14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani 8 yazan linki 9. kişi kullanmak isterse link çılışmıyor link bozuk gibi cevaplar o yüzden geliyor.

okudum ilk yazdığında da her 1.sayfa ya girdiğimde de okuyorum gerek varmı kulanıcı sayısı az olan link ler için emek harcamana onu demek istiyorum

okudum ilk yazdığında da her 1.sayfa ya girdiğimde de okuyorum gerek varmı kulanıcı sayısı az olan link ler için emek harcamana onu demek istiyorum
Hocam kullanıcı sayısı çok olan linkler piyasada az var şansa ne çıkarsa çekip çalışanları ayikliyorum o yüzden karışık oluyo :)

Link sorgulama sayfası error veriyor hocam.

Link sorgulama sayfası error veriyor hocam.
SSL sertifikası bitmiştir hocam http bağlantı yapmaya çalıştığı için tarayıcınız engelliyor aşağıda bir yerde siteye devam et seçeneği vs bişey vardır oradan devam edebilirsiniz

Nasıl oldu bilmiyorum ama şu an açılıyor. Benden kaynaklı anlık bir sorundu galiba.

Hayır fırsat olmadı size zahmet bakabilir misin şimdi müsait oldu m patrOn

Patron listeyi günxel kısa libki atar mısın 7/24 türksat kaanlları olsun yeterli vpnsiz

Evet patrOn denedim çalişan link yok siz e zahmet olmazsa bana yardım edin

Evet patrOn denedim çalişan link yok siz e zahmet olmazsa bana yardım edin
Harun son 87 linkin 47'si çalışıyor şimdi baktım.

Çalışmayanlar da belki VPN ile açılıyordur test etmedim.

Fakat çalışanlarda Türk kanallarını bulmak zor. BeIn yabancı kanalları vs var Fransa gibi. Onlar çalışıyorlar. Yani Türk kanalları arıyorsanız biraz zahmetli olabilir ama denemelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri