150 kişilik Sinema kanallı maçlı IPTV

arnavutluk kanalları çalışmıyor ilgilenirseniz sevinirim

Niye bilgilendirmek istedim sadece
Sizi anlıyorum fakat bahsettiğiniz bilgi doğru değil.
"Acaba patladı mı?Bende açılmıyor" diyerek sorabilirsiniz, eğer diğer kişilerde de açılmıyorsa zaten ortaya çıkar.
"Bende açılmıyor" demek ile "Patladı" demek arasında fark var.
"Patladı" yazısını okuduktan sonra birisi "Zaten patlamış, boşuna uğraşmayayım" diye düşünerek en başından hiç denemeden konudan çıkıp vazgeçebilir, halbuki denese onda çalışacak çünkü "patlamadı".
Umarım anlatabilmişimdir.

uzun zamandır ilk defa takılma donma kopma olmadan ağız tadında Ailecek bir maç izleyebildik buradan emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz sağ olun var olun

hayır VPN siz gayet net akıcı hiç bir sorun yaşamadık ki hala açık anı anına goruntu kalitesi ise ayrıca mükemmel

Maç zamanında hiçbir kanal açılmadı patlak

Google link kopyala yapıştır sonra dosya iniyorben boyle yaptım forum yonlendırınce google hata verıyor ayrı bır sayfa açıp linki yapıştırmanız gerekiyor

Sizi anlıyorum fakat bahsettiğiniz bilgi doğru değil.
"Acaba patladı mı?Bende açılmıyor" diyerek sorabilirsiniz, eğer diğer kişilerde de açılmıyorsa zaten ortaya çıkar.
"Bende açılmıyor" demek ile "Patladı" demek arasında fark var.
"Patladı" yazısını okuduktan sonra birisi "Zaten patlamış, boşuna uğraşmayayım" diye düşünerek en başından hiç denemeden konudan çıkıp vazgeçebilir, halbuki denese onda çalışacak çünkü "patlamadı".
Umarım anlatabilmişimdir.

Son derece haklısınız.Bende '' patladı '' diye yorumları gördüğümde kontrol ettim ve bende açıldığını gördüm sonra dün öğleden sonra hiçbir kanalın açılmadığını farkettim.Belki kullanılan internet sağlayıcıdan yada yurtiçi -yurtdışı kulanımdan dolayı herkeste yayınların aynı anda gitmesi sözkonusu olmuyordur.Şuanda sizde bu hesaba ait kanallar çalışıyormu ?

Son derece haklısınız.Bende '' patladı '' diye yorumları gördüğümde kontrol ettim ve bende açıldığını gördüm sonra dün öğleden sonra hiçbir kanalın açılmadığını farkettim.Belki kullanılan internet sağlayıcıdan yada yurtiçi -yurtdışı kulanımdan dolayı herkeste yayınların aynı anda gitmesi sözkonusu olmuyordur.Şuanda sizde bu hesaba ait kanallar çalışıyormu ?
Net olması için 2025-04-12 11:59 itibariyle ekran kaydı aldım açıldığına dair.
Ama tabi ki bir gün açılan bir gün açılmayan kanallar var ve olacak, parayla satın alsanız da bu olabiliyor.
Bazen max kullanıcı aşıldığı için açılmayabilir, bazen servis sağlayıcı yüzünden açılmayabilir, bazen ip ban sebebiyle açılmayabilir, bazen panele eklenen kaynaklarda sorun olabilir vs. vs. bir çok sebep olabilir.
Ama bir kanal bile çalışıyorsa panel çalışıyor demektir teorik olarak.

Ekli dosyayı görüntüle 2025-04-12_11-59-13.mp4

Ekli dosyayı görüntüle 2025-04-12_12-18-52.mp4

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri