Sinetech
Admin
- Konular
- 99
Dostum hakkımı savunamadım derken ne demek istediğini anlamıyorum? Bana da küfür eden oldu, mesajlarını sildim ve banladım. Her gün 50 tane yeni üyelik açılıyor, üye adında bana, diğer modlara küfürlü kelimeler içeren, engelleyip banlıyoruz. Daha fazla ne yapalım ki?Hayır empati yapılmasını istiyorum aynı şey size söylense ne tepki verirdiniz ban mı atardınız yoksa sadece uyarı mı verirdiniz ben ana avrat düz gidip sovmem eğer ki öyle bir şey yapacak olsam emin olun gölge geliştiricisi bana sovdugunde karşılık verirdim ama onun seviyesine inmedim sizlerden de empati yapmanızı istiyorum ben kendi hakkımı savunamadım adaleti siz yetkililer sağlamanız gerekiyor tekrar soruyorum sizleree yapılsa ne tepki verirdiniz uyarı mı ban mı ?
Sana küfür edilen konuda da şimdi kontrol ettim, son küfürden sonra gayet de cevaplarını vermişsin, hatta "onun seviyesine inmedim, üslubu ile cevabımı verdim" diye ifaden var, küfrü eden kişi de banlanmış, sen ne yapacaktın da fırsat bulamadın cidden merak ediyorum.