Ya bu nedir Airfry falan. Mis gibi senelerin davul fırını varken Airfry nedir? Eskiden vardı da şimdi yok mu? Valla her şeyi on numara yapar. Bir Türk mühendislik harikası. Modern isim verelim. Basınçlı Isıyla Pişirici :)

hiremco x6 pro max 128gb , scroll denilen kanalda ki incelemeye denk geldim, hafızası çalışma hızı iyi dedim ama sonra gördümki ne ayar tutuyor ne rom atabiliyorsunuz kısaca sıkıntı sıkıntı sıkıntı, ilk aklıma gelen mecool du en kısa zamanda onu alacam ve inceleme konusunda size tavsiyem izlenmek için video yapan kanallara itibar etmeyin ayrıca kanal hala hiremco reklamı yapıyor
Tanix y4 cihazin romunu bı araştırın uyabilir

Geri