14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiğim link içinde bir sürü link var kullanıcısı çok olan linklerde var maksimum bağlantılara bakın o kadar sayı kadar sofrada yer var kalan misafir ise bir sonraki linkteki sofraya oturacak sistem bu şekil ilerleyecek
Sevgili Patron emeklerin için sağol Varol da diyelim linki bulduk kiminde TRT 3 yok kiminde 4 k yok kimisi titriyor vs vs 1 dakka çalısip geri dönüyor. Akşam çalışarak bıraktığım link sabah açmıyor hepte sorunlu çalma listeleri kalite olanlar iyi korunuyor demekki. Bir haftada yoruldum.
Son olarak stabil eksiksiz bir adres varsa lütfen paylaşın. Olmazsa sağlam bır IPTV tavsiye si verin gerçi hepsi sorunlu en iyisi bein connect galiba.
İyi forumlar kolay gelsin

Sevgili Patron emeklerin için sağol Varol da diyelim linki bulduk kiminde TRT 3 yok kiminde 4 k yok kimisi titriyor vs vs 1 dakka çalısip geri dönüyor. Akşam çalışarak bıraktığım link sabah açmıyor hepte sorunlu çalma listeleri kalite olanlar iyi korunuyor demekki. Bir haftada yoruldum.
Son olarak stabil eksiksiz bir adres varsa lütfen paylaşın. Olmazsa sağlam bır IPTV tavsiye si verin gerçi hepsi sorunlu en iyisi bein connect galiba.
Aynen her kes aynı dertten muzdarip.

Aynen her kes aynı dertten muzdarip.
Buna da benim yapabileceğim bir şey yok :)

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

27.12.2024_GüncelLinkler
Aynı linkten devam ediyorum asağıda ki bağlantıdan gidebilirsiniz.

--> <--

Ekli dosyayı görüntüle 2081

Ekli dosyayı görüntüle 1526

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Bunun hepsinimi yükleyeceğiz?dosyayı görüyorum ama indiremedim

Senin dünkü bağlantılardan 300.000 kanallı olanı buldum verdim yine olmadı. Çalışmıyor dedi ki yüklenmesi bile baya sürüyor o bağlantının 300.000 kanal da neyse artık 😂 Türk kanalı da yok yani o kadar kanalın içinden.
300.000 değil 300625 😂

Bunun hepsinimi yükleyeceğiz?dosyayı görüyorum ama indiremedim
İndirmeyeceksiniz verdiğim linki açıp içerisinden istediğiniz linki kopyalayıp iptv player uygulamasına yapıştıracaksınız

Ben çok denedim çalişan link bulamadım @patr0n
Hocam aylardır size yardım etmeye çalışıyorum neyi nasıl yapıyorsunuz bi anlatır mısınız ?

Bu altta verdiğim linki kopyalayın daha sonra iptv player uygulamanıza yapıştırın bakın vlc falan içine yapıştırmayın televizo,9xtream ve bunlar gibi benzeri uygulamalar içine yapıştırın çalışır bu link 500 kişilik kontrol ettim aktif.

Kod:
http://[email protected]:8080/get.php?username=v4CyFwejuEmf&password=sJEjH4e8Qkdm&type=m3u_plus

Hocam aylardır size yardım etmeye çalışıyorum neyi nasıl yapıyorsunuz bi anlatır mısınız ?

Bu altta verdiğim linki kopyalayın daha sonra iptv player uygulamanıza yapıştırın bakın vlc falan içine yapıştırmayın televizo,9xtream ve bunlar gibi benzeri uygulamalar içine yapıştırın çalışır bu link 500 kişilik kontrol ettim aktif.

Kod:
http://[email protected]:8080/get.php?username=v4CyFwejuEmf&password=sJEjH4e8Qkdm&type=m3u_plus
Kral geri döndü 😀

Özel ders falan mı verseniz hocam nasıl kullanılacağına dair veya çalışan link nasıl öğrenilir gibi 😅
Üstad sayende Samsung tv de listeyi flash bellege atiyorum 30 ayri liste flashta takili tv de kafama gore seciyorum izliyorum dun bugun 10 bolum gassal izledik emeklerine saglik

Atiyorum kafaya beyin bedava 😁 calisirsa liste sikinti yok calismazsa aramaya devam... Ustayi darlamaya gerek yok
Estağfurullah hocam sizden yana sıkıntım yok sizin zaten bana da ihtiyacınız yok siz bir şekil halledersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri