14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın bunda 300.000+ kanal var mesela ve hiç Türk kanalı yok gibi.

Kod:
http://[email protected]:80/get.php?username=mesuchomel2&password=DCN99teav&type=m3u_plus

Diğer linklerden Türk kullanıcı adlı olanlar genelde maksimum 1 bağlantı kabul ettiği için de ya dolu ya da kullansanız bile erkenden patlar.

Türk olan yok mu
Bakın @Memetcandal çabalayıp Türk kanallarının olduğu listesini güncel tutmaya çalışıyor. IPTV Sevenler başlıklı konusunda.

O konuyu takip edip kullanabilirsiniz. URL olduğu için de bağlantı şekli kendisi güncelledikçe çalışmayanları çalışır hale getirdiğinde sizde de düzelir.

Sağolsun canım kardeşim @patr0n her gün bir şekilde linkler paylaşıyor ama biz piranhalar gibi atlayıp (ki amaç da bu kim kaparsa onundur mantığında) linklerin patlamasına sebep olabiliyoruz. Tabi linkler bize gelene kadar başkaları da bulup kullandıysa hiç şansımız kalmıyor.

Forumda kendi uygulamasını geliştirenlerin uygulamalarını ya da bahsettiğim gibi kendi listelerini güncel tutmaya çalışanları deneyin sürekli seyir için.

O verdiği n link çalışmıyor nasıl olacak çalişan link lazım bana

O verdiği n link çalışmıyor nasıl olacak çalişan link lazım bana
Çalışıyor.

Çalışmıyor deme nedeniniz eğer linki ekleyip açılmasını beklerken çok uzun sürmesi ve bu nedenle kaldırmanız ise içerisinde 300bin+ kanal var. Normal olarak çok geç yüklenebiliyor liste. Denediğiniz cihazın ram ve işlemcisine göre bu süre azalabilir de artabilir de. Diğer 30/40 binlik kanalların olduğu listeler gibi değil yani durum maalesef.

Evet nasıl olacak bilmiyorum Türk istiyorum
Bilmiyorsanız uygulamalar bölümünden beğendiğiniz birini indirin. Onların hepsi Türk.Daha fazla bilmiyorum yapamıyorum diyerek bir yere varamazsınız. Bildiğiniz yoldan devam edin lütfen

anlatıyom yine yardım istiyo abi bende saldım :D
Senin dünkü bağlantılardan 300.000 kanallı olanı buldum verdim yine olmadı. Çalışmıyor dedi ki yüklenmesi bile baya sürüyor o bağlantının 300.000 kanal da neyse artık 😂 Türk kanalı da yok yani o kadar kanalın içinden.

Senin dünkü bağlantılardan 300.000 kanallı olanı buldum verdim yine olmadı. Çalışmıyor dedi ki yüklenmesi bile baya sürüyor o bağlantının 300.000 kanal da neyse artık 😂 Türk kanalı da yok yani o kadar kanalın içinden.
İnat etmiş çalışmıyor diyo çalışmasa zaten oto eleniyo link programımla kontrol ediyom çalışanları ve vodafone alt yapısı kullandığım için vpn gereği olmuyor ama bazılarında vpn istiyo belki ondan çalışmıyordur ama sende vpnsiz açılan başkasında da açılır 😅

Son düzenleme:
bu yayınları bazılarında görüntü çözünürlülüğü çok düşük bunun sebebi nedir bilen varmı o yayınların uydudan filanda yayınları yok ki bakayım orada nasıl

Iyi güzelde linkler tek kişilik ve günlük olmalı yani masaya sınırlı sayıda misafir alınıyor geri kalanlar ne yapacak? Herkesin karnını doyuracak yemek yok mu sofrada?
Verdiğim link içinde bir sürü link var kullanıcısı çok olan linklerde var maksimum bağlantılara bakın o kadar sayı kadar sofrada yer var kalan misafir ise bir sonraki linkteki sofraya oturacak sistem bu şekil ilerleyecek

Verdiğim link içinde bir sürü link var kullanıcısı çok olan linklerde var maksimum bağlantılara bakın o kadar sayı kadar sofrada yer var kalan misafir ise bir sonraki linkteki sofraya oturacak sistem bu şekil ilerleyecek
Peki efendim. Çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri