Adının bile neredeyse sansürlenen, dillere destan olan, dillere pelesenk olan, konunda adı geçince bile konusu kapatılan malum uygulama. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır empati yapılmasını istiyorum aynı şey size söylense ne tepki verirdiniz ban mı atardınız yoksa sadece uyarı mı verirdiniz ben ana avrat düz gidip sovmem eğer ki öyle bir şey yapacak olsam emin olun gölge geliştiricisi bana sovdugunde karşılık verirdim ama onun seviyesine inmedim sizlerden de empati yapmanızı istiyorum ben kendi hakkımı savunamadım adaleti siz yetkililer sağlamanız gerekiyor tekrar soruyorum sizleree yapılsa ne tepki verirdiniz uyarı mı ban mı ?
Dostum hakkımı savunamadım derken ne demek istediğini anlamıyorum? Bana da küfür eden oldu, mesajlarını sildim ve banladım. Her gün 50 tane yeni üyelik açılıyor, üye adında bana, diğer modlara küfürlü kelimeler içeren, engelleyip banlıyoruz. Daha fazla ne yapalım ki?

Sana küfür edilen konuda da şimdi kontrol ettim, son küfürden sonra gayet de cevaplarını vermişsin, hatta "onun seviyesine inmedim, üslubu ile cevabımı verdim" diye ifaden var, küfrü eden kişi de banlanmış, sen ne yapacaktın da fırsat bulamadın cidden merak ediyorum.

Screenshot 2024 12 21 22 19 33 305 compatr0nsinetechforum
Screenshot 2024 12 21 22 19 41 392 compatr0nsinetechforum

Dostum hakkımı savunamadım derken ne demek istediğini anlamıyorum? Bana da küfür eden oldu, mesajlarını sildim ve banladım. Her gün 50 tane yeni üyelik açılıyor, üye adında bana, diğer modlara küfürlü kelimeler içeren, engelleyip banlıyoruz. Daha fazla ne yapalım ki?

Sana küfür edilen konuda da şimdi kontrol ettim son küfürden sonra gayet de cevaplarını vermişsin, hatta onun seviyesine inmedim üslubu ile cevabımı verdim diye ifaden var, küfrü eden kişi de banlanmış, sen ne yapacaktın da fırsat bulamadın cidden merak ediyorum.
Ben ondan bahsetmiyorum dün akşam yaşanan olaydan bahsediyorum attığım ekran görüntülerine bakın lütfen.

Ben ondan bahsetmiyorum dün akşam yaşanan olaydan bahsediyorum attığım ekran görüntülerine bakın lütfen.
Nerede ekran görüntüsü, dün gece ne yaşandı benim bilgim yok. Benim her olaya bakışım aynı, mod arkadaşlarla da aynı şeyi sürekli konuşuyoruz, uyar, tekrarı halinde tekrar uyar, küfür hakaret varsa mesajı sil, yapanı banla. Kimseye kişisel olarak özel bir muamelemiz yok, gün gelir herhangi bir mod arkadaş (daha fazlası da eklenecek aramıza) küfür ederse bizzat kendim banlarım.

Dün akşamki konuyu bana atarsan kontrol edeceğim.

Nerede ekran görüntüsü, dün gece ne yaşandı benim bilgim yok. Benim her olaya bakışım aynı, mod arkadaşlarla da aynı şeyi sürekli konuşuyoruz, uyar, tekrarı halinde tekrar uyar, küfür hakaret varsa mesajı sil, yapanı banla. Kimseye kişisel olarak özel bir muamelemiz yok, gün gelir herhangi bir mod arkadaş (daha fazlası da eklenecek aramıza) küfür ederse bizzat kendim banlarım.

