Aldım ama pişman oldum dediğiniz teknoloji ürünü hangisi?

Doktorlar bi ara çok yararlı diyordu o aletlere , şimdi zararlı mı oldu:) sosyal medya devamlı pazarlayacak bişi bulur. O aletlerin yerine şimdi buharlı pişirici sokuyorlar milletin gözüne :)))
Bu arada ben 10nseneden fazladır Airfry kullanırım çok yararlı bir alet. Yağsız hayat. ( Sosyal medya pohpohundan çok önce almıştım )
Ekleme: uzun süre beyaz eşya işinde çalıştım. Buharlı pişriici çok eskiden beri vardı ama nedense şimdi meşhur oldu :)

Ya aslında benim için de çok mantıklı bir alet. Canım ne istiyorsa pat küt yaparım onda. Ama işte anamın aklına girdiler zararlı diye, tövbe yaklaşmıyor kadın airfry'a ahahahahahh.

Origins ile Odyssey'i bitirdim işte. Spiderman ve Spiderman Milse Morales'i de bitirdim. 1-2 oyun daha vardı onları da bitirdim, sonra oynayabileceğim oyun sayısının az olduğunu anladıktan sonra sattım. :D
Hocam sen PS plus alsaydın daha çok bulursun

Solo fırından farkı yok . Cidden yok :) aynı şeyin laciverti :)
Tek farkı biri 65lt biri 4-5 lt :)
Evet evet. Cidden çok mantıklı. Ama gel de anacığıma anlat bunları ajhahahahhhaa.
Amazondan kupon vs derken Ağustos ayında 650 TL ye 3 taksitle indirimden denk getirmiştim. Bilidiğin Çelik tencere parasına.Cecotec CecoFry 5500 Pro parka model. En fazla ne olabilir ki dedim beklentimin üstünde çıktı cihaz çok paratik oluyor.

Redline IPTV lerden uzak durun kendi kendine kapanıp açılma özelliği var !

Amazondan kupon vs derken Ağustos ayında 650 TL ye 3 taksitle indirimden denk getirmiştim. Bilidiğin Çelik tencere parasına.Cecotec CecoFry 5500 Pro parka model. En fazla ne olabilir ki dedim beklentimin üstünde çıktı cihaz çok paratik oluyor.

İyi düşürmüşsün vallahi hocam. Hakikaten ne kadar kötü olabilir ki o fiyata. :D

Çok var öyle ya. Migrostan bişi almıştım hatırlamıyorum elektronikte iade yokmuş. Telefoncudan telefon ekranını tv ye yansıtan bi aparat almıştım yıllar önce donmaktan izleyemiyordum. Telefon için fan almıştım ama asla soğutmuyor. Başka aklıma gelen yok şuan

Çok var öyle ya. Migrostan bişi almıştım hatırlamıyorum elektronikte iade yokmuş. Telefoncudan telefon ekranını tv ye yansıtan bi aparat almıştım yıllar önce donmaktan izleyemiyordum. Telefon için fan almıştım ama asla soğutmuyor. Başka aklıma gelen yok şuan
Anycast tarzı ya da miracast

2006 da 4+1 bi ses sistemi almıştım çok memnun kalmadım.
2012 de Teknosa dan Samsung tv için özellikli bi tv kumandası aldım doğru düzgün çalışmadı.
Başka da yok.

Ona ben de çok heves ediyorum da hem bütün doktorlar çok zararlı diyor, hem de temizlik muhabbet sıkıntıymış hakikaten. Ama bu fırın kağıtlarıyla biraz da olsa önüne geçiliyor galiba.

Geçmiş olsun hocam, dediğim gibi bu olaylara çok yabancıyım. Alacak olursam ya burada konu açarım, ya da Sinetech Youtube kanalındaki ürünlere bakarım. :D

Bir heves aldım ama işte Joystick olmuyor hocam bilgisayar oyuncusuysan.
Geçilmiyor hocam hava üflediği yere sıçrıyor yağ ordan temizlemesi dert bence alınacak heves edilecek alet değil aha mutfak dolabında boş boşuna yer işgal ediyor

Teknolojik ürün sınıfına girer mi bilmem bir dönem alıp doğru düzgün kullanamadığım MP3/MP4 çalar 🤣

Geçilmiyor hocam hava üflediği yere sıçrıyor yağ ordan temizlemesi dert bence alınacak heves edilecek alet değil aha mutfak dolabında boş boşuna yer işgal ediyor
Valla kişiden kişiye değişir ben aldım valla kullanıyorum hızlı ısıtıyor meret 😀😀
Yağ kalacak

Geri