150 kişilik Sinema kanallı maçlı IPTV

Önceden çalışan çoğu kanal artık çalışmıyor.

Net olması için 2025-04-12 11:59 itibariyle ekran kaydı aldım açıldığına dair.
Ama tabi ki bir gün açılan bir gün açılmayan kanallar var ve olacak, parayla satın alsanız da bu olabiliyor.
Bazen max kullanıcı aşıldığı için açılmayabilir, bazen servis sağlayıcı yüzünden açılmayabilir, bazen ip ban sebebiyle açılmayabilir, bazen panele eklenen kaynaklarda sorun olabilir vs. vs. bir çok sebep olabilir.
Ama bir kanal bile çalışıyorsa panel çalışıyor demektir teorik olarak.

Ekli dosyayı görüntüle 6660

Ekli dosyayı görüntüle 6661

Sizin VLC ye girdiğiniz canlı kanal adresleri ve yi girdiğimizde sizde açıldığı gibi 2 kanalda açılıyor.Net olması için şu şekilde sorayım ; VLC ye canlı tek kanal adresi girmek yerine konunun gerçek adresi olan h ttp://xc1.vpnip.in/get.php?username=Kax7PUbqGgUE&password=cw2e3hjKvnVS&type=m3u adresini herhangi bir IPTVPlayer ile denediğinizde kaç kanal açıllyor ? Yani konudaki panel adresi sizde androidTV nizde veya bilgisayarda herhangi bir IPTVPlayerda veya emulatör içinde televizo , tivimate gibi herhangi bir programda VPN siz veya VPN ile çalışıyormu?

Sizin VLC ye girdiğiniz canlı kanal adresleri ve yi girdiğimizde sizde açıldığı gibi 2 kanalda açılıyor.Net olması için şu şekilde sorayım ; VLC ye canlı tek kanal adresi girmek yerine konunun gerçek adresi olan h ttp://xc1.vpnip.in/get.php?username=Kax7PUbqGgUE&password=cw2e3hjKvnVS&type=m3u adresini herhangi bir IPTVPlayer ile denediğinizde kaç kanal açıllyor ? Yani konudaki panel adresi sizde androidTV nizde veya bilgisayarda herhangi bir IPTVPlayerda veya emulatör içinde televizo , tivimate gibi herhangi bir programda VPN siz veya VPN ile çalışıyormu?
İlk başta zaten bahsettiğiniz m3u adresini iptv uygulamasına girerek açtım, ve rastgele denediğim kanallardan açılanları seçip linklerini aldım göstermek için.
İki gün önce açılan birçok kanal şu an açılmıyor evet, ama önceki mesajımda dediğim gibi bir çok sebebi olabiliyor.
Sadece sorunun panelin çalışıp çalışmaması değil de kanallar özelinde açılıp açılmama olduğunu netleştirmek istedim.

Bu tarz paneller çoğunlukla yayınları kendileri üretmek yerine başka kaynaklardan link alıp bunları kanal olarak ekliyorlar ve bize yönlendirme yapıyorlar.
Bu konudaki panel de muhtemelen kanalların çoğunu başka bir yayın kaynağından kopyalamış olacak ki, kopyaladığı içerik erişilemez olduğunda bizim için de kanallar kapanmış oluyor.
Ama farklı kaynaklardan aldığı içerikler çalışmaya devam edebiliyor, önceki mesajımda gösterdiğim gibi.

Ben Turknet kullanıyorum, genel anlamda çoğu kişinin açamadığı engelli/ vpn isteyen linkler (vavoo vs.), uğraştırmadan sorunsuz açılıyor. Galiba Vodafone vb. farklı sağlayıcılarda da bu mümkün duyduğuma göre.
Ama siz de mesajınızda yazdığınız tekli linkler ile yayın açabildiyseniz, diğer kanallar çalışsaydı onları açabilecektiniz ama şu an çoğu kapalı.
Bu arada bazen farklı yazılımsal mevzular yüzünden bir player'ın açtığını başka player'ın açamadığı da oluyor, o da ayrı bir sorun.

takla olmus yayinlar massalah gurup cok saglam 1 yildan fazla calasan yayini 1 haftada mort ediyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Geri