Adının bile neredeyse sansürlenen, dillere destan olan, dillere pelesenk olan, konunda adı geçince bile konusu kapatılan malum uygulama. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki Hocam yazdığım orada duruyor. Söylemek istediğimi de ben buradan paylaştım zaten sizinle. Eğer konuyu buradan kaldırmazsanız ki konunun en başına bir uyarı geldi'' Yanlış kategori açmak'' gibi bir uyarı! Konu durursa ve herkes özgürce fikrini yazarsa dileğim olur. Benim de ne demek istediğim tam olarak ortaya çıkar.
Kardeşim ben senin ne dediğini zaten anladım, neden foruma karşı bir hırsın olduğu konusunda da tahminlerim var, yanlış kategoride konu açan herkes uyarı alıyor, bu başlığın uygulamalar ana kategorisi ile bir alakası yok, konuyu neden açtığını kendi söylemişsin zaten,

Bu konuyu bilerek açtım, hem gülelim hem de eleştirelim diye.

Gülelim eleştirelim dediğimiz konuları, komikse "goygoy" komik değilse "konu dışı", bir şikayetse de yine ilgili başlıkta açıyoruz.

Burada bir düzen var ve her şey serbest olursa işin içinden çıkamayız.

Ve bütün forumlarda kurallar aşağı yukarı böyledir.

Peki Hocam yazdığım orada duruyor. Söylemek istediğimi de ben buradan paylaştım zaten sizinle. Eğer konuyu buradan kaldırmazsanız ki konunun en başına bir uyarı geldi'' Yanlış kategori açmak'' gibi bir uyarı! Konu durursa ve herkes özgürce fikrini yazarsa dileğim olur. Benim de ne demek istediğim tam olarak ortay

Kardeşim ben senin ne dediğini zaten anladım, neden foruma karşı bir hırsın olduğu konusunda da tahminlerim var, yanlış kategoride konu açan herkes uyarı alıyor, bu başlığın uygulamalar ana kategorisi ile bir alakası yok, konuyu neden açtığını kendi söylemişsin zaten,

Gülelim eleştirelim dediğimiz konuları, komikse "goygoy" komik değilse "konu dışı", bir şikayetse de yine ilgili başlıkta açıyoruz.

Burada bir düzen var ve her şey serbest olursa işin içinden çıkamayız.

Ve bütün forumlarda kurallar aşağı yukarı böyledir.
Aslında ilk başta'' Goygoy'' kısmında açacaktım konuyu ama bir uygulama linki ve adı barındırıyordu'' Şikayet'' kısmında açacaktım bu da sizin bana itham etiğiniz'' toptancı yaklaşımı'' doğuruyordu. Çünkü bu direkt bir şikayet değildi. Bu konu şakayla karışık konuşulsun istedim. Ben amacıma ulaştım, konu da orada duruyor. İsteyen fikrini belirttir. Teşekkür ederim. Benim söyleceklerim bu kadar.

"Komik olmaya başladı", "sürekli konusu kapatılıyor", "bir nevi sansür".. Bunların hangi birini eleştiri olarak alalım
Üstadım, bu ifadeler genelde eleştiri sınırları içinde değerlendirilebilir çünkü doğrudan bir hakaret ya da kişisel saldırı içermiyor. Şöyle bir ayrım yapalım mesela:

"Komik olmaya başladı": Bu ifade, olayın durumunu eleştirel bir şekilde alaya almak gibi görünüyor. Keskin bir eleştiri olmakla birlikte hakaret boyutunda değil.

"Sürekli konusu kapatılıyor": Bu, somut bir duruma işaret eden bir gözlem. Eğer gerçekten böyle bir durum yaşanıyorsa ki, yaşandığını ben de hissediyorum. O halde eleştiri olarak değerlendirilebilir.

"Bir nevi sansür": Sansür, ciddi bir suçlama gibi görünebilir. Ancak bu da, eğer yönetim tarafından konuların sık sık kapatıldığına dair bir algı varsa ki var. Çünkü ben de böyle algılıyorum. O halde bu da eleştiri sınırlarında kalır. Burada önemli olan, bu ifadenin bir suçlama mı yoksa bir tespitten mi ibaret olduğudur. Benim kanaatimce bir suçlama değil, arkadaş benim de fark ettiğim bir tespitte bulunuyor.

Aslında ilk başta'' Goygoy'' kısmında açacaktım konuyu ama bir uygulama linki ve adı barındırıyordu'' Şikayet'' kısmında açacaktım bu da sizin bana itham etiğiniz'' toptancı yaklaşımı'' doğuruyordu. Çünkü bu direkt bir şikayet değildi. Bu konu şakayla karışık konuşulsun istedim. Ben amacıma ulaştım, konu da orada duruyor. İsteyen fikrini belirttir. Teşekkür ederim. Benim söyleceklerim bu kadar.
1734804775352

Üsttekiler senin yazdıkların, eğer bu "toptancı bir yaklaşım" değilse söyleyecek bir şey yok.

1- Sürekli konusu kapatılıyor, bu bir yalan, sebeplerini anlattım
2- Komik olmaya başladı, küfür edilen konuların kilitlenmesi komikse bu forumda daha çok gülersin
3- Bir nevi sansürdür, kimseye sansür uygulamadık konu ve mesaj adeti ile kilitlenen konu sayısını merak eden hızlıca göz atabilir, bu da yanlış çok bariz bir şekilde
4- Tartışmalar ve küfürleşmeler başlıyor ama bence konuyu kilitlemekle önüne geçemezsiniz, yoo gayet de önüne geçiyoruz, konular kilitlenmemiş olsa uzar dururdu
5- Bırakın herkes özgürce konuşsun, üslubu düzgün olan herkes özgürce konuşuyor zaten, bu da yalan bir suçlama

Dediğim gibi daha iyisini yapacağını düşünüyorsan, hem internet, hem Youtube herkese açık, buyur daha iyisini yap ve biz gelip orada takılalım.

Üstadım, bu ifadeler genelde eleştiri sınırları içinde değerlendirilebilir çünkü doğrudan bir hakaret ya da kişisel saldırı içermiyor. Şöyle bir ayrım yapalım mesela:

"Komik olmaya başladı": Bu ifade, olayın durumunu eleştirel bir şekilde alaya almak gibi görünüyor. Keskin bir eleştiri olmakla birlikte hakaret boyutunda değil.

"Sürekli konusu kapatılıyor": Bu, somut bir duruma işaret eden bir gözlem. Eğer gerçekten böyle bir durum yaşanıyorsa ki, yaşandığını ben de hissediyorum. O halde eleştiri olarak değerlendirilebilir.

"Bir nevi sansür": Sansür, ciddi bir suçlama gibi görünebilir. Ancak bu da, eğer yönetim tarafından konuların sık sık kapatıldığına dair bir algı varsa ki var. Çünkü ben de böyle algılıyorum. O halde bu da eleştiri sınırlarında kalır. Burada önemli olan, bu ifadenin bir suçlama mı yoksa bir tespitten mi ibaret olduğudur. Benim kanaatimce bir suçlama değil, arkadaş benim de fark ettiğim bir tespitte bulunuyor.
Teşekkür ederim.

Siz ikiniz kendinizi zorlamışsınız, 15 bine yakın mesaj var, küfür dışında hiç bir mesaj sansürlenmedi, demek ki sorun ikinizde.

Arkadaş zaten gülmek için açmış bu konuyu, bana komik gelmedi, bu eleştiri değil saçma sapan bir dalga da içeren suçlamar

Her konunun altında ana avrat küfür olursa, bundan sonra da konular kilitlenir, bunun nesini anlamıyorsunuz? 1400 tane konu açılmış, sizin ana ilgi alanınız bu uygulama ise o dikkatinizi çekmiş olabilir, kilitlenen onlarca konu var, hepsinde de kilitlenme eyleminin çıkış noktası küfür ve hakaret.

Ekli dosyayı görüntüle 1826

Üsttekiler senin yazdıkların, eğer bu "toptancı bir yaklaşım" değilse söyleyecek bir şey yok.

1- Sürekli konusu kapatılıyor, bu bir yalan, sebeplerini anlattım
2- Komik olmaya başladı, küfür edilen konuların kilitlenmesi komikse bu forumda daha çok gülersin
3- Bir nevi sansürdür, kimseye sansür uygulamadık konu ve mesaj adeti ile kilitlenen konu sayısını merak eden hızlıca göz atabilir, bu da yanlış çok bariz bir şekilde
4- Tartışmalar ve küfürleşmeler başlıyor ama bence konuyu kilitlemekle önüne geçemezsiniz, yoo gayet de önüne geçiyoruz, konular kilitlenmemiş olsa uzar dururdu
5- Bırakın herkes özgürce konuşsun, üslubu düzgün olan herkes özgürce konuşuyor zaten, bu da yalan bir suçlama

Dediğim gibi daha iyisini yapacağını düşünüyorsan, hem internet, hem Youtube herkese açık, buyur daha iyisini yap ve biz gelip orada takılalım.
Hocam valla bence bu yazdıklarınızın hepsi sizin yazdığım şeyi algılayış biçimimizle alakalı ve bana karşı ithamlarla dolu. Bence tartışmayı sonlandıralım.

Hocam valla bence bu yazdıklarınızın hepsi sizin yazdığım şeyi algılayış biçimimizle alakalı ve bana karşı ithamlarla dolu. Bence tartışmayı sonlandıralım.
Yazdıklarım çok açık, kurallara uyan herkes forumda kalabilir.

Siz ikiniz kendinizi zorlamışsınız, 15 bine yakın mesaj var, küfür dışında hiç bir mesaj sansürlenmed
Üstadım, daha dün sizlerden biri, yazımın içerinde hiçbir küfür içeren kelime olmamasına rağmen, sadece Argo bir deyimi "İMA" ettiği gerekçesiyle uyarı verip yazdığımı sansürledi,

Üstadım, daha dün sizlerden biri, yazımın içerinde hiçbir küfür içeren kelime olmamasına rağmen, sadece Argo bir deyimi "İMA" ettiği gerekçesiyle uyarı verip yazdığımı sansürledi,
Dostum işte böyle asıl meseleye nihayet gelmiş oldun, şimdi hatırladım senin konunu. Gayet de haklı bir şekilde, argo değil küfürlü bir şey ima ettiğini hepimiz biliyoruz kimse çocuk değil. Kaldı ki forumda yaş sınırlaması yok, küçücük çocuklar da giriyor. Gayet mantıklı bir şekilde mesajının sansürlenip uyarı almış olman normal. Hiç bir şekilde bel altına, küfürlü konuşmaya forumda yer yok, bakalım kaç kere daha yazmam gerekecek merak ediyorum.

iyi niyetli bir arkadaşımız masraf edip emek harcayıp bu platformu kurmuş,hepimizi burada toplanma fırsatı vermiş .mantıklı olun lütfen . ,insanlara faydalı olmak varken , yakışmadı.

O zaman modlu sürüm paylaşabiliriz bi sakıncası yok bilgi paylaşmaktan bunu çıkardım

iyi niyetli bir arkadaşımız masraf edip emek harcayıp bu platformu kurmuş,hepimizi burada toplanma fırsatı vermiş .mantıklı olun lütfen . ,insanlara faydalı olmak varken , yakışmadı.
Bu kısımlara ben de katılıyorum'' iyi niyetli bir arkadaşımız masraf edip emek harcayıp bu platformu kurmuş,hepimizi burada toplanma fırsatı vermiş''
ama geri kalanına değil.

Geliştiricisi foruma itiraz etmediği sürece tabii ki.
Her geliştiricinin her itirazına kulak veriyorsak dün ben yokken arkamdan edilen hakaretlere de ben itiraz ediyorum abi dün arkamdan konuşuldu konu kilitlendi cevap yazamadım adam tersten girdi önden çıktı buna da ben itiraz ediyorum aynı şey sizlere söylense ne tepki verirdiniz uyarı mı verirdiniz yoksa ban atar geçer miydiniz ? Eğri oturup doğru konuşalım.

