150 kişilik Sinema kanallı maçlı IPTV

sınırsız mı sol üst tarafta son kullanım tarihi yazmıyor

Paylaşım için teşekkürler.
İlk başta hata veriyordu @tekkan arkadaşın desteğiyle hallettim şimdi hem Televizo hem Tvmate üzerinden sorunsuz çalışıyor.

Aynı listenin yabancılardan temizlenmiş m3u hali..Ekleyemeyenler için.

Bunu tıklayınca bilgisayarda masa üstüne VLC olarak indirdi.
Sana zahmet ya VLC 'den m3u adresini veya Extream kodunu nasıl alacağımızı anlat ya da doğrudan bu ekrana m3u kodunu açık olarak yaz lütfen
Şimdiden teşekkürler , bu yabancılardan temizlenmiş listede XXX ler de duruyorsa son ricam da onları da silip liste yazman.
Saygılar.

Bunu tıklayınca bilgisayarda masa üstüne VLC olarak indirdi.
Sana zahmet ya VLC 'den m3u adresini veya Extream kodunu nasıl alacağımızı anlat ya da doğrudan bu ekrana m3u kodunu açık olarak yaz lütfen
Şimdiden teşekkürler , bu yabancılardan temizlenmiş listede XXX ler de duruyorsa son ricam da onları da silip liste yazman.
Saygılar.
O arindirilmis m3uda b31n sinemalari goremedim kardesim ben eksik geldi bana

@rogue3982'nin yukarıda paylaştığı listenin içinden yabancı ve x kanalların çıkarılmış halidir.
( ) @Koko Kome

Eğer siz de dosylarınızı bu şekilde Upload etmek ve URL url yolu vermek istiyorsanız;

sitesine gidip, kendinize üscretsiz bir profil açtıktan sonra; çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Edit; listenin eski halinde '' şu vardı, bu var'' diyerek de kimseyi suçlamayın! Bu listeler paylaşan kişinin kontrolünde değil.

Panel sahibi içinde ne olacağına, ne olmayacağına karar verir.

Benim yaptığım sadece içinden ayıklayıp; başka bir dosyada birleştirmek.
Yani, Xtream şekilde yüklenirse; eski kanllar da geri gelir!

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri