Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konuda bunu zaten belirttim maksimim kişi sayısı var diye okuyun hocamyani 8 yazan linki 9. kişi kullanmak isterse link çılışmıyor link bozuk gibi cevaplar o yüzden geliyor.
Hocam kullanıcı sayısı çok olan linkler piyasada az var şansa ne çıkarsa çekip çalışanları ayikliyorum o yüzden karışık oluyookudum ilk yazdığında da her 1.sayfa ya girdiğimde de okuyorum gerek varmı kulanıcı sayısı az olan link ler için emek harcamana onu demek istiyorum
SSL sertifikası bitmiştir hocam http bağlantı yapmaya çalıştığı için tarayıcınız engelliyor aşağıda bir yerde siteye devam et seçeneği vs bişey vardır oradan devam edebilirsinizLink sorgulama sayfası error veriyor hocam.
Tesekkurler buyuk Patr0n#Güncellendi
sfvip player 10 numara telegramdan indirebilirsinizhocam pc icin hangi iptv player önerirsiniz simdiden tesekkürler öneri icin
Sürüyle link verdim denediniz mi ?Var mı çalişan bir tane link patrOn
Hocam ben paylaştım sizde bakın.Hayır fırsat olmadı size zahmet bakabilir misin şimdi müsait oldu m patrOn
Linkler ilk sayfada duruyo girip alıp kullanın hocamPatron listeyi günxel kısa libki atar mısın 7/24 türksat kaanlları olsun yeterli vpnsiz
Harun son 87 linkin 47'si çalışıyor şimdi baktım.Evet patrOn denedim çalişan link yok siz e zahmet olmazsa bana yardım edin