Yaklaşık kaç yıldır sanal alemde geziniyorum. ve gördüğüm genel durum şudur :
Burası yalan dolan burada ciddi kimse yok diyenler çoğunlukta.
Evet haklı olabilirsiniz fakat şöyle bir durum daha var :
Her ne kadar burası sanal bir yer olsa da burada yazı yazanlar birer insan.
Nasıl ki gerçek hayatta iyi ve kötü kişiler varsa burada da olacaktır.
Belki buralarda kötülük biraz daha fazla olabilir lakin bu demek değildir ki İYİ VE GÜZEL KALPLİ İNSANALAR buraya gelmez değil ;GELİR😊
SEVİYORUM SİZİ ♥️
Örneğin şu an bu cümleleri okuduğuna göre sen de buradasın.
Sen kötü biri misin?
Biz iyi olalım ve iyilerle muhatap olalım.
Kötü zaten her yerde kötüdür
Ve bu yazıyı okuyan güzel insanlara merhaba diyorum....
Merhaba yüreği güzel olanlara.
Merhaba yaşımdan, işimden önce fikrimi ve ruhumu merak edenlere. ...
Eğer bu yazdıklarımı anlayabilen ve bunu yüreğinde hisseden varsa şimdi bir
MERHABA bekliyorum. . 🥰🙋🏻‍♀️♥️

Konu masraf konusu değil, ondan çok daha fazlası, emek. Yoksa foruma harcadığım para benim için değersiz bir miktar.

Herkes olaya kendi açısından bakıyor, biri diyor ki beni dün niye uyardınız, 2 saattir adamlara şunu anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorlar, burada binlerce insan on binlerce konu var var, yarın on binlerce insan yüz binlerce konu olacak, adam diyor ki "her küfür edilen konu kapatılır mı" buna cevap veriyoruz, ısrarla buna sansür demeye devam ediyor. O zaman sokakta da hepimiz birbirimize küfür hakaret edelim kimse umursamasın. Böyle saçmalık olur mu? Paylaşın işte ortam sağlanmış, hiç kimselerin bahsetmediği konular konuşulabiliyor ama teşekkür etmek yerine hep bir açık arıyoruz. Buranın da kuralları böyle deyip keyfini çıkaramıyoruz.

Her geliştiricinin her itirazına kulak veriyorsak dün ben yokken arkamdan edilen hakaretlere de ben itiraz ediyorum abi dün arkamdan konuşuldu konu kilitlendi cevap yazamadım adam tersten girdi önden çıktı buna da ben itiraz ediyorum aynı şey sizlere söylense ne tepki verirdiniz uyarı mı verirdiniz yoksa ban atar geçer miydiniz ? Eğri oturup doğru konuşalım.
Ne isterdin kardeşim hadi gel sen karar var. Geri açalım küfürlü mesajları, konunun da kilidini kaldıralım, arkadaşın banını da kaldıralım karşılıklı bu forumda ana avrat dümdüz mü gitmek istiyorsun?

Konu masraf konusu değil, ondan çok daha fazlası, emek. Yoksa foruma harcadığım para benim için değersiz bir miktar.

Herkes olaya kendi açısından bakıyor, biri diyor ki beni dün niye uyardınız, 2 saattir adamlara şunu anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorlar, burada binlerce insan on binlerce konu var var, yarın on binlerce insan yüz binlerce konu olacak, adam diyor ki "her küfür edilen konu kapatılır mı" buna cevap veriyoruz, ısrarla buna sansür demeye devam ediyor. O zaman sokakta da hepimiz birbirimize küfür hakaret edelim kimse umursamasın. Böyle saçmalık olur mu? Paylaşın işte ortam sağlanmış, hiç kimselerin bahsetmediği konular konuşulabiliyor ama teşekkür etmek yerine hep bir açık arıyoruz. Buranın da kuralları böyle deyip keyfini çıkaramıyoruz.

Ne isterdin kardeşim hadi gel sen karar var. Açalım küfürleri, konunun da kilidini kaldıralım, arkadaşın banını da kaldıralım karşılıklı bu forumda ana avrat dümdüz mü gitmek istiyorsun?
Hayır empati yapılmasını istiyorum aynı şey size söylense ne tepki verirdiniz ban mı atardınız yoksa sadece uyarı mı verirdiniz ben ana avrat düz gidip sovmem eğer ki öyle bir şey yapacak olsam emin olun gölge geliştiricisi bana sovdugunde karşılık verirdim ama onun seviyesine inmedim sizlerden de empati yapmanızı istiyorum ben kendi hakkımı savunamadım adaleti siz yetkililer sağlamanız gerekiyor tekrar soruyorum sizleree yapılsa ne tepki verirdiniz uyarı mı ban mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri