Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
http://[email protected]:80/get.php?username=mesuchomel2&password=DCN99teav&type=m3u_plus
Bakın @Memetcandal çabalayıp Türk kanallarının olduğu listesini güncel tutmaya çalışıyor. IPTV Sevenler başlıklı konusunda.Türk olan yok mu
Çalışıyor.O verdiği n link çalışmıyor nasıl olacak çalişan link lazım bana
Bilmiyorsanız uygulamalar bölümünden beğendiğiniz birini indirin. Onların hepsi Türk.Daha fazla bilmiyorum yapamıyorum diyerek bir yere varamazsınız. Bildiğiniz yoldan devam edin lütfenEvet nasıl olacak bilmiyorum Türk istiyorum
Sen Güncelle dur.#Güncellendi
anlatıyom yine yardım istiyo abi bende saldımSen Güncelle dur.
Bekle Harun çevrimiçi olsun. O zaman görürsün gününü.
Senin dünkü bağlantılardan 300.000 kanallı olanı buldum verdim yine olmadı. Çalışmıyor dedi ki yüklenmesi bile baya sürüyor o bağlantının 300.000 kanal da neyse artıkanlatıyom yine yardım istiyo abi bende saldım![]()
Ellerine saglik usta tesekkurler darlayanlar cogaliyor#Güncellendi
İnat etmiş çalışmıyor diyo çalışmasa zaten oto eleniyo link programımla kontrol ediyom çalışanları ve vodafone alt yapısı kullandığım için vpn gereği olmuyor ama bazılarında vpn istiyo belki ondan çalışmıyordur ama sende vpnsiz açılan başkasında da açılırSenin dünkü bağlantılardan 300.000 kanallı olanı buldum verdim yine olmadı. Çalışmıyor dedi ki yüklenmesi bile baya sürüyor o bağlantının 300.000 kanal da neyse artıkTürk kanalı da yok yani o kadar kanalın içinden.
Bana verSenin dünkü bağlantılardan 300.000 kanallı olanı buldum verdim yine olmadı. Çalışmıyor dedi ki yüklenmesi bile baya sürüyor o bağlantının 300.000 kanal da neyse artıkTürk kanalı da yok yani o kadar kanalın içinden.
Iyi güzelde linkler tek kişilik ve günlük olmalı yani masaya sınırlı sayıda misafir alınıyor geri kalanlar ne yapacak? Herkesin karnını doyuracak yemek yok mu sofrada?Ona ne şüphe abi senin canın sağ olsun![]()
Verdiğim link içinde bir sürü link var kullanıcısı çok olan linklerde var maksimum bağlantılara bakın o kadar sayı kadar sofrada yer var kalan misafir ise bir sonraki linkteki sofraya oturacak sistem bu şekil ilerleyecekIyi güzelde linkler tek kişilik ve günlük olmalı yani masaya sınırlı sayıda misafir alınıyor geri kalanlar ne yapacak? Herkesin karnını doyuracak yemek yok mu sofrada?
Peki efendim. Çok teşekkür ederim.Verdiğim link içinde bir sürü link var kullanıcısı çok olan linklerde var maksimum bağlantılara bakın o kadar sayı kadar sofrada yer var kalan misafir ise bir sonraki linkteki sofraya oturacak sistem bu şekil ilerleyecek