Dün akşamki konuyu bana atarsan kontrol edeceğim.
Screenshot 2024 12 21 22 19 33 305 compatr0nsinetechforum
Screenshot 2024 12 21 22 19 41 392 compatr0nsinetechforum
Hakaret ve küfür sonrası sadece mesaj düzenlenmiş konu kilitlenmiş ben bu olaydan bahsediyorum hakaret ve küfür olan tavrınız net buyrun

bir şeyi merak ettim sadece; apk sahibi mod konusunda foruma itiraz edebiliyorsa, yayın haklarını ellerinde bulunduran firmaların da onlara karşı belli bir hakkı var olması gerekmez mi? o yüzden bence apk geliştiricileri bunu bir düşünsün.

not. modlu bir uygulama kullanmıyorum anladığım bir mevzuda değil android box bile kullanmıyorum aslında :)

bir şeyi merak ettim sadece; apk sahibi mod konusunda foruma itiraz edebiliyorsa, yayın haklarını ellerinde bulunduran firmaların da onlara karşı belli bir hakkı var olması gerekmez mi? o yüzden bence apk geliştiricileri bunu bir düşünsün.
İnsanların kanını emen büyük firmalara empati yapacaksak yanlış forumdasınız dostum.

Evet o gün başka birisi gelip tartışma çıkardı ve kurduğum cümle şuydu illegal bir şeyi yardım adı altında millete sunmak iyi gibi gözüküyor ama benim yaptığımda yardım koşullar farklı netice aynı dedim

Evet o gün başka birisi gelip tartışma çıkardı ve kurduğum cümle şuydu illegal bir şeyi yardım adı altında millete sunmak iyi gibi gözüküyor ama benim yaptığımda yardım koşullar farklı netice aynı dedim
Açtım kilidi, o küfrün editlenmemiş halini görmedim, ama şimdi onu da banladım. Sen de küfür edeceksen seni de banlayacağım ama.

Tamam açıyorum kilidi, sen de küfür et tekrar kilitleyelim.
Benim derdim küfür etmek değil konuyu özele taşımak istesem özele taşır orada da ederdim ben sadece hakkımı arıyorum bu yanlış gibi gözüküyor küfüre ve hakarete olan tavrınız net sizlere küfür hakaret edildiğinde banladığınızı söylediniz orada bana küfür hakaret var bende gereğinin yapılmasını istiyorum olay bu kadar basit. Forumun ilk açıldığı günden beri burada sürekli insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum yaş ortalaması genel itibari ile benim yaşımdan büyük olduğu için özellikle kelime seçerek yardım etmeye çalışıyorum ama bu son olaylardan sonra gerçekten hiç bir şeye anlam veremez oldum böyle bir ortam kurulmuş herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor paylaşım yapıyorum itiraz ediliyor kaldırılıyor.

Açtım kilidi, o küfrün editlenmemiş halini görmedim, ama şimdi onu da banladım. Sen de küfür edeceksen seni de banlayacağım ama.
Olurda bir gün küfür etdersem bizzat gelip size ss atacağım o zaman banlayabilirsiniz sıkıntı yok haklıya haklı haksıza haksız diyorum gereğini yaptığınız içinde teşekkür ederim

Benim derdim küfür etmek değil konuyu özele taşımak istesem özele taşır orada da ederdim ben sadece hakkımı arıyorum bu yanlış gibi gözüküyor küfüre ve hakarete olan tavrınız net sizlere küfür hakaret edildiğinde banladığınızı söylediniz orada bana küfür hakaret var bende gereğinin yapılmasını istiyorum olay bu kadar basit. Forumun ilk açıldığı günden beri burada sürekli insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum yaş ortalaması genel itibari ile benim yaşımdan büyük olduğu için özellikle kelime seçerek yardım etmeye çalışıyorum ama bu son olaylardan sonra gerçekten hiç bir şeye anlam veremez oldum böyle bir ortam kurulmuş herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor paylaşım yapıyorum itiraz ediliyor kaldırılıyor.
İnsanları tahrik edip sütten çıkmış akkaşık misali takılman daha komik

Ben dediğim gibi o kişiyi şimdi görür görmez banladım, benim bu konuya tavrım net, asla da esneklik yapmayacağım.

Senin foruma olan katkının tabii ki farkındayım, bu talebini görünce de şaşırdım ama kesinlikle haklısın, neden orası gözümüzden kaçtı bilmiyorum.

Modlu uygulama konusunda da daha önce sana yazmıştım zaten, ben şahsen karşıyım ama her türlü paylaşıma da forum olarak açığız, kaldırılması için istek gelirse de kaldırmak da sana ya da kim neyi paylaşıyorsa ona kalmış durumda.

Ben dediğim gibi o kişiyi şimdi görür görmez banladım, benim bu konuya tavrım net, asla da esneklik yapmayacağım.

Senin foruma olan katkının tabii ki farkındayım, bu talebini görünce de şaşırdım ama kesinlikle haklısın, neden orası gözümüzden kaçtı bilmiyorum.

Modlu uygulama konusunda da daha önce sana yazmıştım zaten, ben şahsen karşıyım ama her türlü paylaşıma da forum olarak açığız, kaldırılması için istek gelirse de kaldırmak da sana ya da kim neyi paylaşıyorsa ona kalmış durumda.
Kaldırıp kaldırmamayı modlayan kişinin insiyatifine bıraktınız değil mi doğru anladım çünkü bu konuda bunuda sorduğumda geliştirici kaldırılmasını isterse kaldırılır benzeri cevap almıştım ve ayrıyeten küfüre , hakarete olan tavrınıza da teşekkür ederim sorunumu çözdüğünüz içinde tekrar teşekkür ederim.

Kaldırıp kaldırmamayı modlayan kişinin insiyatifine bıraktınız değil mi doğru anladım çünkü bu konuda bunuda sorduğumda geliştirici kaldırılmasını isterse kaldırılır benzeri cevap almıştım ve ayrıyeten küfüre , hakarete olan tavrınıza da teşekkür ederim sorunumu çözdüğünüz içinde tekrar teşekkür ederim.
Gölge hariç diyelim, kavga dövüşe hiç gerek yok. Gerçekten bezmeye başladım. Kimseyi memnun edemiyoruz ve üstüne üstlük hem hakaret hem de hiç bir şeyi bilmiyoruz gibi damga yemekten sıkıldım.

Böyle devam ederse direk kapatacağım zaten forumu.

Lütfen Gölge hariç olsun. Ayrıca şahsi olarak da yerli uygulama geliştiricilerden böyle bir talep gelirse -bence- kaldırmalısın, ama karar senin evet.

Herkesin konu ve olaylara bakış açısı farklıdır ama doğru herkes için doğru olmalı.

Söylendiği gibi küfür veya küfrü ima varsa bu ortamda sonucu kesinlikle banlanma olmalı.

Mesela yine gözünüzden kaçmıştır ama diğer görevlerin kaçmadığından emin olduğum bir mesaj var. Konu kategorisi goygoy da olsa okununca ne anlama geldiği belli olan bir cümle. Bırakın uyarmayı beğeni veya o mesajı alıntılayıp altına başka bir güzelleme yapılmış yapmaması gereken kişi tarafından.

Başka bir mesajda komik de olsa şahsıma karşı taşra ağzıyla konuşan ve benim gibilerin yalnızlaştırılması gerektiği yazıldı. Sağolsun bir moderatör uyardı ama sanki gerçekten öyleymiş gibi sosyal sınıf ayrımı yapılmaması konusundaydı uyarı ;)) Yine de o mesaj öyle duruyor.

Yani örnekleri çok olabiliyor gerçekten küfreden veya ima eden ya da son örneğimdeki gibi aşağılamaya çalışan. Konuya bakan kişilerin konumu veya size yaklaşımına göre de ya uyarılmıyor ya uyarılıp eksik bırakılıyor ya cezasız kalıyor ya da (normal kullanıcılar için) sizi onlar da sevmiyorsa eleştirisiz veya destek verilerek devam ediliyor.

Bunları yazarken hiç hatasız bir kullanıcıyı demiyorum ama asla küfür, argo vb karşılıklar vermedim vermem de. Alay etmeye çalışanı da görmezden geliyorum. Ne dersem kendini mutlu etmek için daha da üsteleyeceğini biliyorum.

Gölge hariç diyelim, kavga dövüşe hiç gerek yok. Gerçekten bezmeye başladım. Kimseyi memnun edemiyoruz ve üstüne üstlük hem hakaret hem de hiç bir şeyi bilmiyoruz gibi damga yemekten sıkıldım.

Böyle devam ederse direk kapatacağım zaten forumu.

Lütfen Gölge hariç olsun. Ayrıca şahsi olarak da yerli uygulama geliştiricilerden böyle bir talep gelirse -bence- kaldırmalısın, ama karar senin evet.
Pekala isteğiniz ve forumun iyiliği açısından gölgeyi konu açıp paylaşmayı hariç tutuyorum çünkü bende burayı seviyorum kapanmasını istemem teşekkür ederim iyